Shop goodluckbuy

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
Boberts

Re: Shop goodluckbuy

#61 Příspěvek od Boberts »

Moje skúsenosti s GLB sú asi také, že objednávky balia najhoršie zo všetkých čínskych e-shopov v ktorých som doteraz nakupoval. Dodacia doba je taky priemer cca 20 dní.
DX8 , YAK 54 , Crack YAK, SBACH 342, MaxiSwift, Skywalker X7
Sofin

#62 Příspěvek od Sofin »

Tak přidám moji první negativní(zatím) zkušenost s Goodluckbuy. Předchozí objednávky byly vždy k max. spokojenosti. Koncem Ledna jsem tam objednal 6x sadu čtyř držáků ramen na kopteru. Zásilka přišla celkem rychle, ale bohužel v ní bylo jen 6 držáků místo 24. Tak jsem jim tam napsal jak to hodlají řešit a jejich odpovědí bylo, že se jednalo o chybu v popisu a měl to být jen jeden kus, ne čtyři a tím to považují za uzavřené. Taky to hned změnili v popisu na webu i ve výpisu objednávek co tam mám. Ale mám printscreen obrazovky před změnou a mám to i v popisu transakce na paypalu, že se mělo jednat o set 4ks. Tak to asi zkusím eskalovat přes PayPal, pokud se s nimi nedohodnu. Přece jen je ta cena za jeden kus už poněkud přemrštěná :) Druhá negativní zkušenost je spíš pro zasmátí. O víkendu jsem tam objednával nějaké drobnosti a záměrně jsem to rozdělil do tří zásilek(2x s tracking a jednu bez), abych se dostal s cenou pod 22€. Ale někdo tam byl tak aktivní, že ty tři zásilky spojil do jedné a ještě mi hrdě vrátili na paypal 2,3$ ušetřených za poštovné :) no snad to projde bez DPH, ať nemusím dotovat poštu za vyřízení formalit...

http://www.goodluckbuy.com/fc-16mm-side-connector-tube-clip-black-4pcs-pack-for-fixed-wing-copters.html
sku_103126.jpg
eSITe

#63 Příspěvek od eSITe »

Tak sa pridam aj ja, kupoval som od nich prvy krat - drziak na GPS antenu + v druhej objednavke nejake lepiace pasky. Objednavku som dal v pondelok minuly tyzden a mam ju doma od vcera, vseho vsudy od odoslania preslo 9 dni a mam to doma, taku rychlost s Free Shippingom som este nezazil (jedine este u Foxtechfpv)
lipanek

Re: goodluckbuy.com

#64 Příspěvek od lipanek »

zskal píše:Mě teda od nich zboží nikdy nepřišlo dřív než za 3-4 týdny, ale vždy to bylo v pořádku. Řešil jsem s nimi jednu reklamaci, která ale byla bleskově bez problémů vyřízena...snad rychleji než v ČR.

Jak jsi je kontaktoval, že ti odepsali? Mám trochu s nimi problém, že zboží mám již týden zaplacené, bylo skladem, ale pořád je objednávka ve statusu Processed. Již jsem jim tam dvakrát psal přes "send message" a "contact us", ale nikdy jsem nedostal odpověď. A ještě to nefunguje tak jako na HK, že ti kopie komunikace přijde do mailu. Poraď mi, kam mám napsat.

Díky

Lipánek
Futaba T10 2,4 gHz; T-REX 600 E FBL BeastX; Protos FBL BeastX
X-quadrocopter APM2.5.2 vlastní rám
Robinsson

#65 Příspěvek od Robinsson »

Taky mi nikdy neodepsali. Jenom mě napadá, zkus to jak to děláme ve škole na jeden ústav, kde na maily naprosto dlabou, tak jich vždcky pošleme třeba 20 stejných. Mohlo by to zafungovat :D
ST
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od ST »

Včera jsem posílal email na podporu GLB , jelikož mi posílají vrtulky asi už měsíc. Píšou, že dodání trvá až 45 dní. Pochopitelně v emailu po objednání mi napsali, že to posílají přes chinapost, tak jsem trochu znejistěl, ale psali, že kolem 27.9.2014 bych měl mít zásilku doma. No pochopitelně kulový, no budu si muset pohlídat těch 45 dní na dispute přes paypal. Bývaly doby kdy to bylo za 10-15 dní doma. :x Takže asi z GLB už nic neobjednám ani omylem.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Minno

#67 Příspěvek od Minno »

moja skusenost s good luck buy je taka ze mi prisli 4x sunnysky motorceky tak ako som si ich objednal, vsetky boli v saciku zalisovene a pekne v krabicke no ale jeden z nich bol v roztrhnutom sačku .. čiže už otvoreny motorcek, a očividne mal aj znamky použitia, biely šuchanec .. nevahal som a otestoval všetky motorčeky.. neostal som prekvapeny ked ten z roztrhnuteho sačku rachoce, čo znamena že už bol použitý... krasny nakup z goodluckbuy.. skusim vyreklamovat a uvidim ako dopadnem...
pixel1

#68 Příspěvek od pixel1 »

Nevíte někdo jak je to s tím jejich UK/DE skladem? Jde objednat zboží primo z těchto skladu jako např na banggood?
kraro

#69 Příspěvek od kraro »

pixel1 píše:Nevíte někdo jak je to s tím jejich UK/DE skladem? Jde objednat zboží primo z těchto skladu jako např na banggood?

Kde jsi to našel, že mají sklady i v EU?
pixel1

#70 Příspěvek od pixel1 »

Tak treba tady maji psáno UK/US/DE Local stock!!

http://www.goodluckbuy.com/dji-phantom- ... raphy.html
Minno

#71 Příspěvek od Minno »

pixel1 píše:Tak treba tady maji psáno UK/US/DE Local stock!!

tiez som si objednal tento gimbal a boo tam ze DE stock tak som si myslel ze to automaticky pride rychlejsie ale nie.doslo to z ciny... nieje nikde na vyberatie sklad..cize je to asi iba taky ich maly odrb :)
kraro

#72 Příspěvek od kraro »

pixel1 píše:Tak treba tady maji psáno UK/US/DE Local stock!!

To asi Číňan chce zvýšit objednávky z EU a tak tam dal to info ;). Když si nemůžeš vybrat sklad, tak ta informace je bezpředmětná :-(
Drondys

#73 Příspěvek od Drondys »

A nebo je to nějaké privilegium jen pro zákazníky z vybraných zemí tedy, že tu volbu použití příslušného lokálního skladu vidí třeba jen zákazníci z Německa, UK a USA a ostatní z tzv. podřadných zemí jako je ta naše mají holt smolíka. 8)
kraro

#74 Příspěvek od kraro »

Drondys píše:A nebo je to nějaké privilegium jen pro zákazníky z vybraných zemí tedy, že tu volbu použití příslušného lokálního skladu vidí třeba jen zákazníci z Německa, UK a USA a ostatní z tzv. podřadných zemí jako je ta naše mají holt smolíka. 8)

Já jsem v Rakousku a žádný výběr se mi nezobrazuje.
Drondys

#75 Příspěvek od Drondys »

kraro píše:Já jsem v Rakousku a žádný výběr se mi nezobrazuje.

Spíš by to chtělo ověřit někým z Německa, UK nebo USA a možná je to viditelné jen pokud je dotyčný přihlášen ke svému uživatelskému účtu na GB.
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“