Jak začít s RC létáním?

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Thunder

#16 Příspěvek od Thunder »

Kdyžtak sem taky z okolí Třebu a do Třebíče jezdím do školy
safi

#17 Příspěvek od safi »

U nas to odnesl Wildhavk a elektro neení tak špatný jak se říka jenom vypínač je na prd a ten regl no jo ale odešel několik měsícu po tom co sem tam dal silnější motor a větší vrtuli líta do dnes a naučilo se na něm lítat několik lidí.Lítal fakt skvěle a určitě zase bude až všechno ostatní rozbijem. :lol:
wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
Martinlet
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Martinlet »

zdravim, bydlím v Tišnově a rád pomohu s čím koly.
nebozez

#19 Příspěvek od nebozez »

Díky všem za informace a užitečné odkazy. Rozhodl jsem se jít do Easy Stara. Objednal jsem ho a pro jistotu skelnou pásku, kterou asi nebudu šetřit - díky za radu Jerey :) Sehnal jsem RC Laser 4, 3 serva a regulátor 10A (snad bude stačit na motor 400, když to nebudu moc honit) dohromady za 1500,-

Až bude postaveno, dám sem fotky a nějaké první dojmy. Na pomoc a zalítnutí jsem se domluvil s chlapíkem, který bydlí "pár kroků" ode mě a je fanda do RC letadel jako blázen, což je dobrá náhoda :)

Už teď se těším jak malý kluk! Už aby byl pátek (pátek = Easy Star) :P
nebozez

#20 Příspěvek od nebozez »

A navíc jsem teď našel FMS simulátor a je to bomba (i když jen s klávesnicí)!!! Aspoň mi skvěle uteče to čekání na ES :)
Filip WH

#21 Příspěvek od Filip WH »

nebozez píše:A navíc jsem teď našel FMS simulátor a je to bomba (i když jen s klávesnicí)!!! Aspoň mi skvěle uteče to čekání na ES :)

stáhni si ježtě do FMS easy stara!je to asi nejpovedenejší letadlo(v FMS) :roll:
nebozez

#22 Příspěvek od nebozez »

Easy Stara tam mám defaultně :)
Teď řeším, jestli si koupit i kniply na USB. Myslím, že by se mi to asi vyplatilo, protože na klávesnici je to jednoduché. Když jsem vzal do ruky RCéčko a zkoušel nasucho hýbat kniply, nevěděl jsem, kde mi hlava stojí :)
Nemá někdo zkušenost např s "508068 RC simulátor CARSON"? Viz http://www.reichard.cz/eshop/product_info.php?cPath=327&products_id=3786

Neexistuje nějaká levnější varianta s USB?

Díky
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Marek71 »

nebozez:
To je normálna cena za ten ovladač, Pelikán ho má za 799 KČ. Druhá možnosť je kúpiť kabel k vysielačke. Alebo kúpiť ten ovladač z druhej ruky, ja som teraz jeden predal za 450 KČ.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
woro
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od woro »

Filip WH píše:
nebozez píše:A navíc jsem teď našel FMS simulátor a je to bomba (i když jen s klávesnicí)!!! Aspoň mi skvěle uteče to čekání na ES :)

stáhni si ježtě do FMS easy stara!je to asi nejpovedenejší letadlo(v FMS) :roll:
Blbost. Easy Star do FMS vůbec neodpovídá reálu a je až moc hodný. Mrkni na moje webovky, tam je z čeho vybírat. Už jsem dlouho nic neupravoval takže tam těch modelů není nějak extra moc, přibydou ale další. Kdyžtak pošli SZ a já ti pošlu třeba motoráka na čtyřstovku, který určitě není nereálně hodný, možná jsem to až trochu přehnal. Ale připraví tě to na horší podmínky takže se nebudeš bát jít létat když bude trochu foukat.
nebozez píše:Easy Stara tam mám defaultně :)
Teď řeším, jestli si koupit i kniply na USB. Myslím, že by se mi to asi vyplatilo, protože na klávesnici je to jednoduché. Když jsem vzal do ruky RCéčko a zkoušel nasucho hýbat kniply, nevěděl jsem, kde mi hlava stojí :)
Nemá někdo zkušenost např s "508068 RC simulátor CARSON"? Viz http://www.reichard.cz/eshop/product_info.php?cPath=327&products_id=3786

Neexistuje nějaká levnější varianta s USB?

Díky
Co máš za rádio? Většina vysílačů se dá k počítači připojit audiokabelem přes zásuvku učitel-žák, přes SmartPropo.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Bazybarel
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Bazybarel »

Doporučuji simulátor, jednoznačně, ale na klávesnici se toho moc nenaučíš, rozhodně to chce páčky a dobrá volba bude www.MODELBAZAR.cz . Zrovna od tud mám jako nový SIMtransmitter za 450kč i s poštovným. Sice nelítám na FMS, ale s AeroFly PRO Deluxe. Fakt supr a spoustu letadel do fšech simů na www.RC-sim.de :!:

EDIT:
Nějaké simy:
http://inzerce.modelbazar.cz/rc-funkcni ... simulator/
Naposledy upravil(a) Bazybarel dne sob 05.04.2008 23:17, celkem upraveno 1 x.
Benny2

#26 Příspěvek od Benny2 »

Ahoj všichni,
jsem začátečník a pořídil jsem si Firebird Phantoma. Už jsem s ním zkoušel létat, ale moc mi to nejde. Potřeboval bych, aby mě někdo zkušenější vzal na kabel. Najde se někdo ochotný z Čelákovic a okolí (východně od Prahy)?
Díky
benny2@email.cz
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Marcos »

To bydliště si kdyžtak vyplň v profilu. Ja bydlim pobliz, pres kabel bych ti asi nepomohl, ale rad bych si sel nekdy zalitat.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“