Amper píše:U te tve coptery vidim par problemu ktere jsem mel taky.
1. Ramena jsou nesmyslne dlouha. Pri tedle delce a rozmeru budou pruzit a delat bordel ve stabilizaci. Ale to poznas az za letu.
2. Myslim ze to mas premotorovane - pak dela apm rado to ze po startu odpali copter do nebes. Dela to u hodne premotorovanych copter a musi se to resit. Bud veci baterkou nebo limitaci na vysilaci a rekalibraci jednotky na jiny rozsahy. Znas hmotnost k letu, proud a tah motoru ?
3. Nevim zda jsi psal jakou vezi fw pouzivas ale podle naznaku bych se rad zeptal co ti presne psalo do logu pri pokusu o odarmovani jak jsi psal ze neco kecala o kompasu a jak presne jsi potlacil ten kompas. Nepotlacil jsi jen compass prearm check ?
1. Z ramen jsem oddělal dřevěné držáky motorů a motory chytl na hliníkový rám, tím se mi trošku snížila rozteč na nějakých 600 mm. Až to dostanu do vzduchu, určitě se objeví další mouchy a možná budu muset předělat rám.
2. Jakože ty motory jsou silné na takovou baterku? Myslím že 4000 mAh a 5200 mAh je docela dost. Váha modelu je asi 1,2 kg, tah jednoho motoru něco kolem 600 g.
3. Na řídící jednotce jsem si přehrával fw za nejnovější co mi MP nabídl.
V nastavení parametrů jsem si našel položku/y, které se týkaly kompasu a dal disable. Už přesně nevím. Prearm check to určitě nebyl.
Ale to všechno bude tím vadným regulátorem.