Graupner MC-20 HoTT
Re: Graupner MC-20 HOTT 12/12
jak psal Lark.......
aspon to dostanes pod kůži......
aspon to dostanes pod kůži......
Jantar 3,5m,Biglift 2,8m 80ccm,ASW28 4m,Staudacher O.S.-20ccm, Solius MPX
Tak jsem to našel. To víš už mi sračkovatí mozek. Ono to bylo v jiné diskusi.
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom2.php?idforum=8&potec=1451802
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom2.php?idforum=8&potec=1451802
Díky moc funguje to.
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
Tak sem napiš, v kterém menu si to našel. Já i jyrry jsme to hledali a nenašli. 
Jel jsem přesně podle toho, jak je v odkazu co si sem vložil. Nic víc jsem nedělal.
Je to: Wing mixers - Multi-flap menu - Ail-tr 100%
Je to: Wing mixers - Multi-flap menu - Ail-tr 100%
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
Chcete se zasmát? Můžete. Zase jsem byl lítat, ale nelítal. Jistěže jsem si tím "laděním" spíš kur... podělal něco jiného. Nefungoval mi motor. Se z toho jednou opravdu zblázním. Ale zase, už teď vím z čeho to budu mít. 
Golfista píše:... Wing mixers - Multi-flap menu - Ail-tr 100%
jo tááák, tak to jo...
člověk se pořád učí...
jyrry.webnode.cz
Aspoň si to pořádně prolezeš. 
No, mám hoodně velkou mezeru třeba v letových fázích a těch logikách spínačů - A B C D E F .... Ale napípal jsem co jsem chtěl bez letových fází, tak to nechám koňovi... 
jyrry.webnode.cz
Mě se naopak ty letový fáze líbí.
to Golfista: Jak se ti to tedy přihodilo? Tvrdil jsi, že si se v ničem nehrabal. Je to dost kroků, se tam proklikat. To se asi nádodně nestane.
to Golfista: Jak se ti to tedy přihodilo? Tvrdil jsi, že si se v ničem nehrabal. Je to dost kroků, se tam proklikat. To se asi nádodně nestane.
Jak se to stalo? Já sám nevím, když po několika hodinách snahy něco naprogramovat, nebo opravit se ne a nedaří... Pak ani nevím co všechno dělám, prostě zkouším a zkouším. Bohužel někdy to pak vede i k tomuhle. Je to složitější, než se zdá dokud se to nenaučím. Pak už to bude legrace. Zatím si užívám legraci s nervama
Letové fáze jsem pochopil rychle , ale vůbec nechápu právě ty log. spínače a spoustu dalších věcí.
Třeba zobrazování a nastavování telemetrie. Je tam toho tolik, že jsem úplně v prd...
Jo a kůli letovým fázím a možnostem naprogramování jsem to vlastně kupoval. Jinak jsem byl naprosto spokojený se stařičkou FC-18 na 40mHz.
Když teď lítám jsem takový ňáký nesvůj, chybí mi anténa
Letové fáze jsem pochopil rychle , ale vůbec nechápu právě ty log. spínače a spoustu dalších věcí.
Třeba zobrazování a nastavování telemetrie. Je tam toho tolik, že jsem úplně v prd...
Jo a kůli letovým fázím a možnostem naprogramování jsem to vlastně kupoval. Jinak jsem byl naprosto spokojený se stařičkou FC-18 na 40mHz.
Neboj to se časem poddá a na tu anténu si taky rychle zvykneš.
Golfista píše:........... Jo a kůli letovým fázím a možnostem naprogramování jsem to vlastně kupoval. Jinak jsem byl naprosto spokojený se stařičkou FC-18 na 40mHz.
Ground Penetration Tester
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
tak mám další zprávy v mojí kauze "šikmé háky" u vysílače MC 20. Předně musím pochválit p. Kostku z Kostkamodelcentrum a p. Dvořáka z Pelikána za vstřícnost a ochotu a zájem při řešení mojí reklamace. A to myslím vážně.
Od Pelikánů jsem včera obdržel novou soupravu a je to lepší, i když jeden hák je ještě šikmo, ale v rámci vůle se i narovná.
Dneska jsem na to p. Dvořáka ještě upozornil a poslal mu fotky, slíbil, že to s Graupnerama příští týden projedná ať se zjedná náprava. Já už to nechám tak.
Ale rád bych upozornil případné zájemce o koupi tohoto vysílač, ať si na prodejně nechají háky do vysílače nasunout a ověří si jejich polohu.
Od zítřka mi začne učení programování....
Zdravím
Pavel
tak mám další zprávy v mojí kauze "šikmé háky" u vysílače MC 20. Předně musím pochválit p. Kostku z Kostkamodelcentrum a p. Dvořáka z Pelikána za vstřícnost a ochotu a zájem při řešení mojí reklamace. A to myslím vážně.
Od Pelikánů jsem včera obdržel novou soupravu a je to lepší, i když jeden hák je ještě šikmo, ale v rámci vůle se i narovná.
Dneska jsem na to p. Dvořáka ještě upozornil a poslal mu fotky, slíbil, že to s Graupnerama příští týden projedná ať se zjedná náprava. Já už to nechám tak.
Ale rád bych upozornil případné zájemce o koupi tohoto vysílač, ať si na prodejně nechají háky do vysílače nasunout a ověří si jejich polohu.
Od zítřka mi začne učení programování....
Zdravím
Pavel
Graupner MC20
Zdravím,pokouším se napípat do vysílače elektrovětroně se čtyřservovým křídlem a nedaří se mi.Už u toho sedím dva dni a nic.Dostanu se k pojmenování letových režimů a když chci k těmto režimům přiřadit vypínače tak už to nejde.Jaké režimy se používají(nemám ambice na závodní létání),kolik a kam se vychylují směrovka,výškovka,křidélka,klapky.