mascom22 píše:ahoj tak tet jsem několikrát zkoušel test a vždy se my po 4 sekundách resetovala jednotka. mám trex 450 l dominátor v setovém vybavení a jeden satelit spektrum přímo do spirita. kde hledat problém? díky
tak regl vyměněn za castle edge 50 a při testu o5 restartování jednotky sice až ke konci testu. kde hledat problém. Regl nastaven jak na 5V tak na 5,5 V nakonec i na 6V a pokaždé restart.
Zkusil bych test s odpojeným jedním servem (postupně s jedním, druhým, třetím a čtvrtým). Schválně, jestli se to bude resetovat. Typuju že některé servo dělá (třeba i mžikový) zkrat.
mascom22 píše:tak regl vyměněn za castle edge 50 a při testu o5 restartování jednotky sice až ke konci testu. kde hledat problém. Regl nastaven jak na 5V tak na 5,5 V nakonec i na 6V a pokaždé restart.
A dvakrát z 5 pokusů se to resetne. Napětí klesne na nějakých 3,5V. Zkusil jsem přidat LowESR 1000uF i 3000uF, trošku se zlepší to šumění serv, Napětí neklesne tak nízko, ale stejně to není na 100%.
Na Logu 600SX mám Kontronik Jive (setová serva Savox), na Mini Protosovi originál YGE 60 (serva TGY 306 a MKS D95i). V obou případech test proběhne bez problému...
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Tak pokud odpojím vrtulkové servo tak test proběhne v pořádku. Pokud nechám vrtulkové a odpojím kterékoliv DS430M na cyklice tak test běží déle. Ale steně spektrum satelity začnou blikat a pohasínat.
Woita píše:Zkusil bych test s odpojeným jedním servem (postupně s jedním, druhým, třetím a čtvrtým). Schválně, jestli se to bude resetovat. Typuju že některé servo dělá (třeba i mžikový) zkrat.
Tak tet jsem odpojoval postupbe serva a to nekolikrat po sobe. Test probehl normalne v poradku, ale pri zapojeni vsech serv reset jednotky.
To je divné, dělali jsme několik 450L a OK. Nemáš moc ztuha očka a kuláky? Na vrtulce jde smykátko volně když ho opojíš z kuláku? Zkus nastavit regl na 6.0V dle manuálu, defaultně má 5,5V ....
Vím, že nestíhá . Jen jsem chtěl aby bylo vidět jak to vypadá když je to špatné. Když se podíváš na předchozí moje příspěvky tak uvidíš, že jsem se to snažil řešit. Ale díky za odkazy.