Znáte Safari H41 RTF od SCORPIO?

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
Pilot01

Safari H41

#61 Příspěvek od Pilot01 »

Nemám tam stříďák je to stejnosměrný motor.
PILOT
mech1

#62 Příspěvek od mech1 »

Chtěl bych se vás zeptat, mám EasyCoptera a jsem s ním spokojenej. Je fakt, že v tělocvičně není takovej "divočák", ale na visení v obýváku je super. Mám možnost ho posunout bráchovi, přidat si 700 Kč a koupit si jednorotor, třeba právě Safari H41.

Mé finanční možnosti jsou omezené (jinak je MaxiR jasná volba), ale přesto by jednorotor mohl být venku a v tělocvičně o trochu "živější", ale současně bych rád zachoval dostupnost náhradních dílů, všude zmiňovanou kvalitu provedení EasyCoptera a současně bych nerad přišel o možnost visení doma v pokoji, což je a bude moje nejběžnější lítání.
Kraliczech

Re: Safari H41

#63 Příspěvek od Kraliczech »

niky79 píše:
Pilot01 píše:Tak motor na Safari vyměněn pasuje tam i s Blada cp a heli už chodí jak máááá.Prostě ty stejnosměrné motory nejsou navždy. :D

PILOT[/quote

Chtel bych se zeptat. Ktery stridak z Blade CP jsi dal do Safari? Mas nejaky odkaz? Astra ma v nabidce vetsi mnozstvi motoru pro Blade a nevim, zdali vsechny jsou stridaky a nevim, se kterym pastorem.

trochu offtopic, ale třeba to někoho zajímá....
Stříďák tam jen tak nejde, ale dá se.
Bud přezbrojit elektroniku(RX + gyro + regulator) , nebo existuje konverzní sada, šváb, co se strčí z jedné strany výstupu 4in1 na motor, pak následuje regulátor, pak stříďák. Výhodou ( jak pro koho ) druhého je, že se zůstane původní řídící jednotka $$$$$$$. :?
crysman

řešení

#64 Příspěvek od crysman »

mech1 píše:Chtěl bych se vás zeptat, mám EasyCoptera a jsem s ním spokojenej. Je fakt, že v tělocvičně není takovej "divočák", ale na visení v obýváku je super. Mám možnost ho posunout bráchovi, přidat si 700 Kč a koupit si jednorotor, třeba právě Safari H41.

Mé finanční možnosti jsou omezené (jinak je MaxiR jasná volba), ale přesto by jednorotor mohl být venku a v tělocvičně o trochu "živější", ale současně bych rád zachoval dostupnost náhradních dílů, všude zmiňovanou kvalitu provedení EasyCoptera a současně bych nerad přišel o možnost visení doma v pokoji, což je a bude moje nejběžnější lítání.

Ahoj, v současné době řeším úplně ten stejný problém! Chci něco živějšího i na ven - takový úvod do jednorotoráků. Vzhledem k datu tohoto příspěvku.. jak jsi to nakonec vyřešil? Já zvažuju Free Spirita. Je tu o něm obsáhlé vlákno.. Díkec
aktuálně: <i>EasyCopter V6</i>
dříve: <i>Hot leopard</i>
Mikelo

#65 Příspěvek od Mikelo »

Neexistuje jeden a ten samý vrtulník na doma a na ven.
Na venek je Free Spirit vyhozené peníze.
off
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od off »

Mikelo píše:Na venek je Free Spirit vyhozené peníze.

No, nacpal jsem do vrtulníčků v posledním půl roce docela dost a bohužel mnimálně tak půlka z toho byly opravdu vyhozené peníze, ale zrovna FS mi přijde jako s přehledem nejvydařenější investice co se poměru cena/zábava týče.. Když po něm teda nechci něco, co neumí, nikdy neuměl a umět nebude...
JM

#67 Příspěvek od JM »

:lol: :lol: :lol: Tady se člověk někdy opravdu pobaví :lol:
Kolipak si s Free Spiritem už nalítal, že tě tak zklamal?? :arrow: odpovím si sám-Free Sipita znáš jen z tohoto fóra a maximálně z fotek na netu, vid? :wink:
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od gamer007 »

JM píše:

:lol: :lol: :lol: Tady se člověk někdy opravdu pobaví :lol:
Kolipak si s Free Spiritem už nalítal, že tě tak zklamal?? :arrow: odpovím si sám-Free Sipita znáš jen z tohoto fóra a maximálně z fotek na netu, vid? :wink:

Viděl jsem freespirita se střídákem a venku lítal jako dábel, docela parádní hračka za ty peníze....
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
scaly

#69 Příspěvek od scaly »

jo fakt je to že Free Spirit mě přijde poměr cena/výkon jako hoodně dobrý, bavil jsem se aji s majitelem co s ním lítá a říká že si to nemůže vynachvalit.. prej je poslušnější nez blade cx2 ale přitom reaguje dobře a krásně se s tím proletí... já osobně se po FS ohlížím a musím říct že jsou na tento vrtulník kladné ohlasy dost!
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Jetson »

FS, v mém případě Kestrel SX je fakt libová záležitost. Nejlepší v této "velikosti". U mne bohužel vše degraduje dosah rádia 30m (reálně 50, ale i tak), což ale výrobce v dalších sériích napravil a 200m je už na danou třídu víc. než zvládnou oči.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“