FPV - Křídlo nebo větroň

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
graup15

Re: FPV - Křídlo nebo větroň

#76 Příspěvek od graup15 »

Čauky srabe...zase takové horko nebylo :-) :-)
Ale lítalo to fajnově....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N2jHcv9tJyA[/youtube]
graup15

#77 Příspěvek od graup15 »

re..spawn78

Chtěl jsi vědět co je v tom za vybavení.
Model Elipsoid Evolution (příští pro bráchu , ale budu chtít potažený Oracoverem..né tím Solarhnusem)
Motor MEGA RC 600/20/06
Regulátor YEP 60A
Serva Křidélka,směrovka....Futaba 3172SV, Vop Futaba 3156.
Vrtule Aeronaut Cam 10/6
Baterie Turnigy 40/50C-5000mAh (modrá) Doteď jsem lítal na 3S-Zippy Compact, ale s těmi je to špatné, jsou měké a moc lehké. Nově s Turnigy šlo vše olovo ven a taky jsem čuměl co bylo v krabičce u baterky. Deklarovaný Ri změřený od čínana (viz fotka)
OSD..Tiny Trace V4-(60A senzor)
VTx...Lawmate 2,4GHz na samozřejmně 10mW :-) :-)
RX EzUHF 8ch Long Range
Kamera Sony HAD 600VTL (časem taky bude jiná), ale bohatě stačí.

Model má držák kamery připraven pro head-tracker,ale zatím tam není. V trupu je místa jak hangáru pro B747:-) jen trup u SOP je už úzký, VTX se tam neschová, ale stejně se musí chladit. Tak dostal mnohem větší chladič(je na hřbetu trupu) a je to v pohodě. I v tom vedru co bylo, se uchladil na zemi, bez ofukování za letu.
Co se týče modelu, lítá v pohodě..žádné výkoné F3B to není, ale oproti gumovkám je výkonnější o několik světelných roků :-)
Stejně plánuji,že časem bude model naprosto jiný. Ale to až za hodně dlouho.

PS..brácha mi udělal děsnou radost, k narozkám mi koupil brejličky :-) Doteď,jsem si je pújčoval od něj.
Přílohy
P1110803.JPG
P1110802.JPG
Seba

#78 Příspěvek od Seba »

Ten Alishanmao je opravdu šílenec,mrkněte na ten stroj.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VUlXO1AVziU[/youtube]
robinj
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od robinj »

Seba píše:Ten Alishanmao je opravdu šílenec,mrkněte na ten stroj.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VUlXO1AVziU[/youtube]

prosím tě proč by měl bejt šílenec? řídí jen na LOS co je na tom? i kdyby řídil přes brejle tak je to jedno a lítal bezpečně.
to jak to letadlo vypadá je věc jiná on ho jen testoval ale vejde se do něj fakt hodně a má promyšlenou konstrukci.A to že si troufne letět když už mu pípá telemetrie je jeho věc kdyžtak to skončí v řece :D
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“