já v tom složitosti nehledám ale když zavoláš kamarádovi s jeho pomocí jí nastavím nahraju nejnovější verzi a ona letí jeden let dobrý a druhej let nic nezměníš a střemhlav do země, pak že jsou asi špatný regly , tak dám jiný regly a problém stejnej, vemu uplně jinou kopteru dám naze nastavím a v deflaut nastavení tak nějak letí , dám mod horizont co lítá 99% lidí a musí fungovat a koptera se tak roztřese a stane se noovladatelná .... tak se pak nediv že nemůžu naze ani vidět teď budu místo naze do druhé koptery implatovat FLIP 32 tak snad to bude lepšíST píše:Nejspíš si měl smůlu na kus. Ale opravdu v tom není co hledat za složitosti.
Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
99% lidí létá horizont? Tak to asi ne.
TOP piloti a většina co znám tak létají zásadně acro
Ancistrus01 píše:99% lidí létá horizont? Tak to asi ne.
to je jedno jestli horizont nebo acro prostě mi nefuguje ani to , letí to jen deflaut nastavení a to na prd a když tu jednotku vyhodím a do tý samý koptery dám FC 451 tak to fuguje na oba dva letové režimy a konečně budu moc namontovat FPV a nebudu se bát že ho hned rozflákám
- malé zvíře
Uvažuju o začátcích s FPV a tak jsem si říkal že bych si postavil na začátek 250ku, takže mám pár otázek:
1) je H250 vhodná pro začátky s FPV - bez FPV už mám něco málo odlétáno (= bouráno)
2) Pokud by došlo k tomu, že s tím praštím o zem a něco rozbiju - dají se koupit náhradní díly, nebo musím koupit celý rám znovu (co jsem si nějaké rámy vygooglil tak náhradní díly byl snad jenom k těm vyšší cenové kategorie)
3) doporučíte nějaký kvalitní cenově dostupný rám?
4) Používám FrSky rx s telemetrií - dají se nějak vycucat data z FrSky Rx a dostat je do OSD? (jde mi hlavně o info o baterce a síle signálu)
Díky,
T.
1) je H250 vhodná pro začátky s FPV - bez FPV už mám něco málo odlétáno (= bouráno)
2) Pokud by došlo k tomu, že s tím praštím o zem a něco rozbiju - dají se koupit náhradní díly, nebo musím koupit celý rám znovu (co jsem si nějaké rámy vygooglil tak náhradní díly byl snad jenom k těm vyšší cenové kategorie)
3) doporučíte nějaký kvalitní cenově dostupný rám?
4) Používám FrSky rx s telemetrií - dají se nějak vycucat data z FrSky Rx a dostat je do OSD? (jde mi hlavně o info o baterce a síle signálu)
Díky,
T.
Last one alive, lock the door!
re..ST
Stando dneska jsem dostal zase impulz v těch malých jebkách (250ky) pokračovat.
Byl u mne Ondra (H1N1) a bez bázně a hany to ve vichru odpálil u mne . A ejhle..ono to na CC3D létá naprosto v pohodě. Sice se mi pak zřítil do okurek, ale za to nemohla technika, ale pilot zmožený celodenní dřinou v práci
hihihi
Stando dneska jsem dostal zase impulz v těch malých jebkách (250ky) pokračovat.
Byl u mne Ondra (H1N1) a bez bázně a hany to ve vichru odpálil u mne . A ejhle..ono to na CC3D létá naprosto v pohodě. Sice se mi pak zřítil do okurek, ale za to nemohla technika, ale pilot zmožený celodenní dřinou v práci
Já jsem dneska naprosto bez iluzí. Zaprvé , nainstaloval jsem si do 250tek HK e-OSD pro měření napětí na baterii a stopky. Hned první let jsem přišel o všechny iluze. To co jsem četl z OSD mě doslova ničilo, moje baterky ZIPPY compact 3S 1300mAh, jsou naprosté hnoje, a to doslova. Okamžitě po startu se napětí na baterce pohybuje kolem 10,5 - 10.0V a sice to takhle dokáže držet cca 5 minut , ale to jsem tedy nečekal. Předtím jsem lítal 7.30min na baterku. No takže budu muset něco vymyslet a koupit nové baterky. No aby to nebylo všechno, tak jsem nasadil nové vrtule FC 5x4.5 z BG a jak jsem sledoval OSD tak jsem trefil větev a pochopitelně všechny vrtule to odskákaly.
Jak já jsem by v pohodě bez toho OSD, to jsem si zase nadrobil ... 
PS jo taky jsem si konečně rozstřelil svoji pentalobe. No už je opravená, jen se trochu letovalo a rovnalo.
PS jo taky jsem si konečně rozstřelil svoji pentalobe. No už je opravená, jen se trochu letovalo a rovnalo.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Dalibore ono to ani tak nebylo o unave z prace, ale jak jsem si na tvem pozemku naletel do vejsky oci tak jsem nevidel diody a tim padem jsem zatocil primo do okurek:-D nastesti jsem si ohnul jen sroubek podvozkove nohy a utrhl predni led. Sroubek jsem vymenil a na diody kaslu:-)
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Ondro to nemůžeš takhle přiznat..musíš to na něco svézt:-)
Pilot nikdy neudělá chybu..vždy za to může něco jiného

Ja se za to nestydim:-) vsimla si zena ze jsem ji to polozil do okurek? Jinak jsem to dneska opravil uplne cele:-) je jako nova:-)
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Jaký používáte objektiv na Mobiuse při natáčení Race?
Koukám na to C, přijde mi ale že už hodně zkresluje.
Jaké máte zkušenosti?
Jaké máte zkušenosti?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
tak jsem to dnes konečně doosadil FPV , mobius a letovka Racer Copter Alpha [album]5134[/album]
- SAT-HOFMAN
- Kontaktovat uživatele:
Dejfak píše:Jaký používáte objektiv na Mobiuse při natáčení Race?
Jaké máte zkušenosti?
Lens A [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J6kuIOUq5QQ[/youtube]
DJI NAZA F-550, YAK 54 CARBON-Z, HOTLINER RAY, QAV250 NAZE32acro
ciao všichni, jeden rychlý dotaz: koupil jsem CC3D atom (jen tak ze zvědavosti lítám NAZE32), jde na něho hodit CF?
Sipkar píše:ciao všichni, jeden rychlý dotaz: koupil jsem CC3D atom (jen tak ze zvědavosti lítám NAZE32), jde na něho hodit CF?
Jde, je to jen menší CC3D.
takže použít stejnou metodu jak na normalní CC3D?