Vrtule Emax - kvalita?

Motory, vrtule, regulátory pro coptery
Odpovědět
Zpráva
Autor
scarabeus

Vrtule Emax - kvalita?

#1 Příspěvek od scarabeus »

Hojda vsem,

sestavil jsem si Q450 a koupil do ni motory od Emax, konkretne tyto:

http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... -combo-set

Motory jako takove jsou dle meho naprosto ok, temer vyvazene a maji tichy chod.

Ale vrtule, to je teda pruser, alespon u me. Jedna se mi rozpulila uz pri zabehu a vyvazovani doma. Podotykam, ze jsem ji pouze nasadil na motor, utahnul, vyzkousel vibrace a povolil. Takhle nekolikrat. Zbyly mi dva kusy.

Dnes jsem vyrazil ven, a protoze doted jsem lital s Gemfany, tak jsem si rekl, zkusim ty Emaxy, maji super zamek jako DJI, toz uvidime. Roztocil jsem vsechny motory a do 2 vterin byla jedna vrtule polovicni a druha zmizela uplne, proste se rozpulila a urvala.

Mate nekdo podobne zkusenosti s temito Emax vrtulemi? 10x4.5 abych byl konkretni.

Popripade vite nekdo, jestli DJI vrtule se zamkem pasuji na tyto Emax motory?
radegaster

Re: Vrtule Emax - kvalita?

#2 Příspěvek od radegaster »

Ahoj

Mám teď nedávno dostavenou hexu a mám na ní právě EMAX motory i EMAX vrtule 10x4,5. Mám za sebou dva lety a při druhém se mi rozpadla jedna vrtule, resp. upadl jeden list a hexa šla k zemi. Zkoušel jsem viset jenom asi metr nad zemí takže skoro žádná škoda ale mám strach že ty vrtule budu muset vyměnit. Mám ještě další vrtule od emaxu které ale nejsou s tím zámkem takže doufám že se lámou jen ty které jsou dodávané přímo s motory. Až bude trochu tepleji tak zase zkusím trochu poviset a doufám že špatná byla jenom ta jedna.

Když příjdu na něco nového tak dám vědět.

Radek.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - pohony“