Na těch elytech nic nezkazíš. Já jsem twisty neměl dělat na čem, jak tam byly 28Ah gelovky naskládaný za sebou, tak byl jeden pól krátkej a druhej šel přes všechny gelevky až k poslednímu vývodu. Faktem ale je, že jsem nemusel řešit nějaký rušení, protože tam žádný RC nebylo.
Jirka
Číňan ušetřil trubičku v reglu.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Číňan ušetřil trubičku v reglu.
Důležité je aby ty vodiče vedly souběžně a nevzdalovaly se od sebe. Tím klesne indukčnost i na desetinu hodnoty proti roztahaným. Jestli jsou zkroucené nebo ne to už o moc nezmění. Ty kondíky to sice zlepší, ale když si uvědomíme, že regl při 15 V a 30 A má vstupní impedanci jen 0,5 Ohm tak by ty kondy musely mít zázračné ESR aby tam byly něco platné. Nejhorší je společné vedení ke všem reglům. Ruší se vzájemně, strhávají se otáčkami nebo se to rozkoktá. Lidi potom rozdrbou PIDy a přitom to může být tímto. Jenomže tahat od každého reglu extra přívod k baterce je zase váha navíc.