Reklamace Pelikán

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
mmaki

Re: Reklamace Pelikán

#16 Příspěvek od mmaki »

LV píše:No ja som našťastie sprostený utrácania za šuntové veci z HK či od Pelikána aj keď ma modelárčina ročne stojí veľa eur...

Odkial teda kupujes? ... dobra rada sa vzdy zijde

Len mi nepovedz ze kupujes "znackovu" cinu za 2x tolko co z HK, iba pre dobry pocit

Ja nech robim co chcem ... vsetko ma nalepku pelikana alebo sa naramne podoba produktom z "HK" :D (alebo sa produkty z HK podobaju vsetkemu?) . Samozrejme mimo lietadiel ... tie kupujem na zakazku.
Naposledy upravil(a) mmaki dne čtv 02.07.2015 12:50, celkem upraveno 1 x.
Wirda
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Wirda »

Tak jsem dnes mluvil s technikem. Celkem si nechal namazat máslo na hlavu a omlouval se, že to trvalo. Každopádně to mám urychleně poslat rovnou jemu a že se postará, aby to šlo urychleně.
Chce do toho dát ten kamen, co jsem vyndal i s kolem, že to mění kus za kus. Tak uvidíme.
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Dejfak »

Dost vyřeší přímá komunikace s garančním technikem před odesláním.
Tím nechci nějak Pelikána obhajovat.
Reklamoval jsem tam 6x vysílač.
A sézónu kvůli tomu téměř nelátal.
Teď vše kupuji u Vaňoucha, když je nějaký problém tak on se zeptá co se s tím dá dělat a jak nejrychleji to vyřešit.
Zavolá přímo lidem od Pelikána a zjistí potřebné.
Např, Pecka to jen švihne do krabice a pošle to k Pelikánovi.
A v tom je dost problém.
Takže nakupuji od prodejce který se strá o zákazníka a řeší věci jako modelář. Né jako prodejce hraček, který vás má na salámu a jen kouká jak moc otevřete peněženku a v případě problému to jsou náklady na jeho hlavu, poštu mu totiž Pelikán nezaplatí.
Takže ono to není jen o Pelikánovi
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
IgorGSM

#19 Příspěvek od IgorGSM »

LV píše:No ja som našťastie sprostený utrácania za šuntové veci z HK či od Pelikána aj keď ma modelárčina ročne stojí veľa eur... Nie som taký bohatý aby som si mohol dovoliť kupovať lacné veci.

Na takuto hovadinu ani nebudem reagovat.
Na HK kupujem od motorov spalovacich az po elektricke, barerky, serva, lietadla z EPP ale aj konstrukcne atd.
Nekupoval som tam len vysielac prijmace a heli kity.
Na HK sa predava aj nizka kvalita ale aj kvalitne veci zalezi na cene.
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
arda1
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od arda1 »

Dejfak píše:Reklamoval jsem tam 6x vysílač.

A to furt ten samej? :o Radek
ICQ 638556901
arda1
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od arda1 »

On si Laco občas nevidí do huby - lepší už nebude no ( je to márne , je to márne , je to márne )... :lol: :lol: :lol: Radek
ICQ 638556901
AR1
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od AR1 »

Hele a proč to zboží reklamujete u Pelikána? Vždyť u něj to nekupujete...
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Pajas »

Tady jde o to, že Pelikán je ten, co ve skutečnosti řeší reklamace toho, co sem do ČR/SR přitáhne.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od AR1 »

A proč by o to mělo jít? Do důsledku, tu reklamaci takto vůbec naopak řešit nemusí. Reklamovat se má u toho, kde nakoupíte a prodejce má zase nějaký vztah s dovozcem. Třeba by to fungovalo líp.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Wirda
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Wirda »

