graup15 píše:Natoč krátké video assisteta s připojeným přijímačem (on-line) ať máme představu.
PS..odkud jsi,jezdím po celé republice..třeba můžu pomoci
Snad Vám to už půjde.
Předem děkuji za radu kde může být chyba.
graup15 píše:Natoč krátké video assisteta s připojeným přijímačem (on-line) ať máme představu.
PS..odkud jsi,jezdím po celé republice..třeba můžu pomoci
graup15 píše:To co je na videu..je hodně divné.
Jak kdyby to něco rušilo (teda aspoň to tak vypadá)
Já nevím jaké možnosti má to rejdio co máš, ale zkus jednu věc .
Namapuj si výstupy z přijímače tak,že budeš pro základní funkce používat 1-3-5-7 kanál. Je to jen pokus..
Chtělo by to juknout osciloskopem co z přijímače leze.
JosefSvejk píše:A zkoušel jsi to aspoň tím servem? Zdá se mi to jednodušší než osciloskopem.
jio píše:Nevím a tak se ptám:
Ve vlákně Uletěl/ztratil se DJI Phantom se píše, že Phantom má kompas mimo základní jednotku ?v podvozku?. Mám u DJI F450 Naza V2 a tam nic takového není. Kompas je předpokládám přímo součástí základní jednotky. Nebo je to jinak?
Zopakuje ještě druhý dotaz, který zapadl:
Víte někdo, co si představit pod pojmem "přílišný nesoulad údajů senzorů", kdy má NAZA 6 x blikat zeleně?
Obvykle je zelená signalizací "volno", ale tady si pod tím popisem neumím představit, co tím autor, přesněji překladatel myslel.
A abych se jen neptal, tak se může možná hodit zkrácený manuál k NAZA.
jio píše:Mám u DJI F450 Naza V2 a tam nic takového není. Kompas je předpokládám přímo součástí základní jednotky. Nebo je to jinak?
jio píše:DJI F450 Naza V2 a tam nic takového není. Kompas je předpokládám přímo součástí základní jednotky. Nebo je to jinak?
jio píše:...Víte někdo, co si představit pod pojmem "přílišný nesoulad údajů senzorů", kdy má NAZA 6 x blikat zeleně? Obvykle je zelená signalizací "volno", ale tady si pod tím popisem neumím představit, co tím autor, přesněji překladatel myslel...