problém s regulátorem HK-50A
problém s regulátorem HK-50A
Ahoj všem, mám takový problém a už si nevím rady kde je chyba nebo co dělám špatně. Koupil jsem tento regulátor a motor G25/710kv z Hobbykingu a po připojení reglu se nerosvítí ani přijímač a stále dokola jen pípá.Soupravu mám Spektrum Dx6i. S jiným reglem to jde v pohodě. Přijímač svítí,ale nemám takovou amperáž,takže motor nepouštím. Opravdu už nevím co se děje. Může mi někdo (troubovi) pomoc? Předem děkuji
- JosefSvejk
Re: problém s regulátorem HK-50A
Funguje na tom regulátoru BEC? Zkus to změřit multimetrem. A kdyžtak dej odkaz přesně na ten tvůj regl.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Tak jsem změřil bec a úplně mrtvé, tak jsem rozřízl smršťovačku a hle tady je chyba. číňanovi to bylo zřejmě jedno. přikládám foto.
- JosefSvejk
Těžko se radí, když ani nejsi ochoten dát sem ten odkaz
.
Tak jsem si ten regulátor našel sám a hádej, co znamená to "Opto only"?
Tak jsem si ten regulátor našel sám a hádej, co znamená to "Opto only"?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
kanni píše:Ještě otázka kam s červeným kabelem?
Nikam a nebo se s ním můžeš nechat tak akorát společně vyfotit.
Ten régl nemá žádný BEC. Takže červený kabel na servokablíku nemá význam a je tedy nezapojen.
kanni píše:Ahoj všem, mám takový problém a už si nevím rady kde je chyba nebo co dělám špatně. Koupil jsem tento regulátor a motor G25/710kv z Hobbykingu a po připojení reglu se nerosvítí ani přijímač a stále dokola jen pípá.
Dovolím si skromně odhadnout, že to co jsi dělal špatně bylo ještě dříve než jsi ten régl vůbec objednal. Stručně řečeno špatně ses díval na popis toho réglu na Hobbykingu. I když ti třeba moc nejde anglina tak do očí byjící nápis BEC: None tě měl přinejmenším trknout, že to nemá BEC tj. pokud chceš napájet přijímač z BEC regulátoru tak, že toto není regulátor, který by k tomu byl vhodný.
Takže použij buď nějaký jiný régl, který má BEC a nebo si pro napájení přijímače pořiď třeba nějaký externí BEC třeba viz tento odkaz z EU skladu nebo použij přijímačovky.
Tak už to chápu. Chyba byla u mě a děkuji moc za pomoc. Rychlejš jsem objednával než koukal;-) Ještě jednou díky. Jinak jsem v dílně a hned vyzkouším;-)
Hotovo. Chodí jak má. Děkuji za radu. Dost jsem v tom tápal:-( Ještě jednou díky a omlouvám se za blbé otázky,ale na elektriku jsem levej;-)