Zravím, dostal se mi do ruky Graupner MC-20 a jsem bezradný. Vůbec nevím jak nastavit potenciometry, tak aby mi plynule reagovalo horizintální natáčení gimbalu. Sice přiřadím potenciometru kanál, ale prakticky nedokáži nastavit pozici gaimbalu podle pozice potenciometru. Poťák se pořád chová jako spínač.
Díky moc za radu či návod
Potenciometr na MC-20 nastavení
Re: Potenciometr na MC-20 nastavení
Nějak nechápu proč by to nemělo fungovat. V menu "Control adjust" si najeď na kanál který chceš ovládat poťákem, pak si posuň kurzor na "fr" a stiskni SET. Zobrazí se ti požadavek na pohnutí ovladačem. Po pohnutí ovladačem se ti objeví místo "fr" např."Lv2". Když si stiskneš boční šipky na levém ovladači, zobrazí se ti monitor kanálů, kde hned můžeš ověřit funkci.
Ještě mě napadlo, nemáš na tom kanálu nějaký mix?
Ještě mě napadlo, nemáš na tom kanálu nějaký mix?
Děkuji za info, ale tohle mám udělané, ještě tam nastavuji procenta. Na monitoru je vidět, že to funguje, ale gimbal se chová tak, že pokud pohnu ovladačem do určité polohy, tak se foťák sklopí a když ovldač vrátím, tak zase foťák vyjede. Prostě tam není fixovaná poloha podl pozice ovladače. Na Turnigy to fungovalo.
Pak to ale není problém vsílače, ale gimbalu. Gimbal ti jede dokud je poťák mimo neutrál.
Jaká značka gimbalu?
Mám na MC-20 nastavenej gimbal na posuvným a jede vše tak jak má, kde to zastavím tam se i zastaví gimbal.
|Mám zenmuse h3-3d.
Veškerý nastavování bylo jen přiřazení kanálu a rozsahu asi za 3 minuty.
Mám na MC-20 nastavenej gimbal na posuvným a jede vše tak jak má, kde to zastavím tam se i zastaví gimbal.
|Mám zenmuse h3-3d.
Veškerý nastavování bylo jen přiřazení kanálu a rozsahu asi za 3 minuty.
T-Rex 450Pro, Bixler2,DJI Phantom 302,Sbach 1M, Crack YAK. Kdo nepada není Moravák.