Modeláři (rc auta)- Praha východ

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Svy

Modeláři (rc auta)- Praha východ

#1 Příspěvek od Svy »

Ahoj,
už dlouho sním o tom si pořídit vlastní model, jenže s timto konickem nemam zadnou zkusenost. Hodne jsem toho uz nacetl, kdykoliv je ve skole nudna hodina tak si ctu tady na foru a hledam ruzne informace na googlu o rc modelech. Stejne toho jeste strasne moc nevim.

Proto hledam zkuseneho modelare, ktery bydli smerem od Prahy 4 v Jesenici/Kamenici/Jílové u Prahy popřípade Rican a okoli. Ktery by byl ochoten nejaky patek/vikend projit se mnou model auta a ukazat mi to vsechno na zivo, vysvetlil jak + - veci funguji. Jak se co maze, sroubuje a tak..

Model jeste nemam, ale uz jsem se dival po hpi e-firestorm, nebo nejake modely od znacky traxxas. Proste osvedcene znacky, ktere maji dostatek ND.

Tak díky
Vojta (17)

P.S. Doufam, ze jsem toto vlakno vytvoril na spravnem miste. Pokud ne, omlouvam se adminum a prosim o presunuti.
Bozha

Re: Modeláři (rc auta)- Praha východ

#2 Příspěvek od Bozha »

Auta nejsou můj šálek kávy, ale proč nezkusit http://www.rckopatov.cz/ - mají parádní dráhu a IMHO dosti blízko.
Svy

#3 Příspěvek od Svy »

super, diky moc.
Svy

#4 Příspěvek od Svy »

Podívám se do toho klubu, ale kdyby tu byl nějaký ochotný modelář, tak mi prosím určitě napište soukromou zprávu, nebo sem. Díky
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“