JETI DS-14
JETI DS-14
Zdravím , prosím Vás chcel by som sa spýtať uživateľov
tohoto typu vysielača ako sú spokojný s použitými vonkajšími materiálmi čo sa týka panelu ,dosky (či sa to nešúcha dolu atď.)Viem rozdiely medzi DS-14 a 16 takže čo sa týka ceny , softu atď ma nezaujímajú
..ďakujem
Re: JETI DS-14
Pouzite vnejsi materialy se pokud vim nijak nelisi od DS/DC 16.
Jinak receno ja sem naprosto spokojen a nepozoruju zadny problem.
Co myslis "nesucha dole"?
Jinak receno ja sem naprosto spokojen a nepozoruju zadny problem.
Co myslis "nesucha dole"?
..ty ju máš?..myslím tým
,viem že 14 má tistený povrch oproti 16 .Sú pri používaný nejaké viditeľné stopy po miznutí ,napr. biele linky okolo ovládačov,tlačítiek atď ?
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Panel na DS/DC 16 je take potisteny. Stejne jako u DS 14.
Jediny mechanicky rozdil co vim je v kniplech. Ty jsou u DS 14 plastove.
Jediny mechanicky rozdil co vim je v kniplech. Ty jsou u DS 14 plastove.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Ano, mam ji 
Neni zatim zadny problem...
Je to jak pise pkotatko, mechanicky rozdil jsou kniply a jeste tam nejsou osazene vsechny prepinace.
Je to jak pise pkotatko, mechanicky rozdil jsou kniply a jeste tam nejsou osazene vsechny prepinace.
stepino píše:Ano, mam ji
O.k ďakujem mňa zaujíma tentokrát ten povrch, funkcie a črevá mám načítané , tak preto sa obraciam na užívateľov 14-ky.
ods píše:Zdravím , prosím Vás chcel by som sa spýtať uživateľovtohoto typu vysielača ako sú spokojný s použitými vonkajšími materiálmi čo sa týka panelu ,dosky (či sa to nešúcha dolu atď.)Viem rozdiely medzi DS-14 a 16 takže čo sa týka ceny , softu atď ma nezaujímajú
..ďakujem
Ahoj,
mám DS-14 a jediná vec čo ma trošku irituje je jej hmotnosť a ergonómia. Predpokladám, že chceš DS-14, lebo lietaš palcové vysielače ...
Kvalita prevedenia je naozaj špičková.
Určite by som si ju odporučil ešte pred kúpou osahať.
Jozef