Výklopný pohon
Re: Výklopný pohon
Zdravím ve spolek,taky řeším problematiku jak dostat větší éro do vzduchu.Po delší době jsem zjistil,že motor bude nutností.Pár ukázek jak to řeším já.
Odkud jsi?eaglesfly píše:To si se toho dozvěděl Romane. Já vyklopný pilon postavil, protože není vlečná. Jen musím sehnat nějakou 6metrovku a vyskoušet ho na ni. Se 4metrem o váze 10 kg to letí jako nic. Najde se tu někdo se 6metrem ? zabuduji a dám pilon zdarma ,jen aby se to vyskoušelo.
Vlastimil Hecl
Drozdov 20
789 01 Zábřeh na Moravě
Tady je odkaz jak to vypadá https://www.youtube.com/watch?v=2qYo5GDxhEI
Drozdov 20
789 01 Zábřeh na Moravě
Tady je odkaz jak to vypadá https://www.youtube.com/watch?v=2qYo5GDxhEI
Tak to mám 50min autem.eaglesfly píše:Vlastimil Hecl
Drozdov 20
789 01 Zábřeh na Moravě
Fotky nebo video mechaniky pro 6metrovku nemáš?
Na tenhle co je na videu dám i 16palcovou vrtuli. Záleží s jakým přijedeš trupem a jak vysoko půjde pilon v trupu usadit. Podle toho pilon zvětším nebo zmenším.
eaglesfly píše:Na tenhle co je na videu dám i 16palcovou vrtuli. Záleží s jakým přijedeš trupem a jak vysoko půjde pilon v trupu usadit. Podle toho pilon zvětším nebo zmenším.
Tak to je malý.... hledám mechaniku pro necelých 20kg tahu, vrtule 24x12
Co je to za letadlo? Na 6m nepotřebuješ 20kg tahu. Chystám ASH-25 rozpětí 8,5m. Tam to bude větší s 3kw motorem.
Jednu mechaniku mam volnou i s kvalitním německým motorem RS-e 3kw. Mechanika byla stavěna pro 20kg větroň.Mam k tomu i elektroniku co řídí otevírání dvířek a spouštění mechaniky SM modelbau
eaglesfly píše:Co je to za letadlo? Na 6m nepotřebuješ 20kg tahu. Chystám ASH-25 rozpětí 8,5m. Tam to bude větší s 3kw motorem.
Takový modýlek na streroidech
Neletěla tvoje ASH před 14ti dny v Hranicích?
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek jsem zrušil.
Naposledy upravil(a) kocour dne sob 23.05.2015 22:52, celkem upraveno 2 x.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
Moje v Hranicích neletěla, já ji teprve stavím. Jestli někdo ví, kdo tam s ní byl,tak mi prosím pošlete kontakt, rád bych si o ní pokecal.
Kluci měli sbaleno, tak jsem ASH ani neviděl. Údajně nějaký problém s flutterem a jestli si dobře pamatuji tak ji dělá někdo od Prahy.eaglesfly píše:Moje v Hranicích neletěla, já ji teprve stavím. Jestli někdo ví, kdo tam s ní byl,tak mi prosím pošlete kontakt, rád bych si o ní pokecal.
Kamca píše:Jednu mechaniku mam volnou i s kvalitním německým motorem RS-e 3kw. Mechanika byla stavěna pro 20kg větroň.Mam k tomu i elektroniku co řídí otevírání dvířek a spouštění mechaniky SM modelbau
Pěkná práce a dík za nabídku, ale zatím ne.
eaglesfly píše:Co je to za letadlo? Na 6m nepotřebuješ 20kg tahu. Chystám ASH-25 rozpětí 8,5m. Tam to bude větší s 3kw motorem.
Jiřík má takovou malou lodičku
Naposledy upravil(a) graup15 dne sob 23.05.2015 19:22, celkem upraveno 1 x.