mini DVR

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
zskal
Kontaktovat uživatele:

Re: mini DVR

#16 Příspěvek od zskal »

Vlasta2 píše:... dálkové ovládání taky funguje - bez toho by to vůbec nešlo ovládat ....

Pokud sebou nechceš tahat ven dálkáč, můžeš si přes menu nastavit zahájení nahrávání připojením napájení. Když připojíš baterii, tak to prostě začne nahrávat...
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
tuner_bn

#17 Příspěvek od tuner_bn »

Nemate niekto problem s tym DVR, ked zapnete monitor a DVR a nemate este signal od videovysielača, tak obraz skace???
kraro

#18 Příspěvek od kraro »

Dovolím si oživit tuto diskuzi. Mám monitor, který už má zabudovaný přijímač.
Správné zapojení u tohoto mini DVR je ....... přijímač do vstupu a výstup na monitor.
Tušíte jestli by fungovala varianta ...... signál z monitoru do vstupu mini DVR?
salamander

#19 Příspěvek od salamander »

Skúšal som to nahrávať na videokameru Panasonic NV-GS 300 s monitora ale nejde to , totiž kábel čo mám na kameru ide do zásuvky s ktorej je výstup , stále som sa domnieval že je to vstup .
JosefSvejk

#20 Příspěvek od JosefSvejk »

kraro píše:Dovolím si oživit tuto diskuzi. Mám monitor, který už má zabudovaný přijímač.
Správné zapojení u tohoto mini DVR je ....... přijímač do vstupu a výstup na monitor.
Tušíte jestli by fungovala varianta ...... signál z monitoru do vstupu mini DVR?

To se musí vyzkoušet. Záleží na tom, jestli má ten monitor výstup videosignálu a případně i vstup pro přehrávání videa z DVR. Těžko to ale půjde zapojit "online", tedy vřadit DVR mezi přijímač a monitor. Zkoušením na úrovni videosignálu nic nepokazíš, nic neshoří při nesprávném propojení vstupů - výstupů.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
martin z

#21 Příspěvek od martin z »

Ahoj , vzpomenete si jaké zapojení kabelů máte mezi video přijímačem (v mém případě RC505) a tímto rekordérem? Nenahrává se mi obraz (kamera jede v PAL), vyzkoušel jsem nějaké kombinace a nic, přitom obraz do helmy mám, přes kabel monitoru s 4pinovým jackem. K DVR ale byly přiloženy kablíky s 3pin jackem.
martin z

#22 Příspěvek od martin z »

Uf, bál jsem se že jsem si rekordér zničil, ale nakonec jsem to našel. Správná konfigurace videosignálu z videopřijímače do rekordéru je: na 4pinovým jacku je to třetí a čtvrtý pin a na druhé straně do rekordéru na už běžným 3pinovým jacku je to první a třetí pin. Teď už jen takový krátký kabel vyrobit nebo sehnat.
martin z

#23 Příspěvek od martin z »

Objevil jsem přes diskuzi na rcgroups nový mini dvr, oproti stříbrné krabičce tentokrát za pár korun, maličký, lehoučký. Jen mi nesedí že je na 5 voltů, protože jedu vše na 12 V, ve vzduchu i na zemi. Nějakej malej bec to ale vyřeší.

https://www.banggood.com/Mini-DVR-Video ... 21117.html
Naposledy upravil(a) martin z dne sob 06.05.2017 18:17, celkem upraveno 1 x.
JosefSvejk

#24 Příspěvek od JosefSvejk »

Předpokládám, že rozlišení záznamu bude max. VGA (640x480) a kvalita videa, za ty peníze, asi nevalná.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
tomashr

#25 Příspěvek od tomashr »

JosefSvejk píše:Předpokládám, že rozlišení záznamu bude max. VGA (640x480) a kvalita videa, za ty peníze, asi nevalná.

Já bych tedy spíš řekl, že to bude elektricky i funkčně víceméně identické se zde debatovaným miniDVR, jen to je vykuchané a přendané do malé lehké krabičky. Cílem je zde i podle připojených ilustrací evidentně možnost použití pro točení přímo v modelu.
Ale když se to prodrátuje na zemi, tak bude asi funkční rozdíl minimální.
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“