Soutěž o Sky Hero Spyder-prosím o pomoc
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Soutěž o Sky Hero Spyder-prosím o pomoc
vzhledem k nezájmu lidí si nemyslím že bude co půjčovat 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Máš to tam 
no tak lidi nebuďte "češi" a pomozte, začínají mě dohánět...... 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Zeptej se čika jak na to.
Kdyby soutěžil on, tak má 10 tisíc lajků
Kdyby soutěžil on, tak má 10 tisíc lajků
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Máš to tam bouchnutý. 
Máš to tam .... 
Toš máš tam lajk -a kde uvidím celou tu soutěž a jak si stojíš? Radek
ICQ 638556901
- MaRtYAA
- Kontaktovat uživatele:
like.......
MaRtY
http://www.martyaa.wz.cz
Tx: Graupner MX-12 FrSky modely: YAK 55, TORO 900, Aquastar
http://www.martyaa.wz.cz
Tx: Graupner MX-12 FrSky modely: YAK 55, TORO 900, Aquastar
arda1 píše:Toš máš tam lajk -a kde uvidím celou tu soutěž a jak si stojíš? Radek
jak si stojím poznáš jen,když se podíváš na FB stránky Sky-hero, february contest na všechny ostatní fotky kolik mají LIKE, momentálně jsem první se 154 LIKE, druhý má 106 a třetí 102. Náskok není moc velký a lidé v mém okolí které znám už defakto všichni LIKE dali, takže jsem více méně odkázán na náhodné hlasující a na to jak moc jsou zdejší uživatelé RCmanie ochotní pomoci. Každý hlas je fajn a děkuji za něj, moc ale v úspěch nevěřím, do 1.3.2015 je ještě hodně dlouhá doba..
jen vytrvat... jak rikal J. Cimrman...
Díky za toto fórum.
Neboj, podpíráme jak to jen jde 
DURANGO DEX410v3, XRAY T3, MaxIon, MiniCorado, XENO, X-VERT VTOL a nějaký ty trosky
díky za podporu, ale obávám se že to je nereálné vyhrát, ten mexičan pracující v Googlu co mě za chvíli předežene má v přátelích 4000 lidí, já už všechny známe obeslal.....
Hele seltino a nejde z toho udelat nejakej verejnej odkaz a nechat to sdilet kamarady?
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/