Mobius kamera
Re: Mobius kamera
Dá se někde stáhnout schema k Mobiusu?
Blbě jsem s tím praštil, že jsem zlomil koneček SD karty.
Vyzkratovalo se to. Nejdřív jsem si toho nevšim, když jsem to chtěl zapnout, tak mě karta začla pálit do palce.
Jinak čočka a tišťák v pohodě. Nikde žádný náznak poškození.
Ale kamera je mrtvá ani neblikne.
Tak jestli se nepřetížil nějaký stabilizátor.
Blbě jsem s tím praštil, že jsem zlomil koneček SD karty.
Vyzkratovalo se to. Nejdřív jsem si toho nevšim, když jsem to chtěl zapnout, tak mě karta začla pálit do palce.
Jinak čočka a tišťák v pohodě. Nikde žádný náznak poškození.
Ale kamera je mrtvá ani neblikne.
Tak jestli se nepřetížil nějaký stabilizátor.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Jaký používáte program v PC pro použití kamery jako webkameru ( on-line přenos) ? 
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
Yawcam - používám ho pro zaostření objektivu, dává to rozlišení 1280x720, to stačí.
ZIPP píše:...Jakou třídu pamětové karty micro SDHC používáte, předepsanou 4, nebo jste už někdo vyzkoušel 10? V návodu vyhrožují, že to s 10 nemusí fungovat.
Já mám už asi rok Kingstona 10 (4 nebyla zrovna skladem) a funguje bez problému...
Ahoj pánové, mám problém. Dnes jsem se Swiftem celkem slušně praštil o zem a kamera to odnesla nejvíce. Po pádu kamera nešla vypnout (stále se tvářila, že natáčí). Když jsem ji otevřel, zjistil jsem, že se vytrhnul plochý konektor od "čočky" z desky. Tak jsem odpojil baterku, zapojil konektor a teď je kamera ve stavu:
Připojím baterku, zmačknu power button, rozsvítí se na chvilku horní modrá LED, pak blikne zadní červená a to je vše. Další tlačítka nijak nereagují, při připojení do PC se nic nedetekuje.
Záznam z SD karty normálně šel zkopírovat přes čtečku...
Je ještě nějaká možnost ? (kromě koše a nové kamery) ;(
Připojím baterku, zmačknu power button, rozsvítí se na chvilku horní modrá LED, pak blikne zadní červená a to je vše. Další tlačítka nijak nereagují, při připojení do PC se nic nedetekuje.
Záznam z SD karty normálně šel zkopírovat přes čtečku...
Je ještě nějaká možnost ? (kromě koše a nové kamery) ;(
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
A ještě vlastnost: Když vyndám SD kartu a zapnu kameru, tak bliká žlutá LED a zadní červená svítí...
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
Já měl taky kliku, přítelkyně mi vyprala Mobiuse v kalhotech na 40st.C. ...
Kamera nejde zapnout, ale v modu dash cam v autě se spustí při připojeném napájení...jen se občas sama vypne. Chjo. Nebude někdo objednávat novou přes HK?
Kamera nejde zapnout, ale v modu dash cam v autě se spustí při připojeném napájení...jen se občas sama vypne. Chjo. Nebude někdo objednávat novou přes HK?
10 bublinkoletů, F450 jako TBS Discovery, DX6, vimeo.com/martinkatera
Objednaj len nahradnu dosku z BG ak je ostatne OK - 43$.
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, doufám že to tu zatím nebylo. Pomocí tohohle kabelu http://www.revotech.cz/produkt/usb-otg- ... o-android/ můžu v mobilu z kamery kopírovat (resp. vyjmout) a vložit do mobilu videa, a zároveň nabíjet? Mám 4000mah baterku tak je mi energie mobilu šumák, jen pokud s tím není problém a nebudu mít problém použít mobil pro uchování videí, protože v kameře mám malou kartu a když jedu na dovolenou hodilo by se videa z kamery smazat a dát si je do mobilu a doma pak do pc. Díky 
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Ahoj.
Mám dotaz.
Kamera mi nahrává ve formátu MOV.
Nedá se to nějak přepnout do jiného formátu?
Děkuji
Mám dotaz.
Kamera mi nahrává ve formátu MOV.
Nedá se to nějak přepnout do jiného formátu?
Děkuji
Ano, dá se nastavit v sw k mobiusu. Vše najdeš zde.
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
Díky, mrknu 
Ahoj, nemáte někdo doma mobiuse s poškozeným objektivem ? Mám pravděpodobně rozbitou desku a objektiv s čipem asi bude ok, ale jinak než vylučovací metodou to nezjistím. Chtěl bych tedy jen "půjčit" desku a pokud bude moje mrtvá, buď odkoupím nebo si koupím novou...
Nebo třeba bude někdo ochotný se sejít a zkusit desky/objektivy prohodit jen na zkoušku na ulici ?
Praha / Praha-východ ....
Díky
Nebo třeba bude někdo ochotný se sejít a zkusit desky/objektivy prohodit jen na zkoušku na ulici ?
Díky
toty píše:Ahoj, nemáte někdo doma mobiuse s poškozeným objektivem ? Mám pravděpodobně rozbitou desku a objektiv s čipem asi bude ok, ale jinak než vylučovací metodou to nezjistím. Chtěl bych tedy jen "půjčit" desku a pokud bude moje mrtvá, buď odkoupím nebo si koupím novou...
Díky
Ahoj, mohu tvou desku otestovat, jestli jsi ochotný zaplatit poštovné nebo jestli máš cestu okolo Plzně.
Jako oficiální prodejce kamer 808-16 a MOBIUS, dělám také servis.
Naposledy upravil(a) cosmicman dne čtv 20.08.2015 17:08, celkem upraveno 1 x.
- JosefSvejk
cosmicman píše:
Ahoj, mohu tvou desku otestovat, jestli jsi ochotný zaplatit poštovné nebo jestli máš cestu okolo Plzně.
Jako oficiální prodejce kamer 808-16 a MOBIUS, dělám také servis.
http://www.......cz
Možná by sis měl přečíst pravidla fóra
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.