Startovaci kabely - pozor na ty levne
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Startovaci kabely - pozor na ty levne
Tak jsem nedobrovolně kabely vyzkoušel. Máme dovolenou a tak manželka nejezdí. Baterku jsem chtěl kupovat už v lednu, ale protože pořád žila, tak jsem to odkládal. A včera - nestartujeme. Nejdřív šílený blikání přistrojovky a potom zhasnutí všeho doprovázené líným zvukem od snažícího se starteru. Baterka tedy nebyla úplně mrtvá, ale už motorem neotočila. Připojil jsem kabely na jiné auto, + na + a - na - a asi po dvou minutách manželka přidává u nastartovaného auta plyn asi na 2500ot. Já zkouším nastartovat, po pár desetinkách vteřiny ticha se motor protočí a chytne. (oba motory ropáci).
http://ar1.rajce.idnes.cz/