DURANGO DEX410R osazení kokpitu
- rastafa datel
- Kontaktovat uživatele:
DURANGO DEX410R osazení kokpitu
Ahoj.
Koupil jsem si podvozek DURANGO DEX410R V3. Aktuálně k němu mám 5,5 závitový brushless motor G-Force, ale zatím jsem nesehnal adekvátní regulátor. Uměli byste mi doporučit?
Servo jsem si vybral od firmy SAVOX s tažnou silou 9kg a baterii double pack zatím otipovávám. Potažmo, můžete se někdo podělit o to, jaké osazení podvozu máte, nebo vyste zvolili vy?
Díky
Koupil jsem si podvozek DURANGO DEX410R V3. Aktuálně k němu mám 5,5 závitový brushless motor G-Force, ale zatím jsem nesehnal adekvátní regulátor. Uměli byste mi doporučit?
Servo jsem si vybral od firmy SAVOX s tažnou silou 9kg a baterii double pack zatím otipovávám. Potažmo, můžete se někdo podělit o to, jaké osazení podvozu máte, nebo vyste zvolili vy?
Díky
DURANGO DEX410v3/G-FORCE 5,5T/G-FORCE TS120/...enjoy
Re: DURANGO DEX410R osazení kokpitu
Vyber regulatoru se odviji od motoru, kolik A dokaze sporadat. Mas-li specifikaci, tak pak budes i vedet, jaky regulator hledat. Alespon parametrove. Za me muzu doporucit Castle Creations (drazsi), ale i EZ-Run (Cina, levnejsi). CC maji spoustu nastaveni, pres pocitac a nebo desticku. EZ-Run pouze pres desticku, ale taky to staci.
Mám v tom regulátor Tekin RS Pro, nastavuju ho z PC USB linkem Tekin. Motor mám LRP 9,5.
DURANGO DEX410v3, XRAY T3, MaxIon, MiniCorado, XENO, X-VERT VTOL a nějaký ty trosky
- rastafa datel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Tak mám konečně osazeno. Použil jsem Saddle pack baterií EZ runner 6000mAh, motor G-Force 5,5T s regulátorem G-Force TS120. Servo od SAVOX (číslo sem už zapomněl). Nicméně mám jednu otázku. Na netu sem našel karoserie (čiré) všechny kolem 7 - 8 stovek. Nevíte, pasuje karoserie z V4 zpětně na V3? Nemáte někdo zdroj, kde by se daly karoserie sehnat levněji? Při mém malířském talentu jich zřejmě pár zkoním, než udělám to co se mi líbí
...
Díky. Rosťa
Díky. Rosťa
DURANGO DEX410v3/G-FORCE 5,5T/G-FORCE TS120/...enjoy
Ahoj přemýšlíme o koupe duranga dex410v4 poradi někdo nějaký tipy ?
Třeba kde se da koupit nejlíp a zda to raci koupit v USA?
Zkus nejdřív mrknout u nás
http://www.lestrmodels.cz/rc-auta/elekt ... oad-buggy/
třeba budou mít něco skladem ještě ve slušnym kurzu USD.
Jinak já to kupoval u germánů, ale ten shop už nejede.
http://www.lestrmodels.cz/rc-auta/elekt ... oad-buggy/
třeba budou mít něco skladem ještě ve slušnym kurzu USD.
Jinak já to kupoval u germánů, ale ten shop už nejede.
DURANGO DEX410v3, XRAY T3, MaxIon, MiniCorado, XENO, X-VERT VTOL a nějaký ty trosky
chces zavodit 1/10iny? Sa pytam len preto, ze za tie prachy su inak 1/8cky lepsie na celej ciare 
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
Rad bych , tady v OL se jezdí jen 1:10 . 
A nebo 1:6 a to já už jezdil ale ty prachy v tom to byla hrůza . 1:8 se mi moc líbí co by jsi doporučoval za auto ?
z 1/8ciek myslis?
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
Na R verzi bych se vykašlal, poslední dobou hodně lidí kupuje Xray, ale může to být jen sezónní záležitost 
Mrkni s čím tam kluci jezdí a vyber podvozek podle toho, budeš mít alespoň jistotu, že ti někdo poradí s nastavením a bude mít i nějaké díly v tašce
Mrkni s čím tam kluci jezdí a vyber podvozek podle toho, budeš mít alespoň jistotu, že ti někdo poradí s nastavením a bude mít i nějaké díly v tašce
mam xray xb9 2013, co sa kvality materialov a odolnosti tyka, je to skvele auto rozhodne, tank. co sa vykonov na trati tyka, odskusane este nemam, s par ludmi som sa bavil a neboli toho nazoru ze by to bolo to najlepsie na zavody (jazdne vlastnosti, drzanie nastavenia a tak), ale to moze byt individualne. Nevyhodou moze byt vacsi ohyb zadnej casti sasi, alebo karoserie ktore su prilis nizke, ramena sa dlhodobym pouzivanim skorej ohnu ako by sa zlomili. ziadne vazne zavady to nema.