Ty tomu nějak nerozumíš. Drtivá většina prodejců je zásobována Pelikánem a samozřejmě že já reklamuju u prodejce. Jenže ten udělá to, že jen přepošle do Pelikána a čeká, až se mu to vrátí a on to pošle mně. To tak prostě je. Prodejce je jen subdodavatel a žádný reklamace neřeší. pokud to není jeho produkt, nebo ho nedováží a nezastupuje on sám. No a když budu volat k prodejci, tak ten mi nic neřekne. On bude zase volat jim do servisu. Oni ani ty reklamace nerozbalují a rovnou přeposílají, dyť by se z toho zbláznili, kontrolovat každý kousek, tak na to kašlou. Takže mě zajímá ten pán, co mi vystavil reklamační protokol a to je pán od Pelikána. Tudíž si budu vylejvat srdíčko jemu, né prodejci ,který o tom nemá páru, že oni to neuznali. No a s pánem byla domluva a jede to rovno k němu bez obkliky prodejce a on to uznal chybu a pak to zase rovnou pošle mě. To je si myslím situace na místě. A jak již bylo zmíněno, je lepší se prvně domluvit telefonicky přímo u servisního místa, páč potom odpadají problémy, co mám já. Jelikož jednou to přijímá Fanta a podruhý blbě vyspalej Lojza, ta se není čemu divit.
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D
LV
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od LV »

mmaki píše:Odkial teda kupujes? ... dobra rada sa vzdy zijde

Servá používam HV Futaby, do menších poletúch digitálne Savoxy (priamo u dovozcov).
Elektromotory priamo u výrobcov (českých).
Regulátory, el. spínače a pod od Jeti.
Preglejku objednávam v nemecku.
Balzu priamo u výrobcov.
Epoxy a tkaniny Havel.
Smrekové lišty u výrobcu na Morave.
Bižutériu, konektory výhradne MPJ, seropáky Krill model.
Benzínové motory mám 2 staručký DL100 a 3W110i.
Jo a nový vysielač som si objednal v nedeľu v Japonsku...
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
LV
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od LV »

IgorGSM píše:
Na takuto hovadinu ani nebudem reagovat.

1. to nie je somarina
2. reagoval si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
www.elektromodely.sk
LV
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od LV »

arda1 píše:On si Laco občas nevidí do huby - lepší už nebude no ( je to márne , je to márne , je to márne )... :lol: :lol: :lol: Radek

To máš pravdu. Na to potrebujem zrkadlo :lol:
V piatok som bol v Ivančicích na historikoch. Mohol si dobehnúť na kus reči. Som z mäsa a kostí ako každý iný... :mrgreen:
www.elektromodely.sk
I.N.C.
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od I.N.C. »

ufon13 píše:...... pro děcko v kroužku jsem od něj koupil 4kanál Kadet tak jsem zvědavej jak ten bude funkční.

Mam osobni zkusenost se setovkou Cadet 4ch. Betu +RC mel na opravu a serizeni kolega Ticcino. Letadlo opravil, seridil a zalitnul. Behem letu mi ukazoval, co ten setovy vysilac "umi" - krasne kopal do letadla. Jak se to chovalo na zemi je ve videu zde:

http://inc.wz.cz/2013/03/2013-03-24-Cadet-Problem.html

Podotykam, ze je to prvni verze Cadetu, ktera se jiz neprodava.

M.
LV
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od LV »

Wirda píše:Ty tomu nějak nerozumíš. Drtivá většina prodejců je zásobována Pelikánem a samozřejmě že já reklamuju u prodejce. Jenže ten udělá to, že jen přepošle do Pelikána a čeká, až se mu to vrátí a on to pošle mně. To tak prostě je. Prodejce je jen subdodavatel a žádný reklamace neřeší. pokud to není jeho produkt, nebo ho nedováží a nezastupuje on sám. No a když budu volat k prodejci, tak ten mi nic neřekne. On bude zase volat jim do servisu. Oni ani ty reklamace nerozbalují a rovnou přeposílají, dyť by se z toho zbláznili, kontrolovat každý kousek, tak na to kašlou. Takže mě zajímá ten pán, co mi vystavil reklamační protokol a to je pán od Pelikána. Tudíž si budu vylejvat srdíčko jemu, né prodejci ,který o tom nemá páru, že oni to neuznali. No a s pánem byla domluva a jede to rovno k němu bez obkliky prodejce a on to uznal chybu a pak to zase rovnou pošle mě. To je si myslím situace na místě. A jak již bylo zmíněno, je lepší se prvně domluvit telefonicky přímo u servisního místa, páč potom odpadají problémy, co mám já. Jelikož jednou to přijímá Fanta a podruhý blbě vyspalej Lojza, ta se není čemu divit.

To, že s tebou niekto od Pelikána komunikuje je iba ich dobrá vôľa. Pelikán z tebou nemá žiadny obchodný vzťah (ani občiansko právny) a teda od teba nemusí nič prijať na reklamáciu. Od tvojho predajcu áno.
www.elektromodely.sk
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“