ahojky

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Marcos »

Nakadah píše:vsak ja vim o cem mluvim - o kolmem dopadu pod plnym plynem na asfalt z vysky asi 15m :D to mi taky gondola motoru visela na dratech

WOW 8O
To ja to napral asi z podobne vysky do pole a utrhla se "jen" kabinka. Holt let na zadech bez kridelek neni rozumny napad.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
george1

#17 Příspěvek od george1 »

Já jsem se rozhodl začít rovnou s něčím lepším a to s Filipem 600 sport, no zálet raději přenechám někomu zkušenýmu,ale určitě se nebojím že bych řízení nezvládl
MZ

#18 Příspěvek od MZ »

Marcos píše:
Nakadah píše:vsak ja vim o cem mluvim - o kolmem dopadu pod plnym plynem na asfalt z vysky asi 15m :D to mi taky gondola motoru visela na dratech

WOW 8O
To ja to napral asi z podobne vysky do pole a utrhla se "jen" kabinka. Holt let na zadech bez kridelek neni rozumny napad.

ano, let na zádech bez křidýlek v malé výšce, to je ten problém, vidím, že máme všichni stejné zkušenosti :lol:
Wild Hawk 4k, díky lepidlu a skelné pásce pořád ještě drží pohromadě
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Hoki »

george1 píše:Já jsem se rozhodl začít rovnou s něčím lepším a to s Filipem 600 sport, no zálet raději přenechám někomu zkušenýmu,ale určitě se nebojím že bych řízení nezvládl

To je hodný éro, ale jistě budeš klidnější když to někomu svěříš. Hlavně si zkontroluj baterky, chod serv a těžiště. Pak zálet není problém.
george1

#20 Příspěvek od george1 »

Hoki píše:
george1 píše:Já jsem se rozhodl začít rovnou s něčím lepším a to s Filipem 600 sport, no zálet raději přenechám někomu zkušenýmu,ale určitě se nebojím že bych řízení nezvládl

To je hodný éro, ale jistě budeš klidnější když to někomu svěříš. Hlavně si zkontroluj baterky, chod serv a těžiště. Pak zálet není problém.

No trošku z toho záletu strach mám, a propos: nenašel by se někdo z českokrumlovska/budějovicka kdo by mi s tím byl ochotnej helpnout?
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Hoki »

george1 píše:No trošku z toho záletu strach mám, a propos: nenašel by se někdo z českokrumlovska/budějovicka kdo by mi s tím byl ochotnej helpnout?

Škoda že nejseš poblíž, sám vím jak mi bodly zálety mých mašin. Ale teď už zalítávám mašiny jinším (víc než vlastních) a neberu názor "Sám sis postavil, sám si rozbij". :?
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“