Easy Glider Electric ARF od MULTIPLEXU
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
A videl jste nekdy rozdil mezi 150A reglem pro F5F vetron a velkyho akrobata? Ten akrobatickej je kupodivu 2x vetsi a ma ohromnej chladic, je totiz pri delsim letu na 1/2 (1/3, 2/3) plynu daleko vic zatezovanej.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Abu píše::!: Pro elektromotor (specialne ve vetroni) je podstatne setrnejsi, kdyz bezi 20-40s naplno a pak nekolik minut odpociva a chladne, nez kdyz se bude 3 minuty potit na 1/2 plynu. A dost podobne je to i se zatezi baterek a reglu. Lepe chvilku trapit a pak nechat odpocinout.
Tak to abych si na první lety pořídil haldu packů, protože dostat ho do potřebné výšky za 20-40s, tak to teda nevím, protože za těch několik minut odpočívání se mi asi vrátí k zemi. A že tomu tak vadí i 1/2 plynu, tak to jsem taky neveděl.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
No tohle povidani plati spis pro vykonnejsi pohony (300W az kilowatty) ktere jedou na hrane max zateze. Ale obecne plati, ze letani na pul plynu je pro regl vetsi zatez nez naplno. A navic pri pwm regulaci ma cely pohon horsi ucinnost, takze u elektrovetrone, kde motor slouzi hlavne k dosazeni letove vysky, je nejlepsi jet na plnej a stoupat co to jde, nez to sudlat na 1/2 a sunout se sotva 1m/s.
Takže žádný na cestě, už je <b>Easy Glider Electric</b> doma !!! To je vám ale krása, mám radost jak malej kluk a ještě k tomu o vánocích.
Sestavovat ještě nebudu, musí mi s tím někdo pomoc, ale nejvíc jsem se tešil na Futabu FX-18 až jí připojím k PC do AFPD, protože na gamepad to prostě není ono. Už jsem sice natrénoval dost hodin, ale s FX-18 to bude jiný kafe.
Sestavovat ještě nebudu, musí mi s tím někdo pomoc, ale nejvíc jsem se tešil na Futabu FX-18 až jí připojím k PC do AFPD, protože na gamepad to prostě není ono. Už jsem sice natrénoval dost hodin, ale s FX-18 to bude jiný kafe.
rohe píše:Takže žádný na cestě, už je <b>Easy Glider Electric</b> doma !!! To je vám ale krása, mám radost jak malej kluk a ještě k tomu o vánocích.![]()
Budeš spokojený. Staví se to jako po másle. Jen tam nedávej dozadu tu kovovou kuličku. Musel bys pak dovažovat čumáček. Kdybys pak chtěl náhodou dát dopředu nějaký těžší motor, tak ta kulička se vždycky dá zvenku krásně zadlabat a přelepit páskou.
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....