Dinoklub-Dinoletiště 3
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Dinoklub-Dinoletiště 3
Zdravím pánové. V pondělí jsem doma zahájil sekací sezónu. Nevím jak to zatím vypadá na dinu, ale kdyby bylo třeba tak bych byl ochotny zase sehnat dodávku naložit sekačku a posekat dino pěkně s košem.
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
to by se hodilo ... 10.5. tam je soutěž.
to by se hodilo ... 10.5. tam je soutěž.
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Fajn... tak do toho termínu to pokosíme. Už jsme si domluvil Goose jako závozníka
. A jaká, že to má byt soutěž?
Naposledy upravil(a) Imm0rta1 dne stř 22.04.2015 21:14, celkem upraveno 1 x.
- Xenomorfus
Co se tyce sekani, tak bohuzel kos na sekacce uz umrel, ale jinac ju muzu taky hodit do auta a pripadne dorazit. budto po 16h pres tyden, ci tuto nedeli nemam zatim nic...
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
- PEO
- Kontaktovat uživatele:
Kluci , dnes v noci mi nějaká KU.VA šlohla skůtr Motorro Sonny .
Kdyby někdo z vás náhodou někde viděl nějaký moc levný inzerát , dejte mi prosím vědět . Tenhle stroj by se měl prodávat kolem 15000 ,- ( ročník 2012 ).
Nebudu zde komentovat co a jak bylo , bohužel mi ještě teď pění krev v žilách
a vůbec se mi nechce o tom mluvit
Plexi není původní , ale moje práce , takže nemusí být na skůtru...
Fotky :
Kdyby někdo z vás náhodou někde viděl nějaký moc levný inzerát , dejte mi prosím vědět . Tenhle stroj by se měl prodávat kolem 15000 ,- ( ročník 2012 ).
Nebudu zde komentovat co a jak bylo , bohužel mi ještě teď pění krev v žilách
Plexi není původní , ale moje práce , takže nemusí být na skůtru...
Fotky :
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
http://www.peomodel.websnadno.cz/
Chystám se na letiště asi tak během hodiny, tak jestli někdo chce asistovat u trimovacích letů čtyřmetrovky, společnost vítána 
Sekačku zatím nemám, když ale někdo nějakou během dopoledne přiveze, rád pomůžu. Jinak mám v merku jednu starší od tchána (3 roky v provozu), on sice tvrdí, že mu nejde nastartovat (už si pro jistotu koupil novou
), ale já myslím, že to bude rukama
Pokud se bude dát zprovoznit, zabavím si ji výhradně pro letiště 
Sekačku zatím nemám, když ale někdo nějakou během dopoledne přiveze, rád pomůžu. Jinak mám v merku jednu starší od tchána (3 roky v provozu), on sice tvrdí, že mu nejde nastartovat (už si pro jistotu koupil novou
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
Se sekanim asi letos nebude problem, kdyz se hlasi tolik lidi
. Nicmene si myslim, ze nejlepsiho vysledku se dosahne prave s tim zahradnim traktorem, ktery to sesbira do kose. Plocha pak vypada moc dobre. Je to uhledne a navic posekane za polovinu casu. Posledne mi to trvalo asi hodinku. Nejhorsi je ale sehnat vypomoc pro nalozeni a slozeni sekacky.
Tak já přidám něco ze včerejšího odpoledne... 
Hodně foukalo, ale nad 150m už stačilo jen stát proti větru a letadlo stále stoupalo, termika byla skoro všude... Záznam je z poslední ho letu kolem 17 hodin (to mi končí vycházky...), 2x během letu jsem šel dolů na brzdách...
Hodně foukalo, ale nad 150m už stačilo jen stát proti větru a letadlo stále stoupalo, termika byla skoro všude... Záznam je z poslední ho letu kolem 17 hodin (to mi končí vycházky...), 2x během letu jsem šel dolů na brzdách...
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
Zdravím pánové. Tak na zítřek 30.4. mam domluvenou dodávku na kterou naložím sekačku a zhruba kolem 16té hodiny budu na Dinu. Goose mi slíbil pomoct se složením a naložením. Případně ještě může tlačit trávu dolu ze svahu. Kdyby chtěl ještě někdo přijet rozhodně nebudeme proti
. Předseda tady nedávno psal, že 10.5. má být na dinu nějaká soutěž tak mě napadlo, že by se mohly třeba porovnat ty betonové pražce až tam neleží jen tak hala bala, ale záleží na něm. Nechci mu do toho kecat.
Naposledy upravil(a) Imm0rta1 dne stř 29.04.2015 13:01, celkem upraveno 1 x.
PEO!Zdravím.na to tvého skutra dám bacha.když něco tak ti dám vědet!
Imm0rta1 píše:Zdravím pánové. Tak na zítřek 30.4. mam domluvenou dodávku na kterou naložím sekačku a zhruba kolem 16té hodiny budu na Dinu. Goose mi slíbil pomoct se složením a naložením. Případně ještě může tlačit trávu dolu ze svahu. Kdyby chtěl ještě někdo přijet rozhodně nebudeme proti. Předseda tady nedávno psal, že 10.5. má být na dinu nějaká soutěž tak mě napadlo, že by se mohly třeba porovnat ty betonové pražce až tam neleží jen tak hala bala, ale záleží na něm. Nechci mu do toho kecat.
Do pytle, dneska jsem do 6 do večera v práci
Co se týká rovnání pražců.... no, ony sice nejsou úplně podle pravítka, ale myslím, že na soutěži to přežijeme
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
Škoda...tak snad ještě někdo dorazí.
Jinak měl jsem namysli ty pražce úplně vzadu. Ony jsou úplně mimo plochu a mají taky tendenci zarůstat vysokou trávou.
Jinak měl jsem namysli ty pražce úplně vzadu. Ony jsou úplně mimo plochu a mají taky tendenci zarůstat vysokou trávou.
Já jsem mimo hru, dnes celý den v nemocnici v Porubě a teď už konečně doma, ale taky už mi skončily vycházky... A co o víkendu? Můžu od 8-11 a 14-17
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich