Spektrum DX9
Re: Spektrum DX9
Sice jsem nepatří ale stejný problém s plynem má i nová DX6 kterou jsem měl půjčenou. Vysílač jsem vrátil majiteli a tomu to zatím neva.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
DX7
taky jí mám novou, už 3. večer kvedlám s plynem, je poznat že to tak nezatuhává jako na začátku, ale není tumožnost to něčím máznout aby nezatuhával?
Spektrum DX9
T-rex450sport/Protos500/Bixler2/EXTRA330SC VA-MODELS
Zkus to ještě rozhýbat raději přírodní cestou, u helin se s plynem furt kvedlá, tak snad používáním povolí samo. Je pravdou že mě v tom DX6 hodně zklamala, chování mi připomíná již unavenou páku na mé staré sedmičce no.
DX7
DX7
tuhnutí plynu jsem odstranil následovně:
Papírovým kapesníčkem, který sem nacpal mezi plíšek a páku, jsem odstranil stávající mazadlo (hýbáním plynu) a šroubováčkem jsem nanesl asi 3-4 kapky silkalu a je to báseň.
To tuhnutí má za následek přemrznutí rádia, co jsem vyčetl na netu někde, použité mazadlo po -5°C se mění v něco jako lepící olej nebo sám po čase zhoustne a způsobuje tuhnutí, takže kapka silkalu zahýbat a opakujete dle potřeby roznešení po platovém brzdiči plynu a plíšku
Papírovým kapesníčkem, který sem nacpal mezi plíšek a páku, jsem odstranil stávající mazadlo (hýbáním plynu) a šroubováčkem jsem nanesl asi 3-4 kapky silkalu a je to báseň.
To tuhnutí má za následek přemrznutí rádia, co jsem vyčetl na netu někde, použité mazadlo po -5°C se mění v něco jako lepící olej nebo sám po čase zhoustne a způsobuje tuhnutí, takže kapka silkalu zahýbat a opakujete dle potřeby roznešení po platovém brzdiči plynu a plíšku
Spektrum DX9
Sháním náhradní díl - 3 polohový přepínač, který je na levé vnější straně zezadu. Má hranatý kolík. Nevíte někdo, kde se dá sehnat? Díky moc!
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Shodou okolností jsem narazil na http://www.astramodel.cz/cz/katalog/fut ... a5790.html
Díky, není to i na ebay, popřípadě nevíte někdo číslo dílu? Před rokem jsem bral přepínače z ebaye ale takhle je tam nenajdu bez čísla... jinak, je to asi teda ten krátký třípolohový přepínač co?
Zeptám se odešel opotřebením?
Pokud bys nevyžadoval předražený originál, lze pořídit alternativu http://www.gme.cz/packove-spinace-do-panelu/p461486:461546/active:461486,461546 a za pár šušní, datasheet je v dokumentaci.
Pokud bys nevyžadoval předražený originál, lze pořídit alternativu http://www.gme.cz/packove-spinace-do-panelu/p461486:461546/active:461486,461546 a za pár šušní, datasheet je v dokumentaci.
DX7
DX7
Ne, neodešel používáním ale mojí blbostí... vypínač funguje, jen se mi ulomila ty tyčinka když jsem si nevšiml a při zavírání kufru narazilo víko do vypínače...
- Vážka
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte Borci, prosím o radu s programováním mixů na DX9.
Když nastavuju mix na DX9, tak první položka je nadřízený kanál, druhá položka je podřízený kanál, že?
A pod nima jsou jejich hodnoty, že?
Ale moc nechápu jejich logiku.
Myslel jsem, že první hodnota patří k nadřízenýmu kanálu a druhá k podřízenýmu. Takže když dám na první 100% a na druhou 60%, tak to znamená, že když nadřízeným kanálem pohnu do plna (100%), tak se podřízený pohne o 60%. Ale tak to není, aspoň mě to tak nereaguje. Poradíte, jak to je?
Předem díky.
Když nastavuju mix na DX9, tak první položka je nadřízený kanál, druhá položka je podřízený kanál, že?
A pod nima jsou jejich hodnoty, že?
Ale moc nechápu jejich logiku.
Myslel jsem, že první hodnota patří k nadřízenýmu kanálu a druhá k podřízenýmu. Takže když dám na první 100% a na druhou 60%, tak to znamená, že když nadřízeným kanálem pohnu do plna (100%), tak se podřízený pohne o 60%. Ale tak to není, aspoň mě to tak nereaguje. Poradíte, jak to je?
Předem díky.
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
JETI DS-16
- Vážka
- Kontaktovat uživatele:
Programování 4 servového křídla a Spektrum DX9
Ahojte, nemáte někdo stejnou kombinaci jako já, tzn. větroně a vysílačku Spektrum (mám DX9)?
Potřeboval bych poradit s programování 4-servového křídla.
Konkrétně nevím, jak nastavit v modu přistání, aby byly klapky (jako brzdy) ovládané kniplem plynu.
Předem díky za rady.
Potřeboval bych poradit s programování 4-servového křídla.
Konkrétně nevím, jak nastavit v modu přistání, aby byly klapky (jako brzdy) ovládané kniplem plynu.
Předem díky za rady.
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
JETI DS-16
F3k a DX9 spektrum
Zdravim, mám novou DX9 a novější f3k a prosím o radu , jak to do hromady
díky... zatím moc neumím s tou DX9 pracovat...
Carbon Minicorado, P 51 Hacker, YG COSY, Slowboat, SSL, Salpeter F3K, DX9, skipper.
Vyšla verze 1.08
seznam změn je obrovský, hlavně přibylo hodně novinek 
Je někde v češtině co je za změny?
Trex 500+BeastX-V3, Quadrocopter dj Naza M Lite konfig.X,SU 47 Berkut, Mentor MPX.Dx9i mod 2
už to mám od neděle i s češtinou a nevím jestli je to že jsem snižoval o 5% swashplate a o 3% zvedl expa Ail a Ele ale lítá se mi lépe 
Spektrum DX9