JU-52
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
Re: JU-52
Lark píše:Tak velké díry jdou do tenkého plechu špatně. Chce to vrták na plech, ale v tomhle případu na nich prdlajs záleží, protože nebudou vidět a jsou jen pro lepší zalití lepidlem.
Máš pravdu, moc jsem se s tím nepáral, ty velký díry jsem bral rovnou velkým vrtákem, tak jsou trochu šišatý
Dneska jsem ocasní plochy dokončil, už jen propojit se servama. Je s tím pěkné sra..í. Zítra už jen dotmelit přechody a vzpěry a hotovo, mohu stříkat. Kompletní trup hmotnost 2,5kg
Potřeboval bych někoho na úklid
Zítra bych chtěl ,,poladit" plováky a přidělat je na trup, ale asi o bude práce na dva dny.
Naposledy upravil(a) RCModely dne sob 16.05.2015 23:56, celkem upraveno 2 x.
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
BF-109 píše:Vašku.taky by se mi hodil ten Al plech.máš odkaz....
Já ho dostal od Marcela Hladíka a ten už neví, kde ho objednával. Když mě došel, používal jsem hliníkové tácky na jedno použití.
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
Lark píše:Nebojíš se, že se ta plastová páka tím lankem prořeže? To zakrimpování lanka máš jen jednoduchou smyčku? Pokud jo, taky bych se toho bál.
Trochu se bojím, ale snad ne, (má s tím někdo zkušenosti?)budu sledovat montážním otvorem věřím, že je plast který používá Hitec na páky k servům kvalitní .
Naposledy upravil(a) RCModely dne ned 17.05.2015 12:34, celkem upraveno 1 x.
Asi bych použil radši kovovou vidličku, nebo do otvoru v páce dát mosazný nýtek. Nejlepší je ale ta vidlička s provrtaným čípkem, protože tam se to lanko nešoupe a otvor je namáhaný jen tahem lanka. Kdežto v té páce se to lanko při výchylkách v tom otvoru šoupe a funguje jako pilník.
Asi nějak takhle bez té druhé černé vidličky (nic lepšího jsem honem nenašel):
http://www.kolmanl.info/images/p5090222.jpg
Asi nějak takhle bez té druhé černé vidličky (nic lepšího jsem honem nenašel):
http://www.kolmanl.info/images/p5090222.jpg
- rc pilot jan
- Kontaktovat uživatele:
RCModely píše:Dnes dopoledne jsem stačil udělat jen stojan na plováky a šibenici na zúhlování.
Michelangelo, ked dokoncil Mojzisa, zobral kladivo, buchol nim do kolena hotovej sochy a zakrical: "Tak, a teraz prehovor!" Bola dokonala. Ked pozeram na Tvoju robotu, vidim ako rastie dokonale dielo. Nadhera.
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
rc pilot jan píše:
Michelangelo, ked dokoncil Mojzisa, zobral kladivo, buchol nim do kolena hotovej sochy a zakrical: "Tak, a teraz prehovor!" Bola dokonala. Ked pozeram na Tvoju robotu, vidim ako rastie dokonale dielo. Nadhera.
Abych s tím místo do kolena nebouchl do země. Posední dobou se mě nějak nedaří
Poslední dobou se mě nějak nedaříK dokonalosti to má daleko, uvidís.
"Havran"
Tak se raděj pokochej tímto
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
To víš že jsem se kochal
- Pišta
- Kontaktovat uživatele:
Jo moc pěkný, ale za kniplem sedí pra.., takhle lítat s tetičkou Ju. Poněkud stíhačkový projev, a to se mi nelíbilo.
Jinak přeju hodně štěstí při záletu a kolik startů, tolik přistání.
Futaba včíl 9Z opět 35 Mhz PCM
RCModely píše:Pokud se vejdu do hmotnosti 13kg, tak tam ,,příjdou,, zvukové moduly.
Jake pouzijes? Benedini?
jyrry.webnode.cz