Hledám kolegu modeláře
Re: Hledám kolegu modeláře
Bixer (všechny generace) a Beta je téměř to samé, Bixer3 je spíš lepší ale liší se to v detailech (třeba o pár cm větší rozpětí).
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
... nebo. Ono je to všechno skoro to samý. Bixler, Beta, Sky surfer...
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
mab píše:Lítá jsem tam se vším, elektrika, žhavíky i benzin jsem tam viděl.
Na větroně jsem ulítlej jenom já
Ahoj, to je paráda
Jelikož se teď tak nějak snažím vrátit do vzduchu a uvítal bych nějakou tu motivaci a radu tak bych se docela rád taky někdy přidal
Díky.
\_ StanY _/
Zdravím! Hledám někoho kdo chodí létat do Uhříněvsi na bývalou skládku jak se jezdí na kitech. Pořídil sem si elektrolet Bushmastera, ale kolega který mi měl pomoci se záletem a nastavením vysílačky atd je časově dost vytížen a nemá na mě čas. Čekání na vzlet když mám letadlo připravený jen vyletět je hrozně ubíjející...ale já bych si letadlo nerad rozbil hned při záletu.
Díky Michal Mikeš
Turnigy 9x, Bushmaster, Flopík
- Rampa McKvak
Pomoc se zalétáním Bety 1400
Zdravím,
prosím najde se dobrá a zkušená duše,která mi pomůže se zalétáním Bety 1400.
Nebude někdo relaxovat přs víkend naPadelkách,určitě bych přišel.
Předem dík.
prosím najde se dobrá a zkušená duše,která mi pomůže se zalétáním Bety 1400.
Nebude někdo relaxovat přs víkend naPadelkách,určitě bych přišel.
Předem dík.
Ahoj, někdo na pomoc se zalétáním Bety 1400 mod 2? Nikdy jsem nelétal. Praha - Chodov.
Díky předem za případné zprávy.
Dam ti dobrou radu:
Kup nebo pujc si nejdriv simulator...
- daniel.vrsek
Sitar píše:Ahoj, někdo na pomoc se zalétáním Bety 1400 mod 2? Nikdy jsem nelétal. Praha - Chodov.
Já ti dám radu druhou - pokud můžeš, tak změň mod na 1. Lítá to víc modelářů, než mod 2, takže větší šance, že ti někdo pomůže.
arkudo píše:Dam ti dobrou radu:
Ano, to je dobrá rada. Z dob, kdy jsem zkoušel vrtulník, mám starší verzi Phoenixu, ale nějak mi tam nefunguje ovládání křidélek, no, budu si s tím muset pohrát.
daniel.vrsek píše:
Já ti dám radu druhou - pokud můžeš, tak změň mod na 1. Lítá to víc modelářů, než mod 2, takže větší šance, že ti někdo pomůže.
Mod 2 mi přijde intuitivnější a přirozenější. I pan prodejce se mi ptal, jestli chci lítat s davem (mod 1) nebo tak, jak se má (mod 2), páč i ve skutečném letadle je plyn na straně levé, takže toto měnit určitě nebudu.
Včera, když jsem byl venčit psa, jsem potkal jednoho velmi zkušeného pana modeláře s dřevěným dvojplošníkem a pak i kluka s Betou 1400, který bydlí na stejném sídlišťátku jako já a oba lítali s mod 2, tak jsem s nim domluven na dnešní večer, že mi na letadlo mrkne a zkusíme létat.
- daniel.vrsek
Taky jsem si to říkal, ale vadila mi výškovka a křidélka na jednom kniplu. Když je to rozdělený, tak (dle mého názoru) to můžeš víc vnímat. Na mod 2 se mi stávalo, že při výkrutu jsem nevědomky potlačil výškovku atd... když jsem si nastavil větší odpor, abych to cítil, tak pro mně to ovládání bylo nepříjemně tuhé, takže jsem přešel na mod 1.
Samozřejmě každý máme jiný cit v prstech a někomu se to třeba nestávalo.
PS: knipl ovládám palcem, to je možná ten důvod.
Samozřejmě každý máme jiný cit v prstech a někomu se to třeba nestávalo.
PS: knipl ovládám palcem, to je možná ten důvod.
- JosefSvejk
Kluci, nerozdmýchávejte tu zase flame o tom, který mód je lepší. Všechny jsou dobré, je to čistě individuální záležitost.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Re: F7F Tigercat 82" ASM elektro
http://ar1.rajce.idnes.cz/