Letiště Milovice - Mladá - změna režimu

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
flash

#46 Příspěvek od flash »

Zdravim vsechny, chodime tam s autickama tak vas chci poprosit o kontakt na pana Macenauera abych se taky mohl nejak domluvit , mame drahu na opacne strane nez vy litate.

Dekuji
auticka (bugi i asfalt) , lode , letadla a vrtulniky
tengler

#47 Příspěvek od tengler »

Zdar,

kontakty jsou uvedeny na jejich webu.

BTW: Jak jste na tom s frekvencemi? Vsichni 40MHz, 2,4GHz nebo i nekdo na 35MHz? Onehda jsem navic v Milovicich nekde na SZ konci potkal chlapika s erem na 40MHz, tak abysme se nepotkavali :-) V nejhorsim by se dala cedule s kanalama strcit treba ke vjezdu.
flash

#48 Příspěvek od flash »

zdarvim, dik za info . Jezdime na 27MHz a nekdo 2,4GHz takze k ruseni by dojit nemelo. A tyky jezdime jeste na amplitudovou modulaci zatim co vy nejspis litate na frekvencni modulaci pokud se nepletu.
auticka (bugi i asfalt) , lode , letadla a vrtulniky
tengler

#49 Příspěvek od tengler »

Jo, obvykle 35MHz FM nebo 2,4GHz. Se 40MHz jsem snad zatím na tom "našem konci" (východ) nikoho neviděl, ale krk za to nedám.

Ale jak říkám, zahlédl jsem někde na druhé straně (západní kraj) člověka s letadlem na 40MHz. Předpokládal jsem, že auta taky provozujete i na 40MHz a tím by se to mohlo tlouct a bylo by třeba se vždycky domluvit na kanálech. Pokud u vás nikdo s autem na 40MHz není a nebude, tak je po problému :-)

BTW: Kde tam přesně jezdíváte? Že bych se třeba někdy kouknul ...
Zao

#50 Příspěvek od Zao »

tengler píše:Jo, obvykle 35MHz FM nebo 2,4GHz. Se 40MHz jsem snad zatím na tom "našem konci" (východ) nikoho neviděl, ale krk za to nedám.

Ale jak říkám, zahlédl jsem někde na druhé straně (západní kraj) člověka s letadlem na 40MHz. Předpokládal jsem, že auta taky provozujete i na 40MHz a tím by se to mohlo tlouct a bylo by třeba se vždycky domluvit na kanálech. Pokud u vás nikdo s autem na 40MHz není a nebude, tak je po problému :-)

BTW: Kde tam přesně jezdíváte? Že bych se třeba někdy kouknul ...

Se 40tkou na nasem miste pokud vim ja chodi jeden pan a to dost sporadicky a o tom, ze na druhou stranu chodi autickari vi. Jinak kdyz tam prijde nekdo novej se 40MHz muzeme ho pro jistotu upozornit...

Jen prosim kolegy s autickama, aby pokud mozno se navzajem kontrolovali, jestli tam opravdu neni nejakej nezbeda (hlavne novej) na 35MHz. Dik moc 8)
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
Jendall

#51 Příspěvek od Jendall »

Dobrý den, objevil jsem vaši diskusi o přístupu na Milovické letiště. Mohl bych se také připojit? Jezdil jsem tam posledních 1,5 roku. (červenej Rapid nebo Felda) Určitě se známe od vidění. Bydlím přes kopec a mohu se zapojit (třeba sekat trávu.....)
tengler

#52 Příspěvek od tengler »

Určitě, není problém :-) Jen zatím pořád čekáme až se všechno vyřídí.
Mám dojem, že sekání se možná podaří - něco jsem zaslechl, že by správce snad měl ty plochy výhledově udržovat. Ale nějaká menší sekačka by se asi šikla, kdyby byla půjčitelná, ideálně zahradní traktůrek.
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
Jendall

#53 Příspěvek od Jendall »

Mám obojí,možná by se mohl hodit i křovinořez.
Zao

#54 Příspěvek od Zao »

Uz vime, kde bude tedy finalne povoleno litat? Dik moc
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
tengler

#55 Příspěvek od tengler »

Posledni informaci mam, ze chteji mit letiste v "oficialnim" provozu od 1.4. Jen p. Macenauer rikal, ze bude ted nejak na dovoleny, nevim jestli slo o minuly tyden nebo tenhle. Takze bych mu volal v utery 25.3.
Zao

#56 Příspěvek od Zao »

tengler píše:Posledni informaci mam, ze chteji mit letiste v "oficialnim" provozu od 1.4. Jen p. Macenauer rikal, ze bude ted nejak na dovoleny, nevim jestli slo o minuly tyden nebo tenhle. Takze bych mu volal v utery 25.3.

Ja vim, ale co nevim je kde se tedy bude finalne litat :wink: . Zacalo se zde hovorit o sekani travy apod.
tengler

#57 Příspěvek od tengler »

Aaa, sorry. No, z poslednich debat nakonec vyplynulo, ze nejjednodussi to bude nechat tak jak to bylo. Potom o tom jeste mel jednat p. Macenauer s p. Zitkou, ale netusim jestli se neco zmenilo - p. Macenauer prislibil, ze posle nejake podklady, ale kde nic tu nic.
Startovat/sedat by se melo na kraji drahy jako doposud, ale bylo by asi fajn mit k dispozici i moznost odstartovat/pristat na trave - proto to sekani.
tengler

#58 Příspěvek od tengler »

Tak včera těsně po poledni jsem p. Macenauerovi cvičně poslal mail, přečten byl dneska v 9.06, ale odezva žádná :-( Ale na dovolený asi není, brnknu mu tedy cca toho 25týho, ať neprudím co chvíli. Nebo Zao, nechceš mu zkusit cinknout pro změnu Ty - jestli není už něco novýho a povolenky nachystaný?
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
Harries

#59 Příspěvek od Harries »

Rad bych se k vam pripojil se zadosti o povolenku :) Milovice jsem objevil teprve minuly rok, ale zamiloval jsem si to tam. Mam spalovaka (Canary) a nove i elektro (Cap od Hyperionu). Pomoc s udrzbou samozrejmosti, stejne jako fin. prisp. na provoz.

ad RC auta apod.
dvakrat jsem tam jezdil s RC autem, na severozapadni plose

ad draha na mape v SZ casti
tam jezdi lidi s motokrosovejma motorkama
Canary 8,5ccm, Hyperion Cap 232, Kyosho Inferno GT
tengler

#60 Příspěvek od tengler »

Zdar, se žádostí o povolenku bude potřeba jít přímo na p. Macenauera. Tuším, že mi nějak posledně říkal, že si už i vede seznam modelářů, kteří mají zájem.

Uvidíme jestli to aspoň po Velikonocích bude jasné a od dubna oficiálně. Nějak se to vleče, už od ledna. Zas je nechci moc prudit, aby se nevrátili k původní myšlence zavřít to úplně (teda asi vyjma UL, že jo).
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“