Tak včera jsem řešil první drobný problém, který ani nevím proč vzniknul. Při letu na periferii města ve vzdálenosti cca 350-400m a přímé viditelnosti mi na tabletu najednou vypadnul obraz z kamery a v horním titulkovém pruhu se objevilo červeně "No signal". Docela mi to vyrazilo dech, neb jsem těmito místy už předtím létal bez nejmenšího problému. Nejprve jsem se spoléhal na to, že koptéra přejde na Fail safe a vydá se na cestu k domovu, což se ale nedělo. Asi po minutě čekání a probrání se z šoku jsem zjistil, že na ovládání koptéra dál reaguje, proto jsem si ji přitáhnul k sobě a normálně s ní přistál. Asi jsem v tu chvíli mohl použít i tlačítko RTH, ale nějak jsem na to v tu chvíli nepomyslel. Signál se neobnovil ani při přibližování, ani po tom, co koptéra přistála vedle mě. Musel jsem ji vypnout a až po novém zapnutí se na tabletu objevil obraz. Nezažil někdo něco podobného?
DominikVF píše: Ako je to s letovým časom? Koľko vydrží reálne vo vzduchu? Výrobca udáva 23 minút čo je podľa mňa blbosť.. Rozprával som s jedným čo lietal s P3 na motokrose a on mi tvrdil 17 - 19 minút. Preto sa pýtam z viacerých zdrojov, kedže P3 je každá rovnaká (váhou) - čiže hotovo kúpená vec.
Zatím mám za sebou asi jen 8 startů, tak nevím jestli je akumulátor v plné kondici (nebo by měl od začátku podávat plné výkony?), ale včera jsem dle časů pořízených fotek a videa létal rovných 15 minut. Přistával jsem s nějakými 20% energie. Podotýkám že mám navíc namontované ochranné oblouky, které možná nějakou tu minutu ukrojí.