DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování
Re: DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování
DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování
Mrtvé téma,tady už se nic nového nedozvím,max. co vše jsem udělal blbě.Když hodím dotaz na podivné chování Nazy M,mrtvý brouk,zato se hnípete v Loctitu.Tady už jsem si vylil zlost na Phantomy/distributora dostatečně a tím tady končím.
Mrtvé téma,tady už se nic nového nedozvím,max. co vše jsem udělal blbě.Když hodím dotaz na podivné chování Nazy M,mrtvý brouk,zato se hnípete v Loctitu.Tady už jsem si vylil zlost na Phantomy/distributora dostatečně a tím tady končím.
DJI Ph1->do 450 H.A.L;FPV,h.made ekobrýle-5"monitor,GB Tarot T-2D
a co se tady chceš dozvědět?, P1 se prodává dva roky
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
hadrák píše:DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování
Mrtvé téma,tady už se nic nového nedozvím,max. co vše jsem udělal blbě.Když hodím dotaz na podivné chování Nazy M,mrtvý brouk.
No tak když myslíš - tak právě jsi udělal blbě ten test s "jako" selháním vysílačky.
Takhle přece nejde testovat chování systémů s online zpětnou vazbou, když tu zpětnou vazbu zlikviduješ přiděláním ke stolu.
Pokud přiděláš chrousta na stůl a vypneš vysílačku, samozřejmě chce nejprve stoupat do těch 20 metrů. Co udělá? Přidá plyn. Co se stane? Nic - je přidělanej ke stolu. Co udělá zpětná vazba? Samozřejmě zase přidá plyn... atd., takže tam máš najednou plnej knedlík. V reálu se to takto chovat nebude.
Odhaduju, že NAZA vyhodnocuje parametry letu řádově stokrát za vteřinu, takže na Tebe to působí, jako že to dá plnej knedlík hned (po 3 vteřinách čekání na signál).
- gardenroute
A proč o tom píšeš do P1 fóra, není to příslušenství pro P2 (chytrou baterii) ?artus píše:Nemáte někdo praktickou zkušenost s používáním tohoto zařízení pro nabíjení baterek ?
...Utáhne to zdroj dodávaný přímo od DJI k P2 ? Nepoškodí se tím baterky ?
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
ano, překlepl jsem se v záložkách
není náhodou prodávat něco, co jsem našel dokonce trestné?
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
- JosefSvejk
§ 1052 NOZ: „Ztracenou věc vrátí nálezce tomu, kdo ji ztratil, nebo vlastníkovi proti úhradě nutných nákladů a nálezného. Nelze-li z okolností poznat, komu má být věc vrácena, a nepovažuje-li se věc za opuštěnou, oznámí nálezce bez zbytečného odkladu nález obci, na jejímž území byla nalezena, zpravidla do tří dnů.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
tak tak, pravdu díš!
tedy se dotyčný dopouští trestného činu, protože aukce se už vyšplhala nad 5 tis. Kč
tedy se dotyčný dopouští trestného činu, protože aukce se už vyšplhala nad 5 tis. Kč
- gardenroute
Je celkem zajímavé, že Aukro asi takto porušuje zákon, když se stává spolupodílníkem trestného činu... Prodejce jasně deklaroval, že se jedná o "nález", a o "opuštěnou" věc se vzhledem k její hodnotě asi nejedná...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
- JosefSvejk
Z toho textu ale neplyne úplně jasně, že se jedná o cizí věc (i když je to velmi pravděpodobné). Aukro v tomto případě asi nemůže plnit funkci vyšetřovatele. Prodávající mohl ztratit, posléze nalézt, tudíž se jedná o "nalezeného phantoma". Teoreticky
.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Aukro hádám nesleduje doprovodné texty, to by musel mít hodně početný tým který by to prověřoval, registruje jen tzv "udání" a problémy prodejce-kupující které jsou nahlášené, možná snad ještě závadné texty. Jinak jsem to tu ventiloval už 12.3. ve vedlejším vlákně, že jste se až dneska rozdebatili 
DJI - F309 Phantom 2 H4-3D, GP4 Black
v jakém vedlejším, když je to P1 a toto je vlákno o P1?
ano, Aukro nekontroluje, jen po "udání" že jde o porušení pravidel reaguje
ano, Aukro nekontroluje, jen po "udání" že jde o porušení pravidel reaguje
Tady viewtopic.php?f=138&t=68039&p=1204388#p1204388 váhal jsem se zařazením a jak vidím asi blbě 
DJI - F309 Phantom 2 H4-3D, GP4 Black