lubo1 píše:Nemáte niekto funkčný LUAscript s meranim vyšky pre ver 2.1. Neako sa mi nedarí rozbehnúť stavajúci, ani tie, čo som našiel na webe a informácie 0,0 bodov.....
odpověd jsem dal sem - OpenTX LUA scripting.
lubo1 píše:Nemáte niekto funkčný LUAscript s meranim vyšky pre ver 2.1. Neako sa mi nedarí rozbehnúť stavajúci, ani tie, čo som našiel na webe a informácie 0,0 bodov.....
lubo1 píše:... ten F3K script sa zobrazuje tiež nekorektne - viď foto
Ale to by stačilo čistiť obrazovku po prepnutí......
vlada123 píše:Zdravím vespolek,
mám další problémek, po zapnutí přijímače s připojenými čidly se mi automaticky natáhly do modelu, moc jsem je neupravoval, jen jsem u nich zaškrtl "logovat" a u výškoměru auto offset. Za letu se hodnoty ukazujou správně, log se zapíše na kartu jako xls, ale Companion 2.1 mi ho nechce otevřít. Jen napíše "1046 řádků z 1046ti neplatných", nazdar. Přitom když soubor otevřu, tak tam data jsou, jen trochu jinak uspořádané než u starých logů. Staré logy mi přitom Companion otevře. Nevíte někdo, kde by mohla být chyba?
Díky
vlada123 píše:No jo vlastně, taky mi to ukládá csv,nějak jsem se překoukl. Ale dal jsem ten den jen dva lety, oba logovaly úplně to samé. Ale senzor otáček jsem neměl při obou letech zapojenej, tak jsou tam jen nuly. Jinak jsou tam ale celkem odpovídající hodnoty, nevypadá to že by bylo něco přehozeného.
vlada123 píše:Tady je, musel jsem ho teda zazipovat, aby se vešel.