Shop goodluckbuy

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
j.s

Re: Shop goodluckbuy

#76 Příspěvek od j.s »

Tak jsem reklamoval pixhawk na glb, po několika mailech s číňanem mi píše ať mu to pošlu zpět, koukám, že česká pošta uvádí celkem slušné ceny, bál jsem se že to bude třeba 1500kč a píšou 140 kč.. tak se tam ještě skočim zeptat, kolik by to opravdu bylo a jsem i nakloněn k tomu, že jim to pošlu. Posílal tam někdo něco? Jak to probíhalo?
Číňan mi totiž do mailu dokonce napsal, ať ho informuju, až to odešlu, že mi zároveň pošle novej, na což se dívám dost nedůvěryhodně.. To mu bude stačit moje dobré slovo, že jsem to poslal, nebo mu ofotim ten canc papíru s razítkem z pošty jako potvrzení, že jsem to poslal?

Další věc je, že otevřený spor na paypalu se musí tento týden vyeskalovat, jinak se uzavře, to bych asi měl udělat i když jsme se už v podstatě dohodli ne? A uzavře se to až ve chvíli, kdy dostanu nový (snad funkční) kus. Představuju si to dobře? Díky.
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
j.s

#77 Příspěvek od j.s »

Takže odeslání pixe do číny stálo 96kč a obratem mi posílají nový. Spor je na paypalu založen a vyeskalován, ale paypal se zatím nevyjádřil a domluva s GLB probíhala v podstatě jen po mailu a pak jsem napsal na paypal shrnutí našeho sporu. Teď budu čekat až to přijde a pokud bude nová v pohodě, tak spor uzavřu.
Zatím jsem s jednáním a průběhem reklamace velmi spokojený, domluva naprosto v pohodě a to čeho jsem se bál (poslat jim něco do číny) bylo nakonec to nejmenší. Těch 96kč se vyplatilo objetovat už jen za tu zkušenost.
Tohle mě zatím celkem uklidnilo ohledně objednávek z číny, koukám, že když se objednává z ověřených shopů, tak ani reklamace není problém. Jen to prostě trochu déle trvá.
j.s

#78 Příspěvek od j.s »

Jestli to tu někdo čte, tak dnes přišel nový pixhawk včetně příslušenství, které k němu bylo při první objenávce. Vše vypadá funkční a s reklamací jsem naprosto spokojen, vše šlo bez jediného problému, příjemné jednání, prostě tak jak si představujete, že by to mělo fungovat. Osobně jenom čumim jaký číňan poskytuje služby a vůbec se nebojte zkusit něco vyreklamovat.
Amper

#79 Příspěvek od Amper »

Hele jak presne jsi to posilal ? Jsem si myslel ze to bude stat vic nez 96 (vzhledem k cenam cpost po cz)
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
j.s

#80 Příspěvek od j.s »

Českou poštou v bublinkový obálce jako doporučenou zásilku. Dostaneš i sledovací číslo. Ceny jsou zde.
Ještě dodám, že jsem posílal čistě jen pixhawk a v bublinkovce byl obalenej ještě kartónem a ta jejich váha ukázala 70g. Když pošleš pixe bez krabičky a kartón tam nedáš, tak se dostaneš možná i pod 50g a máš to za 73 :-D
Než jsem to začal zjišťovat, jak jsou na tom ceny, tak jsem byl přesvědčen, že se mi to nemůže vyplatit poslat a že za to budou chtít třeba 800kč. No hodně mě to překvapilo a za 96kč jsem to prostě prubnout musel.
Amper

#81 Příspěvek od Amper »

Super, elektronika se vetsinou vejde do rozumne hmotnosti.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od jindraj »

Tak pro změnu VELMI MIZERNÁ zkušenost s GOODLUCKBUY ... 14.10. objednáno zboží ... nechal jsem defaultní dopravu zdarma u které uváděli 7-21 dní. Zboží bylo skladem s poznámkou o odesílání tentýž den. Říkám si pohoda, nespěchám na to. Jenže k dnešnímu dni to je více než 3,5 týdne a na jejich stránkách svítí, že bylo DELIVERED 28.10, což je divné, neb nebylo. Tedy zboží nemám, nebylo jak píší doručeno a určitě je to už déle než deklarovali při objednání, tak jdu na chat podpory zeptat se cvičně co a jak. Nečekám, že zboží pojedou hledat, ale že mi alespoň nějak vysvětlí co se děje. Tam mě ale nafest vyfakovali ne moc milým způsobem s tím, že:

1) je to free, takže žádné info nedají :/ - no to mají pravdu že je to free, ale to moc nepomohlo;
2) zboží ODESLALI 28.10 ... super, takže namísto slibovaného okamžitého odeslání jim to trvalo 14 dní :/;
3) free shipping trvá hoooodně dlouho ... mám počítat že 35 až 45 dní od odeslání, někdy prý i déle ... prý když to nedorazí do konce roku, tak se mám teprve ozvat. ... no tak to už mi přijde trochu moc ...
4) ještě ze mě dělají debila, že kdybych chtěl rychleji tak si mám zaplatit 30USD za DHL ... to nebudu ani komentovat

takže nejde o to, jakou šnekopoštu používají. Kdybych to věděl dopředu, mohu se podle toho zařídit, ale že při koupi deklarují hned několik věcí co neplatí ... neexistující sklad, žádné okamžité odeslání, úplně jiný předpokládaný čas doručení u zvolené dopravní metody než pak přiznají v reálu. Pro mě osobně to byl na GLB poslední nákup. Zvlášť když mám možnost srovnání třeba s Bangoodem, kde se pokud jde o ochotu řešení a komunikaci a časy dodání či naskladnění mohou s informacemi přetrhnout.
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od Dejfak »

V čera jsem tam chtě objednan motory a zkusit jeden rám.
Už stačilo zmáčknout jen zaplati. Ale vzpoměl jsem si na tvoje trable. Už jsi mi to psal dřív. Tak jsem to raději stornoval.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
ST
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od ST »

Já mám s BLB jen dobré zkušenosti zatím mi chodilo všechno v limitu cca. 15- 20dní. O BG jen to nejlepší, ale zase tam všechno nemají. Ale počítej s tím, že je před vánocema a mají asi dost frmol.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“