Kvadrokoptéra ztracená v poli

Všechno ostatní co nějakou souvislost s coptérami, ale nevejde se do jiného coptér tématu
Zpráva
Autor
mattl

Kvadrokoptéra ztracená v poli

#1 Příspěvek od mattl »

Ahoj,dnes jsem ztratil,respektive mi mojí neodborností ulítla kvadrokoptéra do ječmene,hledal jsem jí ale nechtěl jsem tam v tom lítat protože opodál byl kombajn a zemědělci tak jsem jí tam nechal (1000kč) chci tam zítra jestli tam nebudou zemědělci tak to tam prohledám,přibližně vím kde je

A tak se chci zeptat když by jí přejel kombajn,tak přežije?Nesmí na ní najet kolem a lišta by jí snad vzít neměla ne?

Na klasech jsem jí neviděl takže předpokládám že spadla až na zem padala z velké výšky a lišta seká kus nad zemí

co myslíte? :-)
2952

Re: Kvadrokoptéra ztracená v poli

#2 Příspěvek od 2952 »

..no já myslím, že si z nás děláš srandu... :-)))
mattl

#3 Příspěvek od mattl »

nene bohužel nedělám :-)
Jardátor

#4 Příspěvek od Jardátor »

S kombajnem jsem kdysi jezdil,takže poku ji včas neuvidí,což by byl v tom prachu asi zázrak,tak upřímnou soustrast. :D Popros komajnéra ,dej mu flašu,a poku alespoň trošku víš,kde by mohla být,sedni do kabiny a dívej se před lištu...Jestli je ale uplně na zemi,jsi uplně bez šance... :?A jestli ji kombajn "sežere",bude se dost blbě seřizovat... :D
Naposledy upravil(a) Jardátor dne pát 24.07.2015 18:55, celkem upraveno 1 x.
mattl

#5 Příspěvek od mattl »

No jelikož nemám čas a ani nevím kdo tam bude sekat tak uvidím zítra popřípadě v pondělí kdy už asi bude posekáno :-)
mb

#6 Příspěvek od mb »

A hlavne sa "modlí", aby ju kombajnista uvidel skôr ako ju s kombajnom zoberie a "zomelie", pretože pokiaľ poškodí lipolku, tak si ani nechcem predstaviť následky horiacej lipolky - či už na kombajne alebo na tom kosenom poli.
SVK 34-12
JosefSvejk

#7 Příspěvek od JosefSvejk »

Pokud je cena té koptéry 1000 Kč :roll: , nebude tam asi lipolka 5Ah. Já bych v tomto případě zamáčkl slzu a příště s takovým prckem nelítal nad polem.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
mattl

#8 Příspěvek od mattl »

je tam li pol 200mAh

Kód: Vybrat vše

http://www.mikanixx.de/images/produkte/i10/1097-X006-Quadrocopter-Ersatzakku.jpg
sapavlisna

#9 Příspěvek od sapavlisna »

Teď už je to asi prd platný, ale mě když spadl do pole s obilím BladeMQX, což je taky malej prcek, tak sem šel s vysílačkou, na chvilku přidal plyn a motorky pískaly. Stačilo takhle písnkout 3x a měl jsem ji. No a taky mi zůstala ležet na klasech, asi tak 10 cm po špičkama, takže tohle by kombajnér mohl vidět, ale je to loterie.
Asek
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Asek »

Jardátor píše:......Jestli je ale uplně na zemi,jsi uplně bez šance... :?A jestli ji kombajn "sežere",bude se dost blbě seřizovat... :D

Jo jo, takhle dopad kamarádův 3m elektrovětroň.....
Přílohy
abc.jpg
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
milode

#11 Příspěvek od milode »

Kdyby každý lítal v rámci svých možností a už je jedno, jestli je to éro, vrťas nebo quadra, či jak tomu říkáte, tak se vám tyhle případy nestanou. Klidně se do mě obujte....
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
2952

#12 Příspěvek od 2952 »

..určitě létal dle svých možností :-)...to jsi nám poradil :-)))
milode

#13 Příspěvek od milode »

2952 píše:..určitě létal dle svých možností :-)...to jsi nám poradil :-)))

Nechtěl jsem radit... ani mi to nepřísluší. Samozřejmě přeji, aby majitel našel svůj model. Chtěl jsem jen poukázat na to, že někdo zachází dál, za hranice svých možností...A pak tady naříká. :wink:
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
walter2

#14 Příspěvek od walter2 »

milode píše:Kdyby každý lítal v rámci svých možností a už je jedno, jestli je to éro, vrťas nebo quadra, či jak tomu říkáte, tak se vám tyhle případy nestanou. Klidně se do mě obujte....

Ještě chvíli a budeme tu moralizovat o létání nad loukou s vysokou travou...

Pokud se chci zlepšovat (začátečník z nuly) tak jsem vždycky trochu na hraně. Pokud je někdo ještě natolik soudný, že léta nad polem a ne nad civilizací, tak budme trosku soudní a nehazejme kamenem.

Malinká koptera se možná rozváží, ale ve vetroni vozím pipak, který pomůže při přistání porostu.
JosefSvejk

#15 Příspěvek od JosefSvejk »

walter2 píše:
Pokud je někdo ještě natolik soudný, že léta nad polem a ne nad civilizací,...

Tomu bych neříkal soudnost, ale hloupost. Ta koptérka je tak malá, že se vejde do dlaně, co by asi způsobila nad tou "civilizací"? Ideální je na létání doma nebo na zahradě u domu. A létat s ní vysoko nad polem s ječmenem, to už nemá vůbec logiku, stačí malý větřík a je ztracená. Chtěl bych vidět, jak ji někdo uvidí z kombajnu před žací lištou.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - jiné“