JU-52
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
Re: JU-52
Proběhlo pá malých změn na vnitřní konstrukci, vše sdigitalizováno vyřezáno na CNC, založeno, zavřeno a dnes se konečně vylouplo první křídlo. Uff trhu delší zdržení, ale snad už to poběží v pohodě začnu kompletovat.
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
parada.ja taky zacal.dneska budu predelavat kabinu,zacali se mi objevovat prasklinky v prekrytu..
ale do nedele jsem slamenej,takze do noci v dilne a v nedeli snad zacnu strikat.
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
doubravka píše:parada.ja taky zacal.dneska budu predelavat kabinu,zacali se mi objevovat prasklinky v prekrytu..ale do nedele jsem slamenej,takze do noci v dilne a v nedeli snad zacnu strikat.
Paráda, zase bude na co koukat.
Poladil jsem savoiu, tak v sobotu jdu zkusit, jestli bude fungovat rádio a snad to přivezu domu vcelku.
- rc pilot jan
- Kontaktovat uživatele:
RCModely píše:Proběhlo pá malých změn na vnitřní konstrukci, vše sdigitalizováno vyřezáno na CNC, založeno, zavřeno a dnes se konečně vylouplo první křídlo. Uff trhu delší zdržení, ale snad už to poběží v pohodě začnu kompletovat.
Konecne ...
Ja idem po dlhom cakani pre maketu motora (Svecov M 11) v rozsype, tak sa budem cez vikend hrat na popolusku. Tych dielov nie je tolko ako si mal ty na SM, ale hromada to bude slusna. Uz sa tesim na skladanie a s napatim cakat vysledok, ci to bolo dobre rozkreslene.
Serva?
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
RCModely píše:
Paráda, zase bude na co koukat.
Poladil jsem savoiu, tak v sobotu jdu zkusit, jestli bude fungovat rádio a snad to přivezu domu vcelku.
drzim palce! a ozvi se Mirovi H.
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
sklotkanina RECO 200 g/m2 to je od tohoto výrobce http://www.polyvianova.cz/home.php?page=11 co jsi použil na formu křídla?
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
Dnes bylo velké otevírání forem. Jsou už venku druhá křídla a dnes trup a plovák. forma na motorové kryty a laminování ocasních ploch na druhý model. Komplet éro bez instalace s plovákama a podvozkem 8kg. takže 7kg na instalaci bude snad stačit;-)
Trup je focený hned po vyjmutí z formy. Některé detaily (panty) zůstaly ve formě a nejsou začištěné dělicí roviny.
Trup je focený hned po vyjmutí z formy. Některé detaily (panty) zůstaly ve formě a nejsou začištěné dělicí roviny.
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
doubravka píše:Hlubokosklon. Mas to paradni!
Nono, není k čemu. Trochu to budu mít teď dva týdny napínavý, je to takové zoufalství:-( snad to zvládnu do konce měsíce zalétat;-)