tomashr píše:
Nebyl bych si s tím tak jistý... Ve formě "hračky" to jako módní vlna působí, pamatuji, jak se svého času prodávaly masově koax vrtulníky, ale v podstatě to opadlo již před nástupem copterů, tady to bude podobné.
Pro serióznější využití je zase obrovský problém legislativa, kde se do toho motá spousta věcí (v mnoha ohledech lze říct, že aktivity ÚCL a jeho ekvivalentů v jiných zemích jsou tím nejmenším problémem). Tohle právě nejde s "dotykovými mobily" srovnávat, u nich nikdy žádná podobná překážka neexistovala a šlo "jen" o to, jak to zpropagovat mezi lidmi.
Celkem nepochybuji, že tu s námi různé formy "dronů" zůstanou, ale mám poměrně velké pochybnosti o dlouhodobé udržitelnosti současné podoby, na které vyrostlo třeba DJI atd.
to je samozřejmě pravda, ale zatím se to spíše větví a množí a vznikají nové a nové nápady použití kopter než že by se ukazovala nějaká známka stagnace ... tedy je optimální čas zkouše chytit vlnu.
A hlavně já to vidím stále relativně ... pokud se dokáží výrobci uživit nyní třeba s výrobou motorů do letadýlek, tak nevěřím, že by motorů do kopter měli prodávat méně ... spíše vše ukazuje naopak. do kopter je motorů potřeba násobně více, více odcházejí a u kopter se ukazuje, že nepůjde (na rozdíl od letadel) jen o produkt pro zábavu.
... kolik podniků a záchranných složek dnes používá nějaký modýlek větroně? troufnu si hádat, že buď nikdo, nebo zanedbatelně málo. A kopter? co koukám, tak je pořizuje a reálně využívá narozddíl od jiných modýlků kde kdo. čtu tu články, jak EON, ČEZ a další používají koptery na kontrolu vedení (zcela pochopitelně - je to bezpečnější, rychlejší a levnější), hasiči a záchranáři jakbysmet, provozovatelé solárních elektráren to využívají na kontroly stavu panelů a jejich funkce s termokamerami, kurýrní služby zkoušejí doručování (jasně že tam to bude drhnout .... ale je tu trend... vojáci - nemá smysl rovádět, firem, které začaly využívat koptery k různým formám terénního snímkování jsou desítky a přibývají. kamarádka so dělá v oblasti vodohospodářství mi vypráví jaké možnosti nyní získávají s těmi "drony" a jak se jimi vybavují pro mapování terénu a sledování hůře přístupných míst, bezpečnostní služby s nimi začínají hlídat areály, četl jsem jak s nimi kontrolují přehrady, .... no zkrátka tohle už zdaleka není jen o tom, zda se najde dost nadšených hračičků jako u těch našich letadýlek, co svým nadšením uživí nějakou značku ... tady to začíná být zcela regulérní průmysl, který má jasnou perspektivu a kde aktuální ochutnávka technologie vygenerovala celou vlnu nápadů, které se teď ta technologie teprve snaží zpět pracně dohonit - takže čert vem současnou podobu - ale motory regulátory, kontrukční prvky, gimbaly, podvozky, jednotky, rozvody, ground stationy, FPV vybavení, přenos, jeho bezpečnost, rámy a další prvky někdo bude muset vyrábět ... a bez know how, které je potřeba začít postupně nabírat to nepůjde nikdy.
Prostě kdybych si měl jako výrobce dnes vsadit, zda mě za 5 let spíše uživí prodej motorů nebo obecně součástek do letadýlek, kde se aktuálně nic převratného neděje a zákaznická báze je omezena na partu nás hračičků, nebo koptery, kde bych si mohl zatím na nadšencích získávat know-how a časem mám perspektivu dalšího oborového rozšiřování trhu, tak je jasné, že jistější sázka jsou ty koptery. Jako výrobce bych proto intenzivně uvažoval o tom, jak své portfolio rozšiřovat tímto směrem. A já si jen říkám, že bude škoda, pokud naši výrobci tuhle příležitost propásnou - buď pak dopadnou jako Leica ve fotoprůmyslu (legenda a zakladatel celého průmyslu prakticky zemřela proto, že dlouho ignorovala a nezachytila včas vlnu digitalizace), nebo to budou jednou jen pracně dohánět a budou jedněmi z mnoha, což je pro marže i renomé daleko horší a budou chtě nechtě konkurovat té Číně, což bude pochopitelně peklo ve srovnání s vybudovaným postavením nějakého prémiového výrobce nebo v nějakém ohledu inovátora oboru.