Co myslíte. Šlo by do tohodle http://www.hornychcz.cz/?page=trust_epp ledadla použít nějaký SPEED 400-480 a NIMh baterie (170g)? Lítalo by to? Nejde mi ani o nějaký vis na vrtuli. Spíš o obyčejné polítání. Jo a lítalo by to z počátku jen na křidýlka a výškovku? Hrozně se mi to letadlo líbí a jestli se naučím krotit Cessnu přehodil bych si střeva.
Díky
Střeva pro Trust od fy. Hornych
No ja to ero zatim nemam. Proto se ptam abych nevyhodil penize zbytecne. Pokud to dobre chapu udavany motor je stridavy. To je vcelku velka investice.
Vlastne me to napadlo protoze ta Cessna co mam ma SPEED 480bez prevodu s NIMh packem. Ma stejne rozpeti a vazi 560g. Tak jsem si rikal ze by stim tohle ero taky melo letet. Ta Cessna sice nevisi na vrtuli, ale umi letet vcelku svizne. Dale mi jde o to jestli takovyto model unese tu 170g baterii.
A posledni dotaz. Nakupujete nekde samostatne pajeci NIMh clanky o velikosti 2/3 AA baterie vhodne k vyrobe packu? Zajimaly by me hlavne clanky nad 1000mAh
Vlastne me to napadlo protoze ta Cessna co mam ma SPEED 480bez prevodu s NIMh packem. Ma stejne rozpeti a vazi 560g. Tak jsem si rikal ze by stim tohle ero taky melo letet. Ta Cessna sice nevisi na vrtuli, ale umi letet vcelku svizne. Dale mi jde o to jestli takovyto model unese tu 170g baterii.
A posledni dotaz. Nakupujete nekde samostatne pajeci NIMh clanky o velikosti 2/3 AA baterie vhodne k vyrobe packu? Zajimaly by me hlavne clanky nad 1000mAh