Společné polétání Ostrava - Poruba III
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba III
Tak já byl v Hrabove a super absolutně bezvětří a horko 
Za rudnou poletaničko paráda!až na to bahno,hnus.
Letu zdar! Jak to tak čtu, tak vidím, že se dnes lítalo po celé Ostravě. My jsme si s kamarádem zase pohodově polétali na výškovických loukách
Já jsem se konečně rozhoupal a vytáhl do vzduchu své Aspire a byla to pohodička, už aby to začalo i nosit 
Kolego!cos byl dnes za rudnou s FORESTER JET 1300mm mám pro tebe tu baterku TURNIGY 2.2mAh 20-30C
PÁNOVÉ!dnes jsem přivezl závodního minibika domu.pripraveneho na sezonu.bomba.pujde někdo zítra lítat?dejte vědět JU?
Ahoj kluci musim se pochlubit novym přirustkem do rodiny dneska jsem se stal pravoplatnym Dědeckem. Si ce je to holka ale budu se snažit aby panenky brzo nahradily letadylka.
Mej te se pekně.
- Paris Ivan
Ahoj Lojzo,
Gratuluji ti a vítám tě v klubu dědků.
Ivan
Gratuluji ti a vítám tě v klubu dědků.
Ivan
Také gratuluji:) Pánové co to zítra oslavit dvěma, třema baterkama na Padělkách:D Šel by někdo kolem 13 H????
Tx Spektrum DX7S, Bixler I, Bixler II, J3-Cub-1400, Sbach 1250, Tucano 1700
- PetrVIVIVI
Jen pro info. V trojhali je od vcerejska zavod rc modelu. Maji tam byt i vrtulniky a drony.
Phantom 4 / DJI Inspire 1 PRO / Phantom 3P
Byl jsem tam žádného drona sem neviděl (a to sem tam strávil 6 hodin) jen vrtulníky velké spalovací nějaké Elektry a také menší akrobacie s halovymi letadly
Requiescant in aerem
Kluci tak já a Michi budem kolem 1 na padělkách:),dorazi jeste nekdo?
Tx Spektrum DX7S, Bixler I, Bixler II, J3-Cub-1400, Sbach 1250, Tucano 1700
Pánové přeji Vám příjemné polétání, já se chystám k nám na výškovické louky. Vidím to tak na tři odpoledne
.
alonzo píše:Ahoj kluci musim se pochlubit novym přirustkem do rodiny dneska jsem se stal pravoplatnym Dědeckem. Si ce je to holka ale budu se snažit aby panenky brzo nahradily letadylka.Mej te se pekně.
Hoj jmenovče! Jsem na tebe hrdý a přeju celé rodince pevné zdraví a brzo sestřičce bratříčka (tobě vnoučka) modeláře. Ať nás má kdo vodit na louku o holích a na vozíkách
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Ahoj Lojzo, tak velka gratulace, ke stastnemu dedeckovstvi
at je zdrava a roste do krasy! A neboj, casem si to minimalne zkusi, to politani
a snad ji to chytne
))
Fly & land in safe.
DEVO 10 - Deviation4, Agile 7.2, T-REX 450L, 450 DFC, V120D02S, Cessna 400
DEVO 10 - Deviation4, Agile 7.2, T-REX 450L, 450 DFC, V120D02S, Cessna 400
jankocis píše:Také gratuluji:) Pánové co to zítra oslavit dvěma, třema baterkama na Padělkách:D Šel by někdo kolem 13 H????
ZDRAVÍM!MAŠ SZ.