nedá mi to a musím to ventilovat mezi vás. A zároveň tím udělat hodně špatnou reklamu tuzemskému distributorovi.
Koupil jsem si přes místního prodejce éro někdy v zimě, leden-únor. Jedná se 1.7m F4U od FMS.
Do jara jsem si model dopiplal a připravil na zálet. Začátkem března v den záletu proběhly poslední zkoušky a přestal fungovat jeden podvozek. Selhala elektronika. Nuž jsem reklamoval. Když pominu, že reklamovaná část modelu přišla o 5 dní déle, než je 30tidenní lhůta, tak jen samotný domek podvozku s elektronikou, která byla v háji vyměnili a poslali v pořádku odzkoušen a opraven. Dejme tomu a byl jsem rád, že to mám a můžu na zálet. S érem jsem 3x odstartoval koncem května. Před dalším letem mi na zemi přestal fungovat ten druhý podvozek. To už jsem byl dost naštvaný a opět reklamace. Ten stejný problém. Dnes mi opět o tři déle přišel balíček od prodejce a po rozbalení jsem se málem zhroutil. Servisní technik mi poslal neopravený podvozek se vzkazem, že opravovaná část musí být zkompletována.
Takže měsíc mi drží zboží, aby mi mohl sdělit, že to neopraví, v době mailů,mobilů a přepravních společností... Předchozí reklamace proběhla uplně v pohodě a poslal jsem jim uplně stejně holý podvozek a nebyl problém. Teď se po měsíci rozhodli, že mi to neuznaji s tím stejným problémem??? Co mu tam jako pomůže na vadný elektronice? Že mu tam našroubuju kolečko? Nebo pošlu celý křídlo?!
Takže zítra jim tam zvednu mandle. To znamená, že jsem vyhodil x tisíc a neochotou a neschopností budu opět čekat měsíc, než se uráčí vyměnit elektroniku, či celý díl za jiný. Otázka dvou dnů...
Je vidět, že oni už v tom vidí jen biznys a modelářský duch je tu tam.
Tekže jsem si na letošní sezonu koupil něco s čím nemůžu lítat a budu téměř celou sezonu reklamovat a to nevím ,co se pokazí příště..
Jsem znechucen a věřím, že nejsem sám. Zlatej Hobbyking. Reklamace do týdne a posílají ihned jiné zboží....