este mam agamu a8 evo, predava ju rchobbyracing.cz, na vianoce stala len 9500, teraz je cena spat na dakych 11 000. v porovnani s xrayom si v odolnosti a kvalite rozdiel clovek prakticky nevsimne, aj ked pripustam ze odolnost moze byt o milimeter na strane xraya. Zide sa vymenit originalne diely zatacania bud za tuningovy set od agamy alebo komplet za tuningovu odloziskovanu verziu vyrabanu pre losi 8ight, co by bola este lepisa moznost. tod dodatocne naklady. Auto sa mi prijemne nastavuje, pekne jazdi, ale ja nie som ziadny zavodnik. Jedine mam pocit ze klbiky na spojovackach zatacania sa rychlejsie vybuchaju a vzniknu vole, ktore samozrejme velky vplyv v terene nevykazuju.
Mal som este losi 8ight 2.0 vo verzii truggy, plasty mali dobru odolnost, rychlost opotrebenia u tychto aut je znama a osobne sa mi nepacila, problemy s vymedzenim zadneho diffu napodobne, predpokladam ze u 3.0 verzie to uz vyriesili (tvrdsie domceky diferakov, alu drziaky difu) ale dobry dojem to vo mne proste nenechalo (plus cena). Ale poznam ludi co si 3.0 chvalia hodne.
Co sa dobrych aut tu na trhu este tyka a dobrych predajcov co ich podporuju, profimodel.cz ponuka 1/8 buggy od sworkz za dakych 10 000 a tiez serpent okolo 11 000 ci kolko, na tie dve by som mal niekedy zalusk, z ohlasov na forach su oba velmi odolne a kvalitne podvozky, urcene uz ale vyslovene na 4s v 2x2s konfiguracii, narozdiel od agamy a xraya kde clovek strci cokolvek.
Jak tu vravi kolega, bud vyberaj nieco co sa okolo teba jazdi, alebo aspon potom od dobreho predajcu (ako napr ti co som spomenul hore, ktory ti zabezpecia rychle dodanie dielov a aktivne komunikuju ked je nieco treba)
este mam agamu a8 evo, predava ju rchobbyracing.cz, na vianoce stala len 9500, teraz je cena spat na dakych 11 000. v porovnani s xrayom si v odolnosti a kvalite rozdiel clovek prakticky nevsimne, aj ked pripustam ze odolnost moze byt o milimeter na strane xraya. Zide sa vymenit originalne diely zatacania bud za tuningovy set od agamy alebo komplet za tuningovu odloziskovanu verziu vyrabanu pre losi 8ight, co by bola este lepisa moznost. tod dodatocne naklady. Auto sa mi prijemne nastavuje, pekne jazdi, ale ja nie som ziadny zavodnik. Jedine mam pocit ze klbiky na spojovackach zatacania sa rychlejsie vybuchaju a vzniknu vole, ktore samozrejme velky vplyv v terene nevykazuju.
Mal som este losi 8ight 2.0 vo verzii truggy, plasty mali dobru odolnost, rychlost opotrebenia u tychto aut je znama a osobne sa mi nepacila, problemy s vymedzenim zadneho diffu napodobne, predpokladam ze u 3.0 verzie to uz vyriesili (tvrdsie domceky diferakov, alu drziaky difu) ale dobry dojem to vo mne proste nenechalo (plus cena). Ale poznam ludi co si 3.0 chvalia hodne.
Co sa dobrych aut tu na trhu este tyka a dobrych predajcov co ich podporuju, profimodel.cz ponuka 1/8 buggy od sworkz za dakych 10 000 a tiez serpent okolo 11 000 ci kolko, na tie dve by som mal niekedy zalusk, z ohlasov na forach su oba velmi odolne a kvalitne podvozky, urcene uz ale vyslovene na 4s v 2x2s konfiguracii, narozdiel od agamy a xraya kde clovek strci cokolvek.
Jak tu vravi kolega, bud vyberaj nieco co sa okolo teba jazdi, alebo aspon potom od dobreho predajcu (ako napr ti co som spomenul hore, ktory ti zabezpecia rychle dodanie dielov a aktivne komunikuju ked je nieco treba)
Jezdil jsem jak Xray, tak Durango a za mne tedy Durango nemá chybu.
Ovšem pokud budeš jezdit závody, neškodí se rozhodnout podle toho, kdo na ten kterej seriál jezdí. Jestli p. Kořínek (Xray), nepo p. Strupek (Durango) atd. kvůli náhradním dílům.
Ovšem pokud budeš jezdit závody, neškodí se rozhodnout podle toho, kdo na ten kterej seriál jezdí. Jestli p. Kořínek (Xray), nepo p. Strupek (Durango) atd. kvůli náhradním dílům.