Nabíječe Turnigy reaktor, rebrandy (Antimatter, ...)
- karlosmikos
Re: Nabíječ Turnigy reaktor
A buddy kod mame kde? 
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
To je z Číny, to bude s DPH a výpalným 
Možná by vyšlo skoro nastejno 2x Reaktor 300W z EU skladu...
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:To je z Číny, to bude s DPH a výpalným
Asi ano, ale mne viac vyhovujú dve nabíjačky v jednej skrini. Menej káblovania a oštary s tým. Na lietanie aj tak treba dva výstupy - rýchlejšie nabíjam, viac lietam. Bola to moja prvá objednávka z Číny, takže pokus. Je fakt, že doprava je drahá, a ešte aj clo. Nie je to extrémne výhodné, ale čosi sa ušetriť dá. K tomu mám aj tento zdroj:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 0amp_.html
Na moje baterky bohate stačí.
Graupner mx-20, pohony elektro, pohodové lietanie
Má turnigy Reaktor 300 stejný firmware jako icharger 206.
Nebo, má to smysl ?
Nabíječka mi přišla z EU skladu za 4 dny, i když jsem objednal a nebyla skladem !
Nebo, má to smysl ?
Nabíječka mi přišla z EU skladu za 4 dny, i když jsem objednal a nebyla skladem !
Turnigy Reaktor 300W 20A
Zdravím, pokud už to vlákno je někde tak se omlouvám. Mám na cestě tuhle nabíječku a chtěl by jsem k tomu dokoupit zdroj někde tady v čr. Díval jsem se na GM a mají tam 12V 20A, což ale není plně 300W jestli dobře chápu. Kdybych jsem chtěl plně 300W, tak by jsem musel koupit 15V s 20A. Nebo jaký máte názor? Nebo jsou nějaké lepší zdroje? Děkuji.
Graupner MX-12 HoTT, Beta 1400, Funcub 1400, T-Rex 450Pro
Nikdo nic? Tak jinak, když budu chtít nabít s tou nabíječkou Turnigy reaktor 300W 20A li-pol 6 článek, což je 22,2V, bude stačit když tam dám jako vstup 15V. Myslím tím, jestli v sobě má měnič. Nebo musím napájet nabíječku 24V? Díky.
Graupner MX-12 HoTT, Beta 1400, Funcub 1400, T-Rex 450Pro
Cserv píše:... Myslím tím, jestli v sobě má měnič. ....
Má. To má každá podobná nabíječka, i ty malé 50W.
iCh106 mi dokáže nabíjet 6s proudem až 8,2A z baterky která v tu chvíli má 11V. Odběr z ní je min. 16A.
Vše je o vzorečku P = U x I .
jyrry.webnode.cz
Je dôležité pozrieť si, aké vstupné js napätie je pre nabíjačku potrebné. Ak je potrebné 25 V, nabíjačka dosiahne plný nabíjací výkon len s týmto napájaním. Môže sa dať aj nižšie vstupné napätie, ale potom sa výkon nabíjania znižuje. Ako píše jirry - každá nabíjačka má menič. Čiže LiPo 6S to nabije vždy, ale pri nižšom napájaní to bude nabíjať nižším prúdom.
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:To je z Číny, to bude s DPH a výpalným
A kde sú nabíjačky v EU sklade? Tiež po niakéj pozerám, ale z Činy to ťahať nechcem. (pre moje potreby by my stačila aj 10A)
FrSky Tandem X20
juraj.jurej píše:
A kde sú nabíjačky v EU sklade? Tiež po niakéj pozerám, ale z Činy to ťahať nechcem. (pre moje potreby by my stačila aj 10A)
Žiaľ v EU sklade žiadne nie sú. Ale aj s DPH a vysokým dopravným to vyjde o trochu lacnejšie. Niekedy si DPH nepočítajú. Nehovoriac o tom, že napr. Reaktor je čo do nastavenia omnoho lepší, ako lacné nabíjačky z EU.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.htmljuraj.jurej píše:A kde sú nabíjačky v EU sklade? ...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html
jyrry.webnode.cz
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Neviem Jirko ako to ty hľadáš, ale keď zmením glomal sklad na EU tak tam žiadne niesu ani dokonca ponuka len DC nabíjačky ako s tvojho odkazu. Tak neviem teraz kto robí chybu? (tie tvoje odkazy sú asi staré)
FrSky Tandem X20
juraj.jurej píše:... ako to ty hľadáš...
nahoře vpravo do bílého okénka u lupy napíšu reaktor ... nebo icharge ... a pak už jen vyberu to co mi to ukáže.
Proč by ty odkazy měly být staré? Nechápu?
aha...
tak to je právě ta chyba... to jim moc nefunguje. Hledej v normálním global skladu, tam je všechno.juraj.jurej píše:... keď zmením global sklad na EU ...
jyrry.webnode.cz
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Keď budem objednávať skúsi ten tvoj postup, ale nerád bi som niečo objednal čo nieje skladom. Škoda že som o tom nevedel skôr ušetril bi som veľa času. Tiež my to nešlo do hlavy že tam je vlajočka EU a tovar na EU sklade neexistuje. Je to bezpečné? Myslím čo je tam na sklade je aj pravda? (nechcem čakať na tovar 6 mesiacov, alobo sa inak doťahovať) Ale keď tak objednávaš tak asi áno.
FrSky Tandem X20
juraj.jurej píše:... keď tak objednávaš tak asi áno.
Ano.
Pozor, ten Reaktor je "back order" - tedy momentálně není skladem. To řeším tak že objednám, zaplatím a čekám. Jakmile naskladní, pošlou přednostně těm co mají zaplaceno; na ty co čekají a hlídají se nemusí včas dostat...
jyrry.webnode.cz