Mobil s velkou slevou u Alzy

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
corsair
Kontaktovat uživatele:

Mobil s velkou slevou u Alzy

#1 Příspěvek od corsair »

Nedávno tu někdo chtěl poradit co s Alzou když mu nechtějí prodat mobil za směšnou cenu....rad bylo hodně tak půlnapůl-původní vlákno se mi nedaří najít tak se omlouván a zde zajímavý článek http://mobil.idnes.cz/alza-levny-iphone ... b_tech_LHR

samozřejmě moderátor to může šoupnout k původnímu vláknu já ho však nenašel.
Zba
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobil s velkou slevou u Alzy

#2 Příspěvek od Zba »

Téma asi některý z moderátorů smazal. I tak, do hov.. lepší nešťourat...
REX

#3 Příspěvek od REX »

Dneska už se o tom mluvilo i v rádiu a říkaly něco o tom, že v případě žaloby nemý Alza moc šancí... no, dobře jí jak, nemaj si z lidí dělat pr..l :!:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
pepin

#4 Příspěvek od pepin »

REX píše:Dneska už se o tom mluvilo i v rádiu a říkaly něco o tom

tak doufám, že pak v tom rádiu taky po těch soudech řeknou jak to dopadlo, a že třeba Alza dostala pokutu X milonu, ale tu pokutu bude vymáhat po zaměstnanci , co tam pouze omylem něco nadatloval chybně.

Vubec by nebyl možná od věci ani následující dokument, jak ten člověk živoří u popelnic, to by snad už mohla být pro ty poškozené, co se nedomohli telefonu za 10k inzerovaného za 1 korunu vcelku dostatečná satisfaxe.

Prostě tomu nemohu uvěřit, že by nějaká větší firma udělala vědomě takovou botu.

včera jsem kupoval něco s cenovkou 179 kč, u pokladny platil 199, samo, že to bylo na čojku, jen by to ale odsral řadový zaměstnanec, co jen zapoměl vyměnit ještě jednu cedulku.

Co mi ale přijde blbý a vubec nevím jak to dořešit, s jedním velkoprodejcem z aukra si vyjasnujeme, že já ty peníze před dvěma měsíci opravdu poslal, ale on tvrdí, že tam moji platbu nemá, tady fakt nevím jak dál, páč to evidentně ve vzájemné korespondenci nikam kloudně nepovede.šlo jen o 400kč, ale co když příště pujde o víc.
Ondrej

#5 Příspěvek od Ondrej »

Nejsem si úplně jistý, ale zaměstnavatel může po zaměstnanci chtít náhradu škody do výše 4 měsíčních platů. A také by to mohlo krýt pojištění třeba na blbost. Je to v podstatě jako když udělá chybu kdokoliv jiný.
BETA 1400, Taranis (návrat k modelářství po 8-15 letech).
Alimir
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Alimir »

corsair píše:Nedávno tu někdo chtěl poradit co s Alzou když mu nechtějí prodat mobil za směšnou cenu....rad bylo hodně tak půlnapůl-původní vlákno se mi nedaří najít tak se omlouván a zde zajímavý článek http://mobil.idnes.cz/alza-levny-iphone ... b_tech_LHR

samozřejmě moderátor to může šoupnout k původnímu vláknu já ho však nenašel.

Téma jsem nechal ( smazat ), přesunout do trezoru moderátorem já, jako jeho zakladatel.
Dobré články o Alze. Tato jejich chyba se nestala poprvé.
JosefSvejk

#7 Příspěvek od JosefSvejk »

Ondrej píše:Nejsem si úplně jistý, ale zaměstnavatel může po zaměstnanci chtít náhradu škody do výše 4 měsíčních platů.

V nedávné době proběhla v médiích kauza nějakých úřednic České pošty a ty měly splatit zaměstnavateli, myslím, přes 20 milionů, protože nezavřely okno. Nakonec soud uznal milion plus úroky u každé. To musí mít teda pošťáci solidní platy :o .
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Ondrej

#8 Příspěvek od Ondrej »

Náhradu škody řeší zákoník práce paragraf 256. Na té poště pravděpodobně šlo o peněžní prostředky, hmotnou odpovědnost atd.. zákoník to rozlišuje v několika rovinách. Čert ví jak je to u programátorské chyby.
BETA 1400, Taranis (návrat k modelářství po 8-15 letech).
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Blurcak »

REX píše:Dneska už se o tom mluvilo i v rádiu a říkaly něco o tom, že v případě žaloby nemý Alza moc šancí... no, dobře jí jak, nemaj si z lidí dělat pr..l :!:

Ehm evidentne slo o ukliknuti nekoho kdo datli data do databaze.
Zakaznici vidi slevu 95% na jeste ne mesic dva stary mobil a okamzite maji tunelove videni a "ja zakaznik ja pan"
Alze se nezastavam, tem co si obednaji jeden mobil tem ho preju, ale pokud nekdo obedna 5 a vice kousku tak ....
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od petrcorrado »

hmm. jsem to zaznamenal i na jiném fóru a zcela se přikláním k názoru, že je neskutečně trapný a ubohý parazitovat na něčí chybě. V tomto případě dost evidentní chybě. :?
therccustomjets.cz
customwings.cz
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Mad_Box »

Tak tak, teď se zákazník domáhá svých práv naprosto do detailu (ikdyž je to rozumově blbost) a když to samé udělá prodávající při reklamaci tak je zákazník ještě dotčen.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
frontier
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od frontier »

Soudný člověk přece musí poznat že tyhle ceny jsou holý nesmysl a že se jedná o chybu...a ještě se chtějí žebráci soudit :roll:
jio

#13 Příspěvek od jio »

Bohužel v právním systému, ve kterém jsme, nejde o to, kdo má pravdu. Jde vždy o to, kdo má lepšího právníka.
Takže asi takto ...
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“