Mini H FPV quad 250
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mini H FPV quad 250
Máš u druhýho videa nějakou sw stabilizaci? 
to druhý video dělal kolega a použil myslím tu youtubáckou stabilizaci obrazu.
Našel jsem nové hřiště.
Měl jsem ale jen 3 baterky.
1. Bat bez kamery
A z 2 a 3 jsem sestříhal to nejzajímavější.
To místo má obrovský potenciál, s 2-3 baterkou jsem si trochu nalít prostor. Takovejch 50 baterek a mohlo by z toho být dost cool video.
Byla to trochu hektika, byla tam skupina airsofťáků, tak jsem tam naběh když se všichni postříleli.
měl jsem na to kolem 8min než tam zase naběhli. Takže nic moc.
Ale až bude klídek, tak to tam zkusim pořádně nalítat.
Akorád 1 chyba a je konec, ta zeď nic neodpustí.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JjuqARxwJiU[/youtube]
Měl jsem ale jen 3 baterky.
1. Bat bez kamery
A z 2 a 3 jsem sestříhal to nejzajímavější.
To místo má obrovský potenciál, s 2-3 baterkou jsem si trochu nalít prostor. Takovejch 50 baterek a mohlo by z toho být dost cool video.
Byla to trochu hektika, byla tam skupina airsofťáků, tak jsem tam naběh když se všichni postříleli.
Ale až bude klídek, tak to tam zkusim pořádně nalítat.
Akorád 1 chyba a je konec, ta zeď nic neodpustí.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JjuqARxwJiU[/youtube]
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Máš to pěkný, je vidět, že to ještě nemáš přečtený a proto je to takové rozkomíhané, ale těším se na video až to budeš mít najetý. Já docela marně hledám nějaké zajímavé lokality poblíž mého bydla.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Toto byla náhoda, byl jsem si zaběhat a najednou koukám uprostřed údolí toto. Hned jsem měl jasno. 
Škoda že je to tak zarostlé, kdyby to bylo na otevřeném místě, tak by to byla pecka. Všude se musí dost brzdit a pak kamera kouká do nebe a to taky nevypadá dobře.
A jak říkáš je to dost roztřesené jak to pořád koriguju, protože nevím jestli letím správně.
Budu tam muset chodit během týdne.
O víkendu jsou tam ty Airsofťáci, je jich tam třeba 20
Chce si to tam jít v klidu zalítat tak na hodinku deně.
A když tam jsou oni, tak to nejde.
Navíc musim vychytat místo kde sedět, mám tam velké problémi s videem. Někdy je to třeba přes 3 zdi. Jak tam trefim tu větev, tak tam to zrní tak, že letím spíš na odhad a čekám až to naskočí.
A někam nahoru nechci lézt, drží to celé pohromadě silou vůle.
Škoda že je to tak zarostlé, kdyby to bylo na otevřeném místě, tak by to byla pecka. Všude se musí dost brzdit a pak kamera kouká do nebe a to taky nevypadá dobře.
A jak říkáš je to dost roztřesené jak to pořád koriguju, protože nevím jestli letím správně.
Budu tam muset chodit během týdne.
O víkendu jsou tam ty Airsofťáci, je jich tam třeba 20
Chce si to tam jít v klidu zalítat tak na hodinku deně.
A když tam jsou oni, tak to nejde.
Navíc musim vychytat místo kde sedět, mám tam velké problémi s videem. Někdy je to třeba přes 3 zdi. Jak tam trefim tu větev, tak tam to zrní tak, že letím spíš na odhad a čekám až to naskočí.
A někam nahoru nechci lézt, drží to celé pohromadě silou vůle.
Ja jsem uvazoval o nekolika ruznych veci ohledne vyuziti ovladani RX5808 pomoci jednocipu a jedna z nich by se ti mozna hodila.
Napadlo me ze by se dal postavit pomoci RX5808 a video vysilace vlastne pozemni retlanslator. Uvazoval jsem nad tim pro situace kdy by bylo potreba vykryt prave prulet za necim skrz 2.4 vysilacka proleze ale 5.8 video uz ma problem. Proste by to prijimalo signal na jednom kanalu a vysilalo ho to na jinem. Prijimac by pak bral kanal s lepsi RSSI signalem.
Hifi verze by byla umistena pod balonem, copterem loiterujicim nad mistem letani nebo odnesena copterem na misto a nasledne snesena pomoci nejakeho haku
Napadlo me ze by se dal postavit pomoci RX5808 a video vysilace vlastne pozemni retlanslator. Uvazoval jsem nad tim pro situace kdy by bylo potreba vykryt prave prulet za necim skrz 2.4 vysilacka proleze ale 5.8 video uz ma problem. Proste by to prijimalo signal na jednom kanalu a vysilalo ho to na jinem. Prijimac by pak bral kanal s lepsi RSSI signalem.
Hifi verze by byla umistena pod balonem, copterem loiterujicim nad mistem letani nebo odnesena copterem na misto a nasledne snesena pomoci nejakeho haku
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
To by byla v celku vychytávka.
I kdyby se to šouplo jen do protějšího rohu.
Nestačil by propojit vysílač s přijímačem na stejné frekvenci a šoupnout to do rohu hřiště?
Že by to přijímalo a zase vysílalo dál?
I kdyby se to šouplo jen do protějšího rohu.
Nestačil by propojit vysílač s přijímačem na stejné frekvenci a šoupnout to do rohu hřiště?
Že by to přijímalo a zase vysílalo dál?
urcite by doslo k tomu, ze bys prijimal signal z obou vysilacu zaroven. oba vysilace by vysilali tentyz signal v jinem case tj. druhy se zpozdenim, prijimac by z toho moc moudrej nebyl. rusil bys sam sebe.
Kvůli čemu by vysílal každý v jiném čase?
Touto problematikou jsem se moc nezabýval
Touto problematikou jsem se moc nezabýval
Ahoj lidi.
Mám dotaz.
Rád bych zapojil kameru mobius s FPV FatShark Predator.
Existuje propojovací kabel, nebo to nějak vyrábíte.
Budu rád za případný odkaz na obchod, či schéma zapojení.
Předem dík
Mám dotaz.
Rád bych zapojil kameru mobius s FPV FatShark Predator.
Existuje propojovací kabel, nebo to nějak vyrábíte.
Budu rád za případný odkaz na obchod, či schéma zapojení.
Předem dík
A nebojíš se latence u Mobiuse?
No rád bych to propojil a porovnal.
Zatím nechci vozit dvě kamery
Zatím nechci vozit dvě kamery
Myslíš napřímo s brýlemi nebo normálně na vtx? Brýle nemám, tak netušim, jak to tam je... ale na vtx použij kablík z revotechu případně jsou tam popsané i piny a můžeš si to vyrobit. Na vtx pak připojíš jen žlutej(video) a zem.
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
Spíš jsem myslel nějakej hotovej kabel mezi mobiusem a vtx
cofe, napiš do googlu "mobius kabel" a vyběhne ti spousta zapojení. Na koukání bych to moc nedoporučoval. V brýlích vidíš že se blížíš k překážce, ale coptera už je v ní. Dvě kamery tě neminou