[/quote]Jak chceš, vnější uhlík 80g, 93g nebo i 160g, vnitřní 50g sklo.
J.[/quote]
předpokládám že tady ten Herex 1,2 bude taky.
Překvapuje mě ta relativně nízká gramáž skel.tkaniny,když bych dal na trup 3x100g tak by to bylo málo a to je kulatý profil,v případě povrchu křídla je to skoro rovina..
ano otázek je víc něž dost..třeba nosník.Na poslední vrstvu 50g skla dát uhl.roving kolik K/texu ? nebo to dát mezi vnější vrstvy a herex? a stojina hl. nosníku a uzavírací u kormidla z čeho?
nebo nosník vylaminovat zvlášť a pak ho vlepit
závěs křidélka Strhávací páska 95 g/m2 ?
separátory na vyšší teplotu to jsou které?
nebudu dělat profi tlustou formu,dám pár vrstev tkaniny a bych dosáhl nějaké té pevnosti,budu ji muset dovystužit,třeba dřevěným/překližkovým roštem,otázka co s tím udělá teplota 50stup. Tak nějak jak jsem vyrobil formu na motýla a trup. Tak bych se tu nebavil o těch astronomických částkách za formu..samozrejmě to není technologie pro profiky

Spíš by mohli napsat že na formu např.: 100g+(3x250g) skla + rošt a se kdysi dělával z toho a toho,není to nic extra,ale fungovalo to ..na pár výrobků.
že to nemá cenu,jsem slýchával už před 20lety když jsem začínal s laminováním (sklem) a elektrama..nebo když jsem potřeboval lam. trup na elektrovětroně a nikde nic,jen v jedný jediný prodejně měli nehorázně předražený za 1500,- nezbylo než ho vzít. To je zase ta druhá stránka věci která taky nemá cenu...a pak následovala dlouhá pauza a teď se chci zase někam posunout,ale možná ta pauza byla až příliš velká

uvidíme