Sky Surfer 1400 motor

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Wirkstoff

Re: Sky Surfer 1400 motor

#31 Příspěvek od Wirkstoff »

Vyreklamováno :) do 14dní to bude :)
bv9
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od bv9 »

Dobře jsi udělal. Sice to zamrzí, ale je lepší si počkat než něco uspěchat nebo pokazit. Počasí teď stejně není zrovna na létání, tak to lehce přežiješ a éro aspoň bude do začátku OK ;-)
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
Shorty

#33 Příspěvek od Shorty »

bv9 píše: Počasí teď stejně není zrovna na létání....

Nevím, jak u vás, ale já měl cukání dneska jít :D . Jen povinnosti ( návštěva ) tomu zabránily.

Jinak máš pravdu.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
mafiak

#34 Příspěvek od mafiak »

Ještě k tomu volnějšímu motoru v tom kříži. Dneska jsem ho vytahl ten motor s tim plastovým křížem a ten kříž pěkně omotej elektrikářskou páskou, jsou takové malé asi šíře 2cm a ruzne barvy. Je taková elasticka a dobře lepi. Ten kříž jsem omotal 3krat a pěkne to omotej do tech rohu na tom křiži. Tek kříž se v průměru zvětšil o 3mm. Motor jsem tam zasunul a šel tam těžko, ale drží jako by byl přilepenej. Moc netahejte za kabely co ho drží, lehce se odpojí a pak se blbě nasazuji.
Sky Surfer 1400, Taranis-Plus
Wirkstoff

#35 Příspěvek od Wirkstoff »

Zdravím po 20-ti dnech 8) sky surfer se z reklamace samozřejmě ještě nevrátil.... tak snad příští týden. To už bude měsíc... :?: akorát přemýšlím jaký koupit aktivátor. Protože díky kingu v tom mám guláš. Psal jsem na rcking jaký by doporučili aktivátor na EPP kůli leptání. Poslali tento od Pelikána. :: http://www.rcking.eu/cs/vterinove-kyanoakrylat/19442-aktivator-150ml-rcm-spray-.html Jenže v komentářích sám rcking radí, že rozpouští EPP :roll: :roll: takže naprosto netuším jaký aktivátor. Prosím o nějaké doporučení aktivátoru, který by neleptal EPP. Děkuji za rady
Shorty

#36 Příspěvek od Shorty »

Řek bych, že mám ten stejnej koupenej u Reicharda, jen s jiným obrázkem. Je od ptáka. EPP nenaleptává, polyš ano. Přes vteřiny moc nejsem, takže jsem se musel spolehnout na to co mi dali.

Ještě jsem mrkl na obrázky na začátku. Řekl bych, že to je polyš a ne EPP, pokud to máš na toho Surfera.
Wirkstoff

#37 Příspěvek od Wirkstoff »

Ano mám surfera z obrázku. Pokud vím, tak je to EPP. Tak v tom případě volím asi ten od ptáka :)
Shorty

#38 Příspěvek od Shorty »

Máš ho ty. Tak bysto měl vědět líp. Jen jsem tipoval. :D
Wirkstoff

#39 Příspěvek od Wirkstoff »

Tak po 29ti dnech dorazil sky surfer z reklamace :D někdo si dával na čas :? teď lituji, že jsem to na reklamaci posílal, protože oni nic neřezali ani s motorem nehnuli.... jen do té díry, kde je vidět ten plastový kříž kápli lepidlo do té mezery kůli které byla vůle. :roll: takže jsem čekal skoro měsíc na opravu kterou bych doma zvládl za 2 min :( tak snad to aspoň bude držet a uložení bude dostatečné.
Torza

#40 Příspěvek od Torza »

Dobrý den,

dovolím si sem přiložit svůj problém s motorem. Nejprve jsem měl dojem že se mi protáčí po špatném dotažení vrtule, ale zjistil jsen, že se mi protáčí samotná osa motoru. Lze tu nějak zafixovat aby se otáčela s rotorem? Jedná se o základní motor v sky surfru 1400

děkuji za rady..
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“