P.S. Nebo je taky součástí balíku "HoTT - Software", včetně toho USB-ovladače (u každé aktualizace Tx nebo Rx).
Graupner MX-16 Hott
Re: Graupner MX-16 Hott
No přece na tom odkazu co jsem ti dával. Je to skoro až na spodku stránky.
Musíš taky trochu hledat a číst manuály.
Vlaječkou si vybereš jazykovou verzi.
P.S. Nebo je taky součástí balíku "HoTT - Software", včetně toho USB-ovladače (u každé aktualizace Tx nebo Rx).
-
peto.peto202
Graupner MX-16 Hott
Jasne uz ho mam nainstalovany a ako preistalujem USB driver?Ja ho ani nevidim.
Já už se z tebe picnu.
Když si stáhneš ten balík "HoTT - Software" tak je v něm adresář "USB Treiber\CP210x_VCP_Windows" jen si vybereš jestli chceš instalovat 64b nebo 32b (x86) verzi, podle woken, jaký používáš.
-
peto.peto202
Graupner MX-16 Hott
To je vsetko krasne,ale ja tam nic take nevidim,potom som nenaistaloval nic take,ale nieco uplne ine.Zase az tak hlupy niesom,keby to tam bolo?tak sa nepytam NIE? 
-
peto.peto202
Graupner MX-16 Hott
Pardon,ale nic take tam nieje,stiahol som to druhy krat.
- HoTT - Software (Firmware-Upgrader etc...)
- HoTT - Software (Firmware-Upgrader etc...)
http://www.reuthagueugrim.fr/modelisme/ ... 20Treiber/
http://www.graupner.de/mediaroot/files/ ... are_V4.zip tady to je na 100%, koukal jsem se...
http://www.graupner.de/mediaroot/files/ ... are_V4.zip tady to je na 100%, koukal jsem se...
jyrry.webnode.cz
Tady to máš komplet všechno: http://shop.graupner.de/webuerp/servlet/AI?ARTN=33116
Na pravé straně pod obrázkama: "HoTT software V4" obsahuje aktualizace pro všechny moduly, včetně toho USB-ovladače a "PC update software" obsahuje SW pro PC, taky včetně toho USB ovladače.
Na pravé straně pod obrázkama: "HoTT software V4" obsahuje aktualizace pro všechny moduly, včetně toho USB-ovladače a "PC update software" obsahuje SW pro PC, taky včetně toho USB ovladače.
-
peto.peto202
Graupner MX-16 Hott
Dakujem vam,stacilo napisat.Ja som to tam fak nevidel.
zdravím, uvažuji o koupi této vysílačky, ale chci se zeptat, vlastním gyro X-1000, které se připojuje na 7 a 8 kanál jako vzdálený přístup. Chci to používat na FPV headtracker. Je možné sesynchronizovat toto gyro k této vysílačce.
-
Miroslav Kučera
MX 16 hott - modrá obrazovka
Dobrý den,
prosím máte někdo zkušenost - graupner mx - 16 hott - měsíc mi fungovala bez problému na simulátoru phoenix 5, ale najednou z ničeho nic když byla zapojená na simu zůstal displej pouze modře rozsvícený, ale bez všech údajů a nešel s ní ovládat sim.
Tak jsem ji odpojil, zapnul a to samé, tak znova vypnul vyndal baterku, ale nic se nezměnilo. Když ji zapnu, displej rozsvítí je bez údajů a programovací tlačítka se taky rozsvítí a není přitom zvukový signál.
Prosím poraďte.
Díky M.
prosím máte někdo zkušenost - graupner mx - 16 hott - měsíc mi fungovala bez problému na simulátoru phoenix 5, ale najednou z ničeho nic když byla zapojená na simu zůstal displej pouze modře rozsvícený, ale bez všech údajů a nešel s ní ovládat sim.
Tak jsem ji odpojil, zapnul a to samé, tak znova vypnul vyndal baterku, ale nic se nezměnilo. Když ji zapnu, displej rozsvítí je bez údajů a programovací tlačítka se taky rozsvítí a není přitom zvukový signál.
Prosím poraďte.
Díky M.
- Rosta2
- Kontaktovat uživatele:
Re: MX 16 hott
Ale interface si zapne vysílač sama při připojení do vysílače, tedy pokud je připojená k PC. Pokud jako první zapneš normálně vysílač a připojíš do něho interface, ikdyž bude zapojená do PC tak simulátor nepojede. A simulátor se ti normálně zobrazí na monitoru po jeho zapnutí na PC s celým svojim dějem?
-
Miroslav Kučera
to ano vysílačka se sama zapne, ale na nic to nereaguje a displej jen svítí.
Na sima jsem instaloval jinou vys.hitec a vše funguje. Myslím, že je problém v mx 16
Díky M.
Na sima jsem instaloval jinou vys.hitec a vše funguje. Myslím, že je problém v mx 16
Díky M.
Jestli jsem správně pochopil, tak jemu nenabíhá vysílač a svítí mu jen prázdný displej bez znaků. To vypadá na průs.. ve vysílači. Jestli se bloknul Tx, tak odpojení akumulátoru nemusí stačit, protože uvnitř na desce je ještě záložní baterie CR2032. Jejím odpojením ale přijdeš o veškerá nastavení.
to Rosta2: MX-16 přesně neznám, ale u MC-20 se napřed zapíná Tx, přepne se do režimu "žák", a pak se teprve připojuje interface.
to Rosta2: MX-16 přesně neznám, ale u MC-20 se napřed zapíná Tx, přepne se do režimu "žák", a pak se teprve připojuje interface.
- Rosta2
- Kontaktovat uživatele:
Lark píše:Jestli jsem správně pochopil, tak jemu nenabíhá vysílač a svítí mu jen prázdný displej bez znaků. To vypadá na průs.. ve vysílači. Jestli se bloknul Tx, tak odpojení akumulátoru nemusí stačit, protože uvnitř na desce je ještě záložní baterie CR2032. Jejím odpojením ale přijdeš o veškerá nastavení.
Ale já mám taky MC-20, a funguje to přesně jak jsem napsal, interface zapnout do PC, po naběhnutí programu simulatoru v PC, interface zapnout do vysílače - tím se vysílač zapne v modu simulátor, a ve vysíllači v menu : Model select si kliknu na Simulátor -tj. menu kde nemám nic nastaveného a používám tovarní nastavení. Kolegovi jsem na jeho MX-12 tento způsob nastavení taky ukázal, a při použití stejného simulátoru, a nemá s tím žádný problém
Já netvrdím, že to je problém, ale jemu asi nestartuje vysílač, ne že je problém se simulátorem. Jen se to přihodilo v době připojení na simulátor. Alespoň tak jsem to já pochopil.