ladous píše:Nejvíce smutné na celé věci je, že se autor dopisu po třech týdnech nedočkal odpovědi z oficiálních míst.
Jako bys čekal něco jiného...
ladous píše:Nejvíce smutné na celé věci je, že se autor dopisu po třech týdnech nedočkal odpovědi z oficiálních míst.
Hm, takže neveřejná odpověď na veřejně vznesený dotaz? Proč to nedáš sem?ladous píše:Odpověď již dorazila. Zájemci o podrobnosti, nechť se se mnou spojí.
TomasC píše:Když mi seženete maily na těch 300 lidí co to šlo, tak odkaz přepošlu.
TomasC píše:Mě se taky líbí, jak se modeláři zastávají SMČR.![]()
ladous píše:Myslím, že je třeba rozlišovat dvě věci:
1. SMČR jako celek, na jehož věhlasu se podílí bezpočet modelářských klubů celou šíří členské základny při pořádání bezpočtu modelářských akcí.
2. Nejvyšší orgány SMČR, tj. předseda a předsednictvo SMČR, kteří při laickém pohledu zdola nic moc nedělají (anebo jen neumějí používat dostupné informační kanály). A když už něco udělají, jde to proti přání modelářského lidu. Jinak by nevznikaly podobné dopisy a různé petice.
Vypadá to, že jsou takto problémoví jen lodní modeláři se svými požadavky a že v jiných odbornostech je vše zalité sluncem. Je-li tomu tak, jen dobře. Mám však nepotvrzenou domněnku, že to bude napříč odbornostmi podobné, jen se k povzdechu lodních nepřipojí, protože je přeci vůbec nezajíma, jestli nějaké dítko může soutěžit na rybníku. Až půjde o přístup na letiště a jízdu na dráze, jistě se ozvou (a lodní modeláři budou prozměnu mlčet, protože je to nezajíma).
ladous píše:Vypadá to, že jsou takto problémoví jen lodní modeláři se svými požadavky a že v jiných odbornostech je vše zalité sluncem. Je-li tomu tak, jen dobře. Mám však nepotvrzenou domněnku, že to bude napříč odbornostmi podobné, jen se k povzdechu lodních nepřipojí, protože je přeci vůbec nezajíma, jestli nějaké dítko může soutěžit na rybníku. Až půjde o přístup na letiště a jízdu na dráze, jistě se ozvou (a lodní modeláři budou prozměnu mlčet, protože je to nezajíma).