TBS Discovery a jeho klony

Máte svůj copter nebo stavbu/užívaní plánujete a chcete popsat jeho stavbu, úpravy, zalétaní, létání.
Odpovědět
Zpráva
Autor
graup15

Re: TBS Discovery a jeho klony

#961 Příspěvek od graup15 »

PetrVIVIVI píše:Ja jsem naprosto spokojeny s mym tbs a qav500 je taky paradni. Ja jsem se ale ted zamiloval do xugong V2 hlavne diky kompletnim rozvodum a osd a ta skladnost je paradni. Maji to dost promyslene.

Mají to fantasticky domyšlené..prostě Immersion. Jen už musíš jet pouze s nima. Tzn pokud budeš chtít tracker..tak pouze Immersion.
xnokiax

#962 Příspěvek od xnokiax »

zdravim.
mam kopter hj-1 450. je to ten stvorcovy stred. ale mam tam uz malo miesta. chcel by som nieco vecsie. tvar podlhovasty ako discovery. viem ze sa da taky ram kupit. ale mne by stacilo len to telo ale chcel by som to s rozvodmi. vie niekto poradit kde to kupit? popripade klon ktory je lacny?
vdaka
total amater :(
tomashr

#963 Příspěvek od tomashr »

xnokiax píše:zdravim.
mam kopter hj-1 450. je to ten stvorcovy stred. ale mam tam uz malo miesta. chcel by som nieco vecsie. tvar podlhovasty ako discovery. viem ze sa da taky ram kupit. ale mne by stacilo len to telo ale chcel by som to s rozvodmi. vie niekto poradit kde to kupit? popripade klon ktory je lacny?
vdaka

Popravdě si nevybavuji, že bych potkal klon TBS s podobně vymakanými rozvody, bez rozvodů je jich spousta, ale s PCB nevím. Možná někdo jiný něco zná...

Originál třeba ze Slovinska - http://onedrone.com/store/multi-copters ... overy.html
stepino

#964 Příspěvek od stepino »

xnokiax

#965 Příspěvek od xnokiax »

nasiel som toto len to nema hornu cast
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__38078__SK450_Dead_Cat_34_Defibrillator_34_Power_and_A_V_Distribution_Board_and_Power_Shield.html

nechcem vela investovat lebo sa mi zapacil xugong V2 ktoremu sa daju zlozit ramena a v buducnosti by som chcel ten kupit.
niekto zevraj vyrabal tie klony ramy. len nikoho nemozme najst
total amater :(
macil

#966 Příspěvek od macil »

danidani
Kontaktovat uživatele:

#967 Příspěvek od danidani »

Postavil jsem překližkový klon, mám to bez kamery, regulátory na ramenech, jednotka v těžišti. Bez baterie to je tak tak vyvážené (lehce to padá na zadek), takže jakmile dám baterii (2,2 Ah - 200 g), je to hrozně těžké na zadek.

Když mám jednotku (KK2.1.5) v self-level módu, tak drží rovinu a i celkem místo, ale jakmile SL vypnu, quad se nakloní dozadu a začne couvat. Dá se to samozřejmě uřídit, ale není to moc pohodlné. Chtěl bych při zastavení a vyrovnání, aby quad s lehkými korekcemi držel místo a rovinu.

Řešil jste někdo tento problém? Nebo je tato platforma jen pro gimbal a kameru a bez toho to nemá smysl.

Díky.
jamesgsf
Kontaktovat uživatele:

#968 Příspěvek od jamesgsf »

Chce to dopředu gimbal :-)
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
pixel1

#969 Příspěvek od pixel1 »

Může nastat problém pokud antény (drátky) od přijímače strcim do uhlíkové trubicky?
Nebo jinak - do čeho je zasunout, aby držely tvar?
danidani
Kontaktovat uživatele:

#970 Příspěvek od danidani »

jamesgsf píše:Chce to dopředu gimbal :-)

To tu ale před tím nikdo nepsal :-)

No, už jsem to překopal, všechna elektronika šla na horní plato a dole je jen baterie.
Minno

#971 Příspěvek od Minno »

danidani píše:To tu ale před tím nikdo nepsal :-)

No, už jsem to překopal, všechna elektronika šla na horní plato a dole je jen baterie.

bolo by mozne hodit aj foto ? ono ja mam len taky dotaz, vela sa tu pise ale malo obrazkov oproti inym zahranicnym foram :) netreba sa toho bat pridat aj nejake to foto obcas, nech to nieje take monotonne :lol:
danidani
Kontaktovat uživatele:

#972 Příspěvek od danidani »

Když je baterie nacpaná takto vpředu, tak je to jakž takž vyvážené.

Za kabeláž mne nebijte, při původním uspořádání "dole" to vypadalo lépe. Mé nadšení pro tuto platformu opadlo, chvíli polétám a zkusím nějaký jiný quad.
IMG_1728.JPG

IMG_1729.JPG
jamesgsf
Kontaktovat uživatele:

#973 Příspěvek od jamesgsf »

KKčko už umí i gps? Platforma to není špatná i pěkně to létá, jen je opravdu potřeba dát dopředu nějakou kameru, nebo ne tak velkou baterku dozadu i kdyz ja tam vozil 5000 3S a v pohodě ale vepředu byl brushless gimbal. Jen je tam málo místa mezi platy a blbě se to drátuje, je potřeba si s tím vyhrát.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
danidani
Kontaktovat uživatele:

#974 Příspěvek od danidani »

KK GPS neumí. To je od EagleTree, dopředu ještě přibude malá kamera na FPV a OSD, ta GPS je k tomu.

Dávám tomu ještě šanci, když nebudu stát ale poletím dopředu, tak to třeba půjde.
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#975 Příspěvek od ddano007 »

Pani, nakolko vazne riesite vyvazenie pri tejto coptere?
Ja ked tam strcim 2200mAh/ 3S, tak uz aj tak som za taziskom... Ked pozeram, ze v tom lietate 3S/ 3300mAh a viac, sak to musite mat postavene uplne na ocase 8)
Je pravda, ze tam zatial nemam ani kameru, ani video TX, ale tolko to hadam nedovazia. Alebo?
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Odpovědět

Zpět na „Coptery - projekty“