ArduFlyer V2.5 Kit Flight Controller
Re: ArduFlyer V2.5 Kit Flight Controller
Mas aktivni SimpleMode - zaskrtavatko v nastaveni modu
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Tak sa mi ju podarilo rozchodit - rozlietat tak ako ma neviem v com bola presne chyba asi ten kompas ale prehral som soft na 3.2.1 znova spravil celu nastavovaciu proceduru a uz to ide. Neviem si tu dosku vynachvalit a lieta to uplne super. Inak dik za rady
A tu je môj stroj minulí tok som sa učil lietať s KK2.1 doskou tento som urobil upgrade na APM a zatial som naozaj spokojný teraz už len dorobiť telemetriu cez frsky modul z apm (3dr nechcem zda sa mi to trocha zbytočné) a na leto pridám FPV

A tu je môj stroj minulí tok som sa učil lietať s KK2.1 doskou tento som urobil upgrade na APM a zatial som naozaj spokojný teraz už len dorobiť telemetriu cez frsky modul z apm (3dr nechcem zda sa mi to trocha zbytočné) a na leto pridám FPV
Maher787 píše:A tu je môj stroj minulí tok som sa učil lietať s KK2.1 doskou tento som urobil upgrade na APM a zatial som naozaj spokojný teraz už len dorobiť telemetriu cez frsky modul z apm (3dr nechcem zda sa mi to trocha zbytočné) a na leto pridám FPV
Ono to ide, ale cez modifikovany er9x. Zatial som priamu podporu pre opentx cez Frsky protokol nenasiel a ktovie ci aj bude.
niečo som o tom čítal na zahraničných fórach a hneď ma to zaujalo vďaka svojej jednoduchosti. Už teraz mám upravenú vysielačku aby podporovala telemetriu a pokial pôjde naozaj len o prepálenie SW v nej tak v tom nevidím moc problém. beztak si myslím že potenciál tej vysielačky využívam len na nejakých 50% a bola by škoda nevyužiť aj tých zvyšných 50
Jde připojit apm k zařízení s androidem? Myslim tim samotné apm bez telemetrie tak jako k PC jen pres USB kabel.
pixel1 píše:Jde připojit apm k zařízení s androidem? Myslim tim samotné apm bez telemetrie tak jako k PC jen pres USB kabel.
Ano, mne to fungovalo cez usb kabel. Len treba nastavit port a baudy v droidplannery.
Maher787 píše:niečo som o tom čítal na zahraničných fórach a hneď ma to zaujalo vďaka svojej jednoduchosti. Už teraz mám upravenú vysielačku aby podporovala telemetriu a pokial pôjde naozaj len o prepálenie SW v nej tak v tom nevidím moc problém. beztak si myslím že potenciál tej vysielačky využívam len na nejakých 50% a bola by škoda nevyužiť aj tých zvyšných 50
Uz sa to v tomto vlakne preberalo. Dam sem len odkaz na tu stranku projektu. V podstate to je ale nepouzitelne, aspon co sa tykalo mna. Radsej by som bol, keby to fungovalo pod Opentx.
https://code.google.com/p/er9x-frsky-mavlink/
skiner píše:Ano, mne to fungovalo cez usb kabel. Len treba nastavit port a baudy v droidplannery.
Můžeš prosím prozradit jaký hodnoty nastavit. Me se porad nedaří. Dik
Edit:
Už to jede stačí nastavit přenosovou rychlost na 115200. Dík za nakopnuti[emoji1]
Ano, nastavit to presne tak, ako na pc 
Ad telemetrie - mam tele na duplexu a bluetoothu a stejne jsem ted poridil dlouhodosahovou. Z ciny je to na pohodu cenove a funkce tedle telemetrie jsou proti frsky nebo duplex proste jinde. Hlavne moznosti stelovani.
Este vytisku drzak pro pc ast tak abych ji mohl placnout na tablet a je to. Moznost kontroly je dost dobra hlavne pri ladeni, dosah malych bt modulu neni ani 10metru. Ale asi necham i ten BT - moznost rychle kontroly mobilem ma taky vyuziti
Este vytisku drzak pro pc ast tak abych ji mohl placnout na tablet a je to. Moznost kontroly je dost dobra hlavne pri ladeni, dosah malych bt modulu neni ani 10metru. Ale asi necham i ten BT - moznost rychle kontroly mobilem ma taky vyuziti
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Zdravím pánové, jak se dostanu na kanál 7 když mám 6kanálovou soupravu.
Kvůli auto tune.
Kvůli auto tune.
Lisam210 atom dx7i a pár letadel
Malo by stacit prepojit 7. kanal z APM na 6. kanal v prijimaci.
Ja mam zase problem s OSD:
znaky sa zobrazuju normalne ale ked zapnem kameru znaky preblikavaju vypnem kameru a svietia krasne stabilne neviem cim to moze byt OSD mam napajane z externeho BEC 12V pretym som ho mal napajane priamo z baterky a myslim ze to nerobilo nepouzivam to dlho nestihol som si vsimnut. Kameru mam gopro hero 3+silver a OSD tuto:
http://www.goodluckbuy.com/apm-osd-mini ... urple.html
znaky sa zobrazuju normalne ale ked zapnem kameru znaky preblikavaju vypnem kameru a svietia krasne stabilne neviem cim to moze byt OSD mam napajane z externeho BEC 12V pretym som ho mal napajane priamo z baterky a myslim ze to nerobilo nepouzivam to dlho nestihol som si vsimnut. Kameru mam gopro hero 3+silver a OSD tuto:
http://www.goodluckbuy.com/apm-osd-mini ... urple.html
X8 Quad Pixhawk 2Tricopter APM 2.6Race Omnibus F4 Quad HKpilot32
Nemoze to byt obrazovou normou alebo rusenim?