Himodel a PayPal

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
lahvovy

Himodel a PayPal

#1 Příspěvek od lahvovy »

Nazdar moudří lidé,
objednal jsem si na himodel.com nějaké díly (asi za 80 USD) a nedaří se mi zaplatit. Paypal mi hlásí: "This payment cannot be funded with a credit card at this time". Jinde je placení bez problémů. Himodel se tváří, že je v tom nevinně.
Setkal se někdo s něčím podobným?
remet
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od remet »

Nemas nahodou nejaky limit na karte? Nebo v bance? Mas penize?
remet
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od remet »

Jeste me napada, mas overeny ucet u Paypal?

A nektere obchody nechteji prodavat za vic jak XX $ behem prvnich 3 mesicu, ale to byva vetsinou u platebnich karet a nikoli u PayPal.
s3030150

#4 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 14:39, celkem upraveno 2 x.
miglosch
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od miglosch »

mam stejnej problem tam platit s mojim MASTER CARDem s kterym uz sem platil po celem svete i mraky nakupu prez internet vzdy bez problemu, ale platit s ni prez pay pal na hi model nejde, coz jsem zkousel nekolikrat.. zrovna vcera sem tam nakupoval a prekvapilo me ze mi to vzalo obycejnou VISA Electron..
lahvovy

#6 Příspěvek od lahvovy »

remet píše:Nemas nahodou nejaky limit na karte? Nebo v bance? Mas penize?

Limity mám dostatečný, peníze mám, zkoušel jsem platit v USD i HKD a nic. Jinde, třeba v hobbycity nebo dealextreme, platím bez problémů. V bance mi nic neporadili, asi budu muset napsat na PayPal.
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jirak »

Kontaktuj PayPal s zadosti o upresneni, tohle bude nejspíš jedno z bezpečnostních opatreni paypalu.

Pokud kartu nebudou chtit stale akceptovat, napada me nasypat penize na paypal prevodem z tveho uctu a pak z nich HiModelu zaplatit.
remet
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od remet »

semir: PayPal mi hlasi = je to platba PayPalem (smerem k obchodnikovi), smerem k PayPal je to pravdepodobne platba platebni kartou (nebo kreditni).
remet
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od remet »

lahvovy píše:
remet píše:Nemas nahodou nejaky limit na karte? Nebo v bance? Mas penize?

Limity mám dostatečný, peníze mám, zkoušel jsem platit v USD i HKD a nic. Jinde, třeba v hobbycity nebo dealextreme, platím bez problémů. V bance mi nic neporadili, asi budu muset napsat na PayPal.

1) Naloguj se na ucet u PayPal - co vidis v polozce "Status". Pak si klikni na "View limits".

2) Napis na PayPal help center - odpovedeli mi do 24 hodin.
lahvovy

#10 Příspěvek od lahvovy »

Tak jsem napsal na PayPal a odpověděli mi, že to vyhodnotili jako riskantní operaci a že to mám zkusit jindy nebo jinak. Takže smůla, asi objednávku zruším.

To ensure the integrity of our network, PayPal may take security measures which may affect some accounts in good standing. We also reserve the right to limit the funding sources available for a payment if the system detects a certain level of risk associated with the transaction. We apologise for any inconvenience this may have caused.

PayPal employs complex statistical models to identify patterns of behaviour. This is similar to the way banks and credit card companies identify patterns of behaviour that are out of the ordinary when approving individual transactions. When our system doesn't allow a certain funding source for a transaction, it's merely an indication that the individual transaction fits a pattern associated with a higher risk that we have observed in the past. Please be assured that this is a standard procedure for all transactions going through PayPal.

Please note: If your transaction has been refused, you may be able to complete the transaction using another funding source or at a later date.
remet
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od remet »

To bohuzel ale nerika, zdali jsi riziko ty (pravdepodobne) nebo obchodnik.

Ja pres PayPal proplatil vic jak $1000 a zadny problem.
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Jirak »

ale říká to, že se riziko váže k dané kreditce. Takže buď tam přidas další kreditku nebo to mas zkusit pozdeji.

Pres google jsem našel několik podobných problému, v několika pripadech radili zkusit to znovu, v jednom pak pridat neexistujici dalsi kreditku s neexistujicim cislem pomoci Card Number Generator, ale nejlepší byl popis mechanismu, jak paypal vyhodnocuje riziko :D

Obrázek
lahvovy

#13 Příspěvek od lahvovy »

Tak jsem to rozdělil na dvě objednávky po 40 dolarech a prošly obě. Sice zaplatím dvakrát poštovný, ale co nadělám. Jak je jednou člověk rizikovej, tak už s tím nikdo nic nezmůže.
LV
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od LV »

lahvovy píše:Tak jsem to rozdělil na dvě objednávky po 40 dolarech a prošly obě. Sice zaplatím dvakrát poštovný, ale co nadělám. Jak je jednou člověk rizikovej, tak už s tím nikdo nic nezmůže.

Mal si hneď poslať mail do HM aby to nabalili do jednej krabice.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
remet
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od remet »

lahvovy: Uz mas proste cernej puntik. Fuj, jsi rizikovej - doufam, ze to neni nakazlive :-)

Jirak: Jo tomu nakresu verim - zhruba timhle zpusobem jsem ja rizikovy pro eBanku :-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“