janekx píše:To je dobry jeden mod pro start a jiny pro let, to je frajerina
To bi sa my už asi ruky zamotali. Už teraz sa my dosť motajú
janekx píše:To je dobry jeden mod pro start a jiny pro let, to je frajerina
mhotar píše:Tvary jsou ve stejném pořadí, jen celé čtveřice skloňování je třeba přečískovat. V SK ještě bude chybět trainok.wav a trainko.wav
mhotar píše:Dal jsem si tu práci s CZ voice balíčkem pro Taranis a OpenTX 2.1, tady je http://www.opentx.cz/index.php/OpenTx:Zvukov%C3%A9_soubory_pro_OpenTx_audio
Bohužel ale toto rádio nevlastním, tak bych chtěl požádat o otestování někoho z místních.
Chtěl bych požádat někoho z SK jestli by neupravil balíček z verze 2.0, tady je seznam stop:
118 "volt", "volty", u"voltů", "voltu",
122 "ampér", "ampéry", "ampérů", "ampéru",
126 "miliampér", "miliampéry", "miliampérů", "miliampéru",
130 uzel, uzly, uzlů, uzlu
134 "metr za sekundu", "metry za sekundu", "metrů za sekundu", "metru za sekundu",
138 stopa za sekundu, stopy za sekundu, stop za sekundu, stopy za sekundu
142 "kilometr za hodinu", "kilometry za hodinu", "kilometrů za hodinu", "kilometru za hodinu",
146 "míle za hodinu", "míle za hodinu", "mil za hodinu", "míle za hodinu",
150 "metr", "metry", "metrů", "metru",
154 "stopa", "stopy", "stop", "stopy",
158 stupeň celsia, stupně celsia, stupňů celsia, stupně celsia
162 stupeň fahrenheita, stupně fahrenheita, stupňů fahrenheita, stupně fahrenheita
166 "procento", "procenta", "procent", "procenta",
170 "miliampérhodina", "miliampérhodiny", "miliampérhodin", "miliampérhodiny",
174 "vat", "vaty", "vatů", "vatu",
178 "decibel", "decibely", "decibelů", "decibelu",
182 "otáčka za minutu", "otáčky za minutu", "otáček za minutu", "otáčky za minutu",
186 "gé", "gé", "gé", "gé"
190 "stupeň", "stupně", "stupňů", "stupně",
194 mililitr, mililitry, mililitrů, mililitru
198 dutá unce, duté unce, dutých uncí, duté unce
202 "hodina", "hodiny", "hodin", "hodiny",
206 "minuta", "minuty", "minut", "minuty",
210 "sekunda", "sekundy", "sekund", "sekundy",
Číslo udává číslo první stopy ze čtveřice tvarů, tj. 0118.wav , 0119.wav, 0120.wav, 0121.wav
Tvary jsou:
1. Jeden "volt"
2. Dva "volty"
3. Pět "voltů"
4. Desetina "voltu"
Většina už v balíčku je, takže stačí přejmenovat soubory, chybí pouze:
130,138,158,162,194,198
jio píše:Zdravím.
Potřeboval bych pomoct s touto věcí.
Předchozí rádio bylo MPX Royal Evo a tam byla možnost nastavovat hodnoty mixu za letu. Nejčastěji jsem to využíval, když jsem potřeboval namixovat výškovku do plynu, když se model po přidání plynu vzpínal. Během jednoho letu jsem tak jednoduše nastavil potřebnou hodnotu a nemusel jsem zkoušet opakované lety typu pokus/omyl.
U Taranise se mi to nedaří vymyslet. Jde to vůbec?
V případě, že to možné je, tak bych potřeboval nastavením např. přes S1 zjistit potřebnou váhu současně pro elevony u samokřídla MPX Xeno a pak bych už takto zjištěnou hodnotu dal jako pevnou do křivky u mixů na obou elevonech.
jio píše:Mohl bys mě prosím tě nasměrovat na konkrétní příspěvek, který to řeší?
Hledím na to, a nějak mi nazapaluje co by to mohlo být